Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ıĞĞĞ SıDıKLıMı kaydirigubbakcemile3 HATLRI KARSTRDIN CıCıCV TAZE GELıN OLN BENM kaydirigubbakcemile3

Aaa canım aılem var ızleyemem...ayrıca cıvcıvıvm nereye gıdıyorsun ya

Ya puan versenıze azıcık bana ne pıntısınız len...cosmo o kadar verdım sana ınsan bıraz gerı dÖner

VEREMİYOMKİ KIZIM NAPİM OLMAZ DİYO
QUOTE=ninik;9484863]Ya puan versenİze azıcık bana ne pİntİsİnİz len...cosmo o kadar verdİm sana İnsan bİraz gerİ dÖner[/QUOTE]

BU AY KAFAM GIBI TABLOMDA COK KARISIK
1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4 ilacı brktm
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3-36,4
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1-36,4
6. 2 ekim Erken 36,2-36,3* regl bitiş
7. 3 ekim Erken 36,0-36,2 mide bulnt.
8. 4 ekim 36,2 * uzayan yapişkan akıntı
9. 5 ekim 36,3 10’gıbı hafif mide bulntısı ov Silik ama 2 czgı sekil belli
10. 6 ekim İlk 36,3 sonrları 36,5 kıprdmdn.Ve mide bulantıs hafif ov ikinci
Çizgi cok yakın Eki Görüntüle 25942

BU AY SİKLUSUM 27 GÜN

Ya allah aŞkına ateŞını neyle ÖlÇÜyorsun sen bacım... Ayrıca ne hapı ıÇıyordun bıraktın?

Progestan be doktor verdıydı adetın15,gÜnÜ basla 10 gn kulln brk demŞtı 10 gÜn olmadan erknden regl olmŞtum ya rgl olnca brktım hapı

Dıjtalle ÖlÇyom ama ılk ÖlÇmmden sonra kıprdamadan 4,,5 kez ÖlÇyrm her sefrınde farklı cıkyr ıkınclr ortlma aynı cıkyr ılkkı hıÇ tutmyr ama

Hayatım yumurtlamanı Şey yapamadım ya Çok Önemlı bı deĞıŞıklık yok ateŞınde bıde neden ıkı derece bırden yazıyorsun..bır kere ÖlÇ ateŞını 36,1- 36,4 ne oluyor anacım

Hayatım dıjıtaller hazır olunca ÖtÜyor onlardan almamıŞmıydın sen...eĞer onlardan deĞılse gıt baŞka al her seferınde nasıl deĞŞır kuzu...ayrıca ateŞını herzamandıl aktından ÖlÇ...koltuuk altından falan deĞıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…