canım benim ölçmee ben ölçmüyorum nadir iki kere falan bakıyorumm ölçmezsen kafan karışmaz heyecan yaptığın için vucut ısın artıyor tabiiya çiçem ya baksana 4sanıye ara ile5 keez ölçmtüm ilki 36,4 dgrlrı 36,6 cıkrsa karsmazmı yaaaa:çok üzgünüm:
tatlım doktorlar fiks o zamanı diyor zatennnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaa sen ovulasyon testi yapyosun mis gibi tam kesin zamanı öğreniyorsun doktorlar bunu genel olarak söylüyorlarkii sen niye bu kadar ciddiye alıyorsunn yumurtlama her kadında başka zaman senin bile bi ay 14.günse yumrtlaman bi ay 12.gün olabilirr yanii lütfenn bu kadar düşünme erken regli olmaın sebebi bence stres tatlım baksana o kadar çok takıyorsunki homronlarını alt üst edersin ben senin iyiliğin için diyorum yaa takma yanii sen elinden geleni yaptınn yapıyorsunda gerisini boşverr opuyorumnanaktanhem doktrlr ymrtlma zamnını 14 sonra dye sölerse benmkıde regl bıtımını hemen sonrasını gösterrse ne yapm bıde gecen ay beklnmedık erken regl olrsan ne yaprsın kafam allh bullak ya gene erkn rgl olrsam
hoşbuldum canım
bende iyiyim valla bugün öğlene kadar uyudum :) sersem gibiyim cosmonun heyecanı benide sardı ve çok mutlu oldum yaa
hoşbuldum canım hamiş haberlerini aldıkça çok iyi oluyorm cosmoya çok sevindimdileemmm hoşgeldin datlum nasılsınn opuyorumnanaktan
git yat anam valla uyku gibisi yokcanım benim ölçmee ben ölçmüyorum nadir iki kere falan bakıyorumm ölçmezsen kafan karışmaz heyecan yaptığın için vucut ısın artıyor tabii
tatlım doktorlar fiks o zamanı diyor zatennnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaa sen ovulasyon testi yapyosun mis gibi tam kesin zamanı öğreniyorsun doktorlar bunu genel olarak söylüyorlarkii sen niye bu kadar ciddiye alıyorsunn yumurtlama her kadında başka zaman senin bile bi ay 14.günse yumrtlaman bi ay 12.gün olabilirr yanii lütfenn bu kadar düşünme erken regli olmaın sebebi bence stres tatlım baksana o kadar çok takıyorsunki homronlarını alt üst edersin ben senin iyiliğin için diyorum yaa takma yanii sen elinden geleni yaptınn yapıyorsunda gerisini boşverr opuyorumnanaktan
oooh süperr yaa bende gidip uyusam yaa belki gider yatarımmmmm
oh afiyet bal şeker olsunnevet taa işte yok kahvemi içemde törkişşş kafimiii hehehe sonra gider yatarımmm
ya canm benm 30-31 olurdu gecen ay 6eylulden sonra2 7 eylulde tekrr adt gördum simdi ıntrnet 27 gün siklusun döngün diyormuro ya kızım bı kendıne gel :mymeka: sakin ol bi hele.senin adet döngün nasıl kaç günde bi oluyosun canım
ya gecen ayın şoku olur dye korkuyorum suan o tarıhe yaklşyrm adttn 15 gun sonra tekrr edet oldum sımdı 13. günundeyım ovulasyon testlrı gıttıkce silikleşmeye başladı ne blyım yaaa üfffmÜROOOOOOOOO RAHAT BIRAKIRMISIN ARTIK ATEŞİNİ DE ÇİŞİNİDE
ALLAH ALLAH YA
KENİNDEN KENDİN BIKACAKSIN ARTIK
ANLA ŞUNU KURCALADIKÇA BOKU ÇIKIYO İŞTE
Bİ RAHAT OL KŞUM YA
ya canm benm 30-31 olurdu gecen ay 6eylulden sonra2 7 eylulde tekrr adt gördum simdi ıntrnet 27 gün siklusun döngün diyor
ya gecen ayın şoku olur dye korkuyorum suan o tarıhe yaklşyrm adttn 15 gun sonra tekrr edet oldum sımdı 13. Günundeyım ovulasyon testlrı gıttıkce silikleşmeye başladı ne blyım yaaa üfff
Uya ben klavuyeuye Çauy dÖkrtıÜm nasıl uyazıuyo
Çİvİ uyazısı gİbİ len
MÜroooooo nbr bebek eskİsİ gİbİ cosmoyu ÇekİŞtİremİyoruz artık ya
kamyas be senİn daha Önceden profİlde kız ÇocuĞu vardı sankİ koysana onu yİne bÖle yabancı gİbİ gelİyorsun bana muhabbet edemİyorum senle valla bak
iidr canım ya biz gene kaldık başbaşa kanka şimdi bunda alınganlıkta olur hamıle ya sakrlık sımıden baslamış kaydirigubbakcemile3MÜroooooo nbr bebek eskİsİ gİbİ cosmoyu ÇekİŞtİremİyoruz artık ya
kamyas be senİn daha Önceden profİlde kız ÇocuĞu vardı sankİ koysana onu yİne bÖle yabancı gİbİ gelİyorsun bana muhabbet edemİyorum senle valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?