Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ben az gider... mucuxxx öptüm sizii... gelirim yine...
öptüm siziiiiiiiiiiiiiiiiiii şşşlapppp Şeniz

Ya sema yanlıŞ anlama canım benı ..senle ılgılenmesem yazdıkların benı hıÇ ılgılendırmez ve Üzerındede durmam bunaltmakta ne demekmıŞ..ben aĞzımı aÇtıĞım anda neden yanlıŞ anlaŞılıyorum bunuda anlamıŞ deĞılım...sanırım herkese Çok Özen gÖsterıyourm ve dertlerıyle ılgılenıyorum...neyse canım konuŞmadım farzet bende bunları duymadım farzedıyorum...

delikafadulden çişimi hala yapamadım mürooooo elin temiz mi kız :sm_cool:
gel actım gel gel gel temz degıl elım tvalete grdım az once yıkmdan cıktım sonra brnmu karstrdım sonra kıcxım kasındı onu kasıdım actım elımı cosmo gel

müro len ses ver arada kırıcam ba kafanı uyuz uyuz aşağıddan izlee bizi

yoktu len pc basında

öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff msn de gitt i zaten ya konuşun bak döverim gerçekten

cosmooooooooooo len dikkat et kadınlar tuvaleti kitleyip çıkmasın görevli..nasılsa kadın madın yok boşuna açık kalmasın diyip ....hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...haberlere çıkıyormuşsn sonra delikafadulden allahım ya aklıma geldikçe gülüyorum

Ninikim sEma dediği gibi biraz buhranlarda sanırım gitmeyelim üstüne boışver
sanırım birazda fazla hassass bi yapısı var
Elimizden geleni birbirimize karşı esiregemeden yapıyoz zaten
BAk bana çişim geldi mürocum yardım elini uzattı
Sen ağaç dibini

hosbulduk canım sanırım bulantın cok ama asıtlı ıcecekler pek ıyı olmuyormus hamılelık donemınde dıye duymustum

neyse kızlar ya kociş aradı erkan gelıyormmus ben bı mutfaga ugrayım herkeze ıyı aksamlar yarın gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…