pek anlayışlı olduğu söylenemez ama bakalım artık şansımı deniycem olmazsa da artık yıllık izinimden kullanırım diye düşünüyorum :sinifsinif:
yok canım gününde gelirdi ya
delikafadulden Çişimi hala yapamadım mürooooo elin temiz mi kız :sm_cool:
kızlar böle çok güzel aşk romaı bildiğiniz varmı?
yatıyorum ya bol bol? kitap okuyorum.
evde okumadıgım kitap kalmadı
tavsiyeniz varsa gg den alıcam. beklemedeyyimm...
ama aşşşk romanı hee
Semacım lÜtfen ya yapma bÖle bİraz dİreÇlİ olmasın kuzum ya...sen kendİnİ son derece salmıŞ durumdasın...bak gÜzelİn bebek hasretİnİ anlıyorum senİn hepİmİz aynı Şeyle uĞraŞıyoruz ama en mÜhİmİ sensİn sen İyİ olmazsan bebeİŞİnde olmaz kİ..Önce saĞlık en mÜhİm Şey bu saĞlıĞının dÜzelmesİ..bebek olmazsa olmasın bu ay..ÖnÜmÜzdekİ ay olur aĞlayınca deĞİŞen nedİr sÖle bana..bak cosmonunda tek tÜpÜnÜ aldılar amelİyatta ..yanİ bu Şekİldede hamİle kalabİlİrsİn canım benİm
belkİ cosmo dÜŞÜrdÜ bebeĞİnİ daha Önce ama bak bu onunla kalıcak İnŞallah...bende doktor herŞey normal dİyor mesela rahmİn temİz yumurtlaarın kalİtelİ dİyor ama bak ayın 8 İnde tam bİr yıl oldu bebek yok..yanİ herŞey bİ sebep kuzu anlatmak İstedİĞİmİ anlatabİldİm mİ bİlmİyorum ama İnan rabbİm İstedİkten sonra herŞey boŞ en Önemlİsİ onun İstemesİ..doĞru zamanı o bİlİyor bİzede dua etmek ve elİmİzden gelenİ yapmak kalıyor
hmmm... inşallah güzel haberlerle gelicen tatlım Şeniz
heycannan beklicez zemuszemus
herzaman gününde oluyosan bndada vardır bir keramet opuyorumnanaktan
heheheheheee kız varya tam zamanında tadilata girdi sizin wc de kaydirigubbakcemile3
ben günde 10-15 tur yapiom rahat. allah kolaylık vere :roflol:
muhammed bozdağ ruhsal zeka yı okuyordum bitmek üzere tvsiye ederimnebilim okuması daha zevkli oluyor :kedi:
böle acı çekip de sonradan kavuşan aşıklar felan. okudukça okuyasım geliyor.
hasret çeken aşıklar gibi gibi kaydirigubbakcemile3
git kendini çok sevdirmeden (tuna kiremitçi) okudum bitti
şimdi ise Çalıkuşu (Reşat Nuri Güntekin) okuyorum. bitmek üzere...
bundan önce neler neler okudum ama bunlar çok hoşuma gettü. böle şeyler arıyom yanü...
Semacım lÜtfen ya yapma bÖle bİraz dİreÇlİ olmasın kuzum ya...sen kendİnİ son derece salmıŞ durumdasın...bak gÜzelİn bebek hasretİnİ anlıyorum senİn hepİmİz aynı Şeyle uĞraŞıyoruz ama en mÜhİmİ sensİn sen İyİ olmazsan bebeİŞİnde olmaz kİ..Önce saĞlık en mÜhİm Şey bu saĞlıĞının dÜzelmesİ..bebek olmazsa olmasın bu ay..ÖnÜmÜzdekİ ay olur aĞlayınca deĞİŞen nedİr sÖle bana..bak cosmonunda tek tÜpÜnÜ aldılar amelİyatta ..yanİ bu Şekİldede hamİle kalabİlİrsİn canım benİm
belkİ cosmo dÜŞÜrdÜ bebeĞİnİ daha Önce ama bak bu onunla kalıcak İnŞallah...bende doktor herŞey normal dİyor mesela rahmİn temİz yumurtlaarın kalİtelİ dİyor ama bak ayın 8 İnde tam bİr yıl oldu bebek yok..yanİ herŞey bİ sebep kuzu anlatmak İstedİĞİmİ anlatabİldİm mİ bİlmİyorum ama İnan rabbİm İstedİkten sonra herŞey boŞ en Önemlİsİ onun İstemesİ..doĞru zamanı o bİlİyor bİzede dua etmek ve elİmİzden gelenİ yapmak kalıyor
muhammed bozdağ ruhsal zeka yı okuyordum bitmek üzere tvsiye ederim
huzur sokağı-şule yüksel şenler sonunda ağlamıştım çok güzel bi aşk hikayesi
selim ile hande halit ertuğrul
aklıma gelenler bunlar :uhm:
Salak Şey ....(kostİk)
tubİŞİm nbr ...İyİmİsİn neyİn var bakauyım senİn?
tubiloşşş bak topikte öyle bi yer var incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...ar-okudu287unuz-g252zel-a351k-roman305-2.html
Canım benİm İnankİ anlıyorum ...ama sen hep bu moddasın...arada herkes aynı Şekİlde oluyor kuzu...benİmde bÖle olduĞum dÖnemler oluyor..sınav dÜnyasındayız İsyan etmİcez hamdolsun dİyİcez deĞİl mİ..sen İsyan etmİyorsun tabİ bunu kastetmedİm yanlıŞ anlama ama arkana atmasını bİl kuzu..1-2 gÜn taklı bunalımını ama sonrada arkaya at atmak ta zorundasın zaten lÜtfen..en Önemlİsİ sensİn bak sen İyİ olduĞum mÜddetÇe bİŞeyler var bunu sakın aklından Çıkarma..sen yoksan ne koca ne ana ne sevdİklerİn nede bebek var kendİne dİkkat et tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?