iyi seninki nasssıııııllllllll
canım işte topikteki herkes bebekle uğraşıyor yada pco su var ama benim hem PCO var ve hemde tümör aşamasında myomlarım var bunun için bebek konusundaki sıkınıtımız. iki ay klomen deneyeceğiz olmazsa ameliyat dedi doktor. ameliyatta sağ yumurtalık alınacak tek yumurta yeter diyo doktor ama o da zaten PCO lu. nasıl olacak bilmiyorum. işte bu yüzden sıkıntılıyım yani senağlamasemacım ama bak herşeye hazırlıklı ol regl de olabilirsin ya da bebekde gelebilir :)) sen üzülme ama herşeyin hayırlısı de inan zamanı ne zamansa o zaman geliyolar
biz bu ay doktorun şu günlerde ilişkide bulunun dediği zamanlarda birlikte olamadım bikaç gün sonra falan oldu ve ben umudumu yitirdim ahaa dedim o günlerde yapamadık olmucak bu ayda geçti boşuna dedim sonra ben önceki aylarda hep yatardım ilişkiden sonra bu sefer yatmadım bile banyoda yaptım hemen nasıl olsa kaçırdık zamanı dedim hatta sizlere diyordum umudum yok kızlar diye o yüzden kafana hiç takma hayatım herşeyin hayırlısını dile
canım işte topikteki herkes bebekle uğraşıyor yada pco su var ama benim hem PCO var ve hemde tümör aşamasında myomlarım var bunun için bebek konusundaki sıkınıtımız. iki ay klomen deneyeceğiz olmazsa ameliyat dedi doktor. ameliyatta sağ yumurtalık alınacak tek yumurta yeter diyo doktor ama o da zaten PCO lu. nasıl olacak bilmiyorum. işte bu yüzden sıkıntılıyım yani senağlama
şu günlerin kıymetini bilin bak ne canınız isterse yeyin sonra bulantılarda zor oluyo inş çok olmaz bazıları mutfağa bile giremezmiş hamdolsun benim o kadar deil
GÜSEL FIKIR CATLAK ANNSI OLDGU ICIN ÜSÜLÜYRUM ŞİMDİDEN:roflol::roflol:KAmyasım akşama biberonla emzik alıp hediye paketi yapayım diyorum
İçine de " babacım şimdi annemin karnındayım 9 ay sonra yanınızdayım inş." diye bi not
NAsıl olur?
çok güzel bi süpriz olur benceee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisKAmyasım akşama biberonla emzik alıp hediye paketi yapayım diyorum
İçine de " babacım şimdi annemin karnındayım 9 ay sonra yanınızdayım inş." diye bi not
NAsıl olur?
KAmyasım akşama biberonla emzik alıp hediye paketi yapayım diyorum
NAsıl olur?
canım bende de pko var
ama sen üzülme bak olmazsa aşılama yaptırırsınız herşeyin çözümü var
kaç yaşındasın sen şimdi
KAmyasım akşama biberonla emzik alıp hediye paketi yapayım diyorum
NAsıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?