Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:roflol:AHANDA MERAKLI MELAHATIM BURDAYMIŞ KIZ KAYNANAN AKŞAM SİZDEMİ KALDIIIIIIII
he yok oldu koynmda yatsın bıde uykusunu aldı zati koltukta olu genele kadr evde tekmişim dye geldi gardıyanım sankım korkrm gel dedım işim vr ütü edecm ddım

insallah canım yaa hamılelerın duası kabul olurmus dua ett olurmu

evetttt banda banada alkisalkisalkis

Kız mÜroo k.valıden senın gardıyanın mı aaaaaaaaaa
kzı gece aranıza gırıp yatmadıga ŞÜkret sen melek gıbı kasınmıŞ fesat senıııı

len kımse tanlamadı surda tablmu uzun zam dr getrmyrm getrdım ama yorum yapnda olmadı vayyy anasını ıkı gunde unutulmusum vayy vayy vayyy

nana sende durumlr nasıl fasulyemi meleğin

VALLA CANIM ŞUBEDEYİM BUGÜN ÇOK SİNİRLENDİM bıktım artık burdaki insan müsvettelerinden .. melemin kalbinin sesini dinledim bu c.tesi haftaya perşembe randevum varr gelişimini an be an takip edicem :) darısı başına işallah herkesinn ....

hepinize ediyorum hiç şüpheniz olmasın canlarımmmmm
his derken belirti yani her zamankinden farklı göüğslerim 1hafta 10gün önceden şişti acıodu akıntım değişti sarı olmaya başladı ve kasık ağrıları batma falan hep önce oldu bunlar

şişşşş bacım bu batma dediğin
hani bıçak saplanıyo gibi oluyo o an kıpırdayamıyosun bi yere öle bişeymi be

cosmo varya sen kesinsin kısım varya çok umutluyum senden bu ay hade hayırlısı yaptırsana artık şu kan testini çatlıyorum ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…