Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ÇİÇem ya samdı test yaptm gÜn geÇtıkce sİlİk cıkmya basladı bu ovulsyn testı

yaaaa müro geçti büyük ihtimalle senin yumurtlaman kuzum koyuyu yakaladın senn iştee artık bekliycennn o kadan stres yapıyorsunki daha yanii valla oo tablonuda sadeleştirmezsen yorum yapamıycam heee klava: anlamıyorum çünkü kafam karışıyorr yaa acuk sakinnn kuzum yaaa

ben temizlik yapıyorum çiçeem arada cevap veriyorum müro var elinde bitek şuannkaydirigubbakcemile3

peki kuşum kolay gele sanaaaaaa

şuraya 2 resım atyrdum testımı fıln nazr degeck ya işt tüysüz konuştu gene nazrı degdı bana bluetooth um bozuldu işte :çok üzgünüm:mafoldumben

atma test neyimm biraz oluruna bırak müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bak ciddennn kızıyorummm sakin ollllllllllllll yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya çiçem ya ne bılyım berltlrımıde yazyrm ama hem bugun ılk uyandım ölçtum baktım 36,4 kapadım actım ölçtum kıprdamadım bıle 36,6 tekrr kapadım actım 36,6 tekrr ölçtüm kıprdmdım anı hiç sanıylr gecyr sadece zaten aralrnda 36,6 cıktı bıdaha derken36,6 e sımdı ben ne yapym karsmasında 36,4 mü yazıyım36,6 mı

CANIMM BİDENEMM BİR KERE ÖLÇÇÇ BİR DAHA ÖLÇMEEEEEE SAKİN OLL ÇOK HEYECAN YAPIYONN DAHA DURR HELE YAA KEYFİNİ ÇIKAR FİKFİK YAPP ÖLÇ ATEŞİNİ AMA BU KADAR HEYECAN YAPMAAA SANADA YAZIK EŞİNE KİMBİLİR NELER EDİYOSUNDURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR delikafadulden

ÇİÇEMMMMMMMMMMM Şeniz

YAVRU KUŞUM YAA ŞUU MÜÜÜÜÜÜÜÜÜ YE BİŞEY DEEE YAAAA ALLAH İÇİN YAA BELKİ SENİ DİNLERRRR

ya çiçem ya baksana 4sanıye ara ile5 keez ölçmtüm ilki 36,4 dgrlrı 36,6 cıkrsa karsmazmı yaaaa:çok üzgünüm:

hem doktrlr ymrtlma zamnını 14 sonra dye sölerse benmkıde regl bıtımını hemen sonrasını gösterrse ne yapm bıde gecen ay beklnmedık erken regl olrsan ne yaprsın kafam allh bullak ya gene erkn rgl olrsam

hem doktrlr ymrtlma zamnını 14 sonra dye sölerse benmkıde regl bıtımını hemen sonrasını gösterrse ne yapm bıde gecen ay beklnmedık erken regl olrsan ne yaprsın kafam allh bullak ya gene erkn rgl olrsam

muro ya kızım bı kendıne gel :mymeka: sakin ol bi hele.senin adet döngün nasıl kaç günde bi oluyosun canım

mÜROOOOOOOOO RAHAT BIRAKIRMISIN ARTIK ATEŞıNı DE ÇıŞıNıDE
ALLAH ALLAH YA
KENıNDEN KENDıN BIKACAKSIN ARTIK
ANLA ŞUNU KURCALADIKÇA BOKU ÇIKIYO ıŞTE
Bı RAHAT OL KŞUM YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…