Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Gerızekalı adam...bunu ıĞne vurmasıyla alakası yok bence ıntıhap yaptı dŞın daha doĞrusu apse yaptı sanırım...apselı dıŞ ŞıŞer ÇÜnkÜ..antıbıyotık kullanmadın mı sen o ıntıhabı aldıktan sonra canım ıntıhabı kurutması ıÇın

HEYT BE DOKTORUM BENİMMMMMMM:kedi:HARCANIYORSUN BURALARDAopuyorumnanaktan
KESİNLİKLE KATILIYORUM APSELİ DİŞ ŞİŞER VE APSELİ DİŞE MÜDAHELE EDİLEMEZ ANTİBİYOTİKLE DÜZELİR SONRA TEDAVİ DOKTOR NEREDEN ALDI DİPLOMAYI SORSAYDIK BEEEEEE MERAK ETTİM...

Canlarım tahlil sonucumu aldım geldm :lepi:
sonucum 3252 :lepi:
Eeeee yorumları alalım sengözlerimebaksanab

canım kecen hafta ımplantamı ne ısmını de bılmıyorum işte ondan yapıldı obur dışime.hıc agrımadı.o bır az zor amelıyyat dedı doktor,ama cok sukur sorun falan olmadı yanı.bunada dun gıttım dıyo kı gecn sefer bunun sınırlerını aldım şimdi buna gerek yok ıyne vurmaya.ne bılım ya keşke gıtmeseydım.yuzume de korkuyorum aynada bakmaya o kadar ıyrenc olmuş kı yuzum uffff

DıŞÇıne gıt canım ...gıt ve gÖrsÜn senı...salak adam dıŞın apse yapmııŞ kesınlıkle

Canlarım tahlil sonucumu aldım geldm :lepi:
sonucum 3252 :lepi:
Eeeee yorumları alalım sengözlerimebaksanab

meraba tatlım nasılsın?hamılemısın vallah cok sevındım allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın bıtanem.AMIN:Saruboceq:

merabalar kızlar nasılsınız ben hıc ıyı deyılım.dun dıscıye gıttım bıseyler yaptılar işte.gece yatamadım agrısından.kalktım bu gun dısım yuzum şişmiş.

hg geçmiş olsun canım

cosmocum çok sevindim.....doktorunada biran önce görün ihmal etme.....herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

Kızlar artık bi oh çekebilrmiyim sizce?
Şöyle bi keyifleeeee OHhhhhhhhhhhh desem mi?
Muayeneyi de beklesemmi

Hepinizden Allah razı olsun öyle iyisiniz ki valla bak
Hepinizi çok seviyom dua zaten ediyom hepinize her gece, yine edicem her daim
ıyiki varsınız kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…