Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın cosmosumopuyorumnanaktan biraz daha iyiyim canım fakat topige geldim ninikimin kırmızı kart gördügünü ögrendim cok üzüldüm

Kıttycım gÜnaydın canım nbr?

Valla ınankı ÜzÜlmedım ÇÜnkÜ hamıle olmadıĞımı bılıyordum ben..bakma sen dÜn gaza geldım dÜŞÜk mÜŞÜk muhabbetınde..ınankı hıÇ beklemyordum beklesem kan tahlılı yaptırırdım kıtyy ya...ıyı oldu..yÜzÜm deĞıŞıme uyradı resmen tarla bıldıĞın bı betleŞtım kı sorma ...ÖnÜmÜzdekı aya ınŞallah

bENDE ÜZÜLDÜM ma sonra baktım deli ninik üzülmemiş rahatladım
Senide çok özledim ben kityyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydınlar canım benim hayırlısı böyleymiş Rabbim daha fazla da bekletmez inş cosmo senin durumun nedir tatlım

hayırlısı olsun ninikim :1hug:Şeniz hamile olan hissedermiş bizde her ay hamiş diyoruz ama olmadıgımızı biliyoruz aslında kendimizi kandırıyoruz ninikim kaydirigubbakcemile3
inşallah gelecek ay beraber hamiş oluruz :Saruboceq::Saruboceq: cosmosu saymıyorum o zaten hamiş delikafadulden

bENDE ÜZÜLDÜM ma sonra baktım deli ninik üzülmemiş rahatladım
Senide çok özledim ben kityyyyyyyyyyyyyyyyyy

bende seni özledim bidenem Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ninikte
yogurdun üstüne otursaydı kesin hamiş olurdu dimi cosmosum :roflol::roflol:

hosgeldin tubişim opuyorumnanaktanhayırdır yigenimmi uayndırdı seni acıktım kalkta birseyler tıkın diye kaydirigubbakcemile3

Canım kontöre zam geldi bugün bölge müdürleri falan burda
çok kalabalık burası bu ara kaçmam imkansız ama gün içinde kaçıp kan tahlili yaptırcam
günaydınlar canım benim hayırlısı böyleymiş Rabbim daha fazla da bekletmez inş cosmo senin durumun nedir tatlım

işi bilmiyoki bu ninik
yoğurda önce oturcak sonra yicek bak nasıl oluyo ozaman :roflol:

ay yok kıss babası rahat bırakmıyor ki dinlenemiyoruz bebeğimlemafoldumben bak işe geldik işte yine

kocişine söyle rahat bıraksın sizi :1hug:

ben birazdan geliyorum şurayı acık temizliyim

hadi bakalım kolay gelsin bidenem kendini fazla yorma opuyorumnanaktan

işi bilmiyoki bu ninik
yoğurda önce oturcak sonra yicek bak nasıl oluyo ozaman :roflol:

yogurdu mayalamak lazım diyorsun yani :roflol:

Cosmoooo .... Kızım hamıle deĞılsen benden ÇekÇeĞın var sÖyleyım bak...

Len bak ben bu ÇıÇeĞın yapraklarını tek tek yolmazsam ya...bu kıızn kanında var gıcıklık...sabah ssabah gıtmıŞ yıne dıĞer topıĞe ya...

Len bak ben bu ÇİÇeĞİn yapraklarını tek tek yolmazsam ya...bu kıızn kanında var gıcıklık...sabah ssabah gİtmİŞ yİne dİĞer topİĞe ya...

hahahaa kızım varyaa senden korkuyom bennn daha derken ben yazmışım ahh aahh allahın sopası yok kiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…