Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

özür şekerim ben yazdıktan sonra yazmışınnn dedim yaa günahını aldım diyeee yerim senii affet beniii affetttttttttttttttttttttttt

kızlar ben geldim değerim 109 olmuş yaşasınnnnnnnnn bebeğim büyüyo doktorumu aradım pazartesi tekrar yaptırın hafta içinde gelin dedi

kızlar ben geldim değerim 109 olmuş yaşasınnnnnnnnn bebeğim büyüyo doktorumu aradım pazartesi tekrar yaptırın hafta içinde gelin dedi

maşallah nazar degmesin pamugum..bak ne güzel işte....allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin....eee artık darısı kozmonun başına bugün oda bize gözel haber getirir....opuyorumnanaktan

inşallah canlarım darısı hepinizin başınaaaaa allahım hepinize sağlıklı bebekler versin

LENNN MÜROOOOOOO SESİN SOLUGUN ÇIKMIYOR............
çalşyrm kısss son gazla

hg cok gusel canm allh saglklı kucgna almayı nasıp etsın
Kızlar geldİm
doktorum yoktu
dİĞer doktorun da 25 tane hastası vardı sadece kan verdİm geldmn
sonucu 12de telefonla ÖĞrencem
hg kıss hadi hayrlı haberler alrsn ınsalllllh hamilelrn duası kabl olrmuş bana dua edyrsundr inşallh mısr püsklü

çok sevindim canım :sm_cool:kendıne dıkkat et de meleğin sıkı tutunsun sana canım çok yorma kendını:teytey::dance:

merabalar kızlar nasılsınız ben hıc ıyı deyılım.dun dıscıye gıttım bıseyler yaptılar işte.gece yatamadım agrısından.kalktım bu gun dısım yuzum şişmiş.

Oyacım o yaptıkları bıŞeyler nedır...mıkrop mu kaptın acaba yada apselı dıŞe mı mÜdahale ettıler...rahatsızlıĞın neydı

MÜrocum nbr?ya kıtty uĞradımı hıÇ dÜnden berı ...ÖĞrendımı cosmonun hamıelelıĞını

merabalar kızlar nasılsınız ben hıc ıyı deyılım.dun dıscıye gıttım bıseyler yaptılar işte.gece yatamadım agrısından.kalktım bu gun dısım yuzum şişmiş.

Geçmiş olsun oyacım...diş agrısıda beterdir...allah yardımcın olsun...

Oyacım o yaptıkları bİŞeyler nedİr...mİkrop mu kaptın acaba yada apselİ dİŞe mİ mÜdahale ettİler...rahatsızlıĞın neydİ

ya canım dısıme dolgu yapmıştı doktorumuz.kac ay bundan once.2 haftadı agrıyordu yıne doktora gıttım bakdı uyuşdurmadan ıcını oydu ıltahab varmıs temızledı gecıcı dolgu koydu.sınırlerı alındıgı ıcın ıyne vurmadı.sabaha kadar oldum agrısından.şimdi yuzum var ya cok şişmiş

EVETTTTTTTTTTTTTTTTT VAR..AMAAAAAAAAAAAAAAA SÖLEMıCEM Kıııııı naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…