kızlar ben geldim değerim 109 olmuş yaşasınnnnnnnnn bebeğim büyüyo doktorumu aradım pazartesi tekrar yaptırın hafta içinde gelin dedi
kızlar ben geldim değerim 109 olmuş yaşasınnnnnnnnn bebeğim büyüyo doktorumu aradım pazartesi tekrar yaptırın hafta içinde gelin dedi
çalşyrm kısss son gazlaLENNN MÜROOOOOOO SESİN SOLUGUN ÇIKMIYOR............
hg cok gusel canm allh saglklı kucgna almayı nasıp etsınkızlar ben geldim değerim 109 olmuş yaşasınnnnnnnnn bebeğim büyüyo doktorumu aradım pazartesi tekrar yaptırın hafta içinde gelin dedi
hg kıss hadi hayrlı haberler alrsn ınsalllllh hamilelrn duası kabl olrmuş bana dua edyrsundr inşallh mısr püsklüKızlar geldİm
doktorum yoktu
dİĞer doktorun da 25 tane hastası vardı sadece kan verdİm geldmn
sonucu 12de telefonla ÖĞrencem
inşallah canlarım darısı hepinizin başınaaaaa allahım hepinize sağlıklı bebekler versin
merabalar kızlar nasılsınız ben hıc ıyı deyılım.dun dıscıye gıttım bıseyler yaptılar işte.gece yatamadım agrısından.kalktım bu gun dısım yuzum şişmiş.
Oyacım o yaptıkları bİŞeyler nedİr...mİkrop mu kaptın acaba yada apselİ dİŞe mİ mÜdahale ettİler...rahatsızlıĞın neydİ
MÜrocum nbr?ya kİtty uĞradımı hİÇ dÜnden berİ ...ÖĞrendİmİ cosmonun hamİelelİĞİnİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?