Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Günaydınzemuszemus
cosmo inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım:Saruboceq:

bu arada benim günüm 11 ekimdi yani yarım ama
15-16 Ekim arası belli olacak haberiniz olsunyerimseniben

Stellacım hoşgeldn ii haberle dönücem inş. :dance:
Kız stella inş. hamilesindir beeee :CüvCüv:
HAdi hayırlısı bakalım :1hug:
Günaydınzemuszemus

cosmosum bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciddimisin sen yaw :teytey::dancepuyorumnanaktanŞeniz

herkese günaydın cicegim cosmosum ve mücüm beni meraketmişsiniz bidenelerim dun evde yoktum gec geldim hatta giderken sabah merdivende ayagım kaydı yere dustum kolum popom kurek kemigim birde bacagımda agrı var biraz onun dısında birsey yok iyiyim yani bomba gibi bir habaer aldım olan o azıcık agrılarımda gecti walla

Günaydınzemuszemus

gunaydın canım inşallah sendende guzel haber alırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günadın millet...

kız şaban cosmo ben 3 haftadır bu şekilde çalışıyorum zaten ama sen seyahatte olduğundan bilmiyorsun sanırım...

kittycim geçmiş olsun canım ciddi bişey yoktur umarım

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan kittym nerlerdesin kız sen burda sensiz cosmonun haberıne coştuk hepimiz.geçmiş olsun bu arada.ciddi bişeyin yoktur inşallah a.s.

günadın millet...

kız şaban cosmo ben 3 haftadır bu şekilde çalışıyorum zaten ama sen seyahatte olduğundan bilmiyorsun sanırım...

kittycim geçmiş olsun canım ciddi bişey yoktur umarım

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan kittym nerlerdesin kız sen burda sensiz cosmonun haberıne coştuk hepimiz.geçmiş olsun bu arada.ciddi bişeyin yoktur inşallah a.s.

cok tesekkürler ninikim ve foreverım opuyorumnanaktanŞeniz ciddi birseyim yok sadece öteki yerlere göre kurek kemigim biraz agrıyor oda dusmemek icin merdiven demirlerine tutunmaya calısırken zorlandı galiba
cosmosuma cok sevindim zaten ninikimle hamile oldugunu dusunuyorduk en son öyle konusmustuk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…