Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

çiçekcik nerelisin =)) yirrr 'i kütahyalılar çok kullanıyor bende eşimi düzeltiyorum hep opuyorumnanaktan

ıyıyım oyacım bede ne olsun..gece hastalandım..rahatladım Şımdı tek derdım uykusuzlukkkk...uyumak ıstıyorum............

Gece 4 te ayaktaydım aĞrım vardı..sabahta o aĞrı kesıcıden sonra vÜcut nasıl gevŞıyor tahmın edemezsın ya kalkmak Öle zor geldı kı

hoşbulduk çiçeemmmm opuyorumnanaktan ateş tablonda çok gusel inş hiç düşmezz sen test yaptın mı canım

hoşbulduk aşkitomm ya ateşine baktımda bebem sen test yapmayı bıraktınmıı yapasana geçen ayki gibi muallakta bir durum olmasınnn

benden bu ay umut yok canım testlerimde 3 dene kaldı bugun yapacagım birini çişimi tutabilirsem :roflol:

oyacım hayırlısı olsun tatlım yaa
senin böyle gecikmen falan oluyormuyduuu kiii normalmi yanii

ben acuk iş yapıcam laboratuvar inicem kızlarr gelirim yarım saatee

hoşbulduk çiçeemmmm opuyorumnanaktan ateş tablonda çok gusel inş hiç düşmezz sen test yaptın mı canım

yok tatlım zaten yumurtlamadna sonraki 13.gün çıkmaz dedim bekleyim hem yaa ne kaybederim boşuna gerek yok gelirler birde bi sürü can sıkıntısı yalnız bu konuda kendimi taktir ediyorum çünkü ben 4 gün kaladan başlardım yapmaya bezmişliğin verdiği bir rehavet var çok alıştım kırmızıları görmeye görmezsemm ne yaparım bilmem hahahahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hmm anladım canım yaa neyse artık hayırlısı ıyı olur ınsallah.iştemisin ki?bır az yat dinlen dıyıcem ama

oyacım hayırlısı olsun tatlım yaa
senin böyle gecikmen falan oluyormuyduuu kiii normalmi yanii

ben acuk iş yapıcam laboratuvar inicem kızlarr gelirim yarım saatee

olmuyordu da ama gecen ay falan bır az zamanında gectıde.ne bılıyım ya kafam cok karışık.sana kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…