Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

pek anlayışlı olduğu söylenemez ama bakalım artık şansımı deniycem olmazsa da artık yıllık izinimden kullanırım diye düşünüyorum :sinifsinif:
yok canım gününde gelirdi ya

hmmm... inşallah güzel haberlerle gelicen tatlım Şeniz
heycannan beklicez zemuszemus
herzaman gününde oluyosan bndada vardır bir keramet opuyorumnanaktan

delikafadulden Çişimi hala yapamadım mürooooo elin temiz mi kız :sm_cool:

heheheheheee kız varya tam zamanında tadilata girdi sizin wc de kaydirigubbakcemile3
ben günde 10-15 tur yapiom rahat. allah kolaylık vere :roflol:

kızlar böle çok güzel aşk romaı bildiğiniz varmı?
yatıyorum ya bol bol? kitap okuyorum.
evde okumadıgım kitap kalmadı
tavsiyeniz varsa gg den alıcam. beklemedeyyimm...
ama aşşşk romanı hee

elif şafak ın aşk romanına güzel diyolar ben daha okumadım aldımda

Aynen Semacım beni örnek al mesela ben iki kez bulupu bulup kaybettim
HEle ilk gebeliğim tam faciaydı. Yeni hevesin evliliğinin baharında düşünsene
Dış gebelik pattt sezeryanla alındı hem bebek hem tüpüm
Doktor gözüme baka baka hamile kalma şansın %50 düştü
11 ay sonra aha tam oldu derken düşük oldu
Şimdi hamile olduğuma inanamıyom inansamda sevinesim gelmiyo Allah biliyo ben o bebeği ultrasonda görene kadar da sevinemem inananammmmmm

a.s haklısın kuşum... herzaman herşeyde vardır bir hayır demek lazım kızlar...
buna da şükür demek lazım...
bak cosmo çalıştı çalıştı olmadı. derken bi tatile gitti annesi gile, beklemediği zamanda oldu.demekki kendisi için hayırlı zaman buymuş.
sende öyle düşün semasucum. rabbim zamanını bilir ve verir hepimize kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
bu arada hoşgeldin ninikim bitanem...

VAllaha salcam şimdi kamera olmasa kavanoza falan kaydirigubbakcemile3
Anam camide yokki yakınlarda gitsem kaydirigubbakcemile3

muhammed bozdağ ruhsal zeka yı okuyordum bitmek üzere tvsiye ederim
huzur sokağı-şule yüksel şenler sonunda ağlamıştım çok güzel bi aşk hikayesi
selim ile hande halit ertuğrul
aklıma gelenler bunlar :uhm:

teşekkür ederim canım. bazen insanın gücü tükeniyor, taşıdığın yük ağır geliyor biri olsa diyosun ya yükümü paylaşsa yada ben yükümün ağırlığını anlatsam o dinlese ....
bilmem anlatabildim mi canım mafoldumben

nen ben onnarı okudummmm
ruhsal zekayı okumadım bi tek...
dur gg de bi araştırma yapem.
saolun kızlarrr Şeniz

Salak Şey ....(kostık)

tubıŞım nbr ...ıyımısın neyın var bakauyım senın?

Canım benım ınankı anlıyorum ...ama sen hep bu moddasın...arada herkes aynı Şekılde oluyor kuzu...benımde bÖle olduĞum dÖnemler oluyor..sınav dÜnyasındayız ısyan etmıcez hamdolsun dıyıcez deĞıl mı..sen ısyan etmıyorsun tabı bunu kastetmedım yanlıŞ anlama ama arkana atmasını bıl kuzu..1-2 gÜn taklı bunalımını ama sonrada arkaya at atmak ta zorundasın zaten lÜtfen..en Önemlısı sensın bak sen ıyı olduĞum mÜddetÇe bıŞeyler var bunu sakın aklından Çıkarma..sen yoksan ne koca ne ana ne sevdıklerın nede bebek var kendıne dıkkat et tamam mı

Salak Şey ....(kostİk)

tubİŞİm nbr ...İyİmİsİn neyİn var bakauyım senİn?

hmmmm şimdik minikimmm, öncelikleeee
kitap bulamaayom :sinifsinif: oku oku aşk romanı kalmadı. yatıyorum ya bol bol kitap okuyarak vakit geçiyor sadece. o yüzden kitap arıyorum yana yakıla.

bir diğer sorunum kendimle...
karar verdim kendimi dinlemicem, hayatı akışına bırakıcam ama regl günüme kadar istirahat edicem die...
sabah bi kalktım göğüslerimde bi ağrı, bir ağırlık. inan dehşet bir agrı. dokunamıyorum.
ayağa kalkıyorum bir baş dönmesi. çok yatmaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
ama dr um da dedi. sen diğer hamileler gibi hamile olamazsın. kendini hiçbirzaman çok rahat, çok akışına bırakıp hamilelik geçiremezsin. bunu senden kimse bekleyemez dedi.
e haklı da... çok ani hareket etmiyorum. uyuşuk panda misaliyim kaydirigubbakcemile3 kısmet bakalım şurda 12 günüm kaldı...

Müro len ses ver arada kırıcam ba kafanı uyuz uyuz aşağıddan izlee bizi

canım işyerinde çok ciddi sıkıntılarım var, ailem ve eşimin ailesi derstek değil hatta köstek bile oluyorlar bize. eşimin işyerinde de sıkıntılar başladı önümüzdeki ay personel azaltımı olacak demişler ve işten çıkma ihtimali var. sabır diyorum asla isyan etmiyorum ama inan bazen insan çok boğuluyor ve bunalıyor. hem zaten ben bugün öyle çok bunalım yada çok isyankar bişiyler yazmadım. bi gelişme varmı diye soranlara cevap yazdım istersen geçmişi oku grip olduğumdan filan bahsetmişimdir birde gelir bebeğin gibi yorumlara iki denememiz var biri gitti kaldı bir inş tutar filan demiştim kusura bakmayın sizi bunalttım

Kuzum sen elınden gelenı yap gerısı allaha kalmıŞ canım benım..korkma allahın ıznıyle herŞey gÜzel olucak..akıŞına bırakmalısın zaten..herŞeyı kendımızın yaptıĞını sanıyoruz ama aslında hıÇ bır Şey bızım kontrolÜmÜzde deĞıl kı..

Kamyassssssssssssssssssssssssssss cosmooooooooooooooooooooooooooooooooo tuĞbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuŞun len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…