Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hg canm sen nasılsın nelrdesın

öğlene kadar işteydim iş yoğundu öğleden sonra izin aldım doktora gittim ama doktor paztsi sabah gel dedi kan testi için öğleden sonra alınmıyormuş. grip için muayene olmaya gittiimdi gebelik şüphesi var ilaçları ona göre yazın dedim doktorda test yapılsın önce dedi paztsi tekrar gidecem yani gelirken eczaneden test aldım eve gelince yaptım yine negatif çıktı

evet şeker sen bi kan testi yaptır bende de çıkmamıştı evde geç döllenme olduğu için hadi hayırlısı canım

deli yoğun oldu anında
yan binada bi adam da terasa çıkmış intihar etmek için
Ninik sen durdurursun bu adamı gel bi el at

üsülme canım ya belkı teste daha erkndr ondan grnmyrdur kanda cıkar ınsallh moralını düşük tutma

3 gün geçikince canım ama ben şüphelenmiştim gögüslerimin şişmesinden normalde adet olmamdan 10 gün başlar tam 10. gün regl olurum bu sefer 13 gün geçti hala olmayınca birde idrarım bulanıktı

canımda benimde öyledir, pek gecikme de olmaz. birde bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum onun içinde ümitlendim.
en erken belirtilere baktım tutuyor ama çok ümitlenmekte istemiyorum aonra 3-4 gün sonra regl olursam her zamankinden daha çok üzülürüm sanki daha regl günüm gelmemiş ben yanlış hesaplamışım gibi düşünmeye çalışıyorum. gerçi bütün hesaplamalarımı doktorum yapmıştı

semacım ama bak herşeye hazırlıklı ol regl de olabilirsin ya da bebekde gelebilir :)) sen üzülme ama herşeyin hayırlısı de inan zamanı ne zamansa o zaman geliyolar
biz bu ay doktorun şu günlerde ilişkide bulunun dediği zamanlarda birlikte olamadım bikaç gün sonra falan oldu ve ben umudumu yitirdim ahaa dedim o günlerde yapamadık olmucak bu ayda geçti boşuna dedim sonra ben önceki aylarda hep yatardım ilişkiden sonra bu sefer yatmadım bile banyoda yaptım hemen nasıl olsa kaçırdık zamanı dedim hatta sizlere diyordum umudum yok kızlar diye o yüzden kafana hiç takma hayatım herşeyin hayırlısını dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…