hg canm sen nasılsın nelrdesın
öğlene kadar işteydim iş yoğundu öğleden sonra izin aldım doktora gittim ama doktor paztsi sabah gel dedi kan testi için öğleden sonra alınmıyormuş. grip için muayene olmaya gittiimdi gebelik şüphesi var ilaçları ona göre yazın dedim doktorda test yapılsın önce dedi paztsi tekrar gidecem yani gelirken eczaneden test aldım eve gelince yaptım yine negatif çıktı
Neler yapyr mesela
evet şeker sen bi kan testi yaptır bende de çıkmamıştı evde geç döllenme olduğu için hadi hayırlısı canım
canım sen kaç gün gecikince kan testi yaptırmıştın
cosmooooooo berabermi doğurcaz anacım
öğlene kadar işteydim iş yoğundu öğleden sonra izin aldım doktora gittim ama doktor paztsi sabah gel dedi kan testi için öğleden sonra alınmıyormuş. Grip için muayene olmaya gittiimdi gebelik şüphesi var ilaçları ona göre yazın dedim doktorda test yapılsın önce dedi paztsi tekrar gidecem yani gelirken eczaneden test aldım eve gelince yaptım yine negatif çıktı
3 gün geçikince canım ama ben şüphelenmiştim gögüslerimin şişmesinden normalde adet olmamdan 10 gün başlar tam 10. gün regl olurum bu sefer 13 gün geçti hala olmayınca birde idrarım bulanıktı
ya konuşsanızaaaaaaaaaa canım sıkılıyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?