Geçmiş olsun oyacım...diş agrısıda beterdir...allah yardımcın olsun...
EVETTTTTTTTTTTTTTTTT VAR..AMAAAAAAAAAAAAAAA SÖLEMİCEM Kİİİİİİ naniknanik
Gerİzekalı adam...bunu İĞne vurmasıyla alakası yok bence İntİhap yaptı dŞİn daha doĞrusu apse yaptı sanırım...apselİ dİŞ ŞİŞer ÇÜnkÜ..antİbİyotİk kullanmadın mı sen o İntİhabı aldıktan sonra canım İntİhabı kurutması İÇİn
Gerİzekalı adam...bunu İĞne vurmasıyla alakası yok bence İntİhap yaptı dŞİn daha doĞrusu apse yaptı sanırım...apselİ dİŞ ŞİŞer ÇÜnkÜ..antİbİyotİk kullanmadın mı sen o İntİhabı aldıktan sonra canım İntİhabı kurutması İÇİn
Canlarım tahlil sonucumu aldım geldm :lepi:
sonucum 3252 :lepi:
Eeeee yorumları alalım sengözlerimebaksanab
merabalar kızlar nasılsınız ben hıc ıyı deyılım.dun dıscıye gıttım bıseyler yaptılar işte.gece yatamadım agrısından.kalktım bu gun dısım yuzum şişmiş.
hg geçmiş olsun canımcanım kecen hafta ımplantamı ne ısmını de bılmıyorum işte ondan yapıldı obur dışime.hıc agrımadı.o bır az zor amelıyyat dedı doktor,ama cok sukur sorun falan olmadı yanı.bunada dun gıttım dıyo kı gecn sefer bunun sınırlerını aldım şimdi buna gerek yok ıyne vurmaya.ne bılım ya keşke gıtmeseydım.yuzume de korkuyorum aynada bakmaya o kadar ıyrenc olmuş kı yuzum uffff
dişçine git canım ...git ve görsün seni...salak adam dişin apse yapmıiş kesinlikle
Oooooo gÖzÜn aydın mısr pÜskÜlÜm
hg geçmiş olsun canım
mısır piskülü seni zorladı naber?????????zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?