Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yazıyoruz yavrum kaydirigubbakcemile2
Çiçekcik beni ne mutlu etti opuyorumnanaktan

evet canıom sorma bu ay cosmo ve çiçekcik çoşturdu bizi çok sevindik çok mutluyuzzzzopuyorumnanaktan

Şeytanın bacağını iyi kırdık bakalım sıradaki kim olacak ..

vallahi öyle tatlım yolumuz açıldı umudumuz devam ediyor....kendimizi salmak yok....yola devamlmaz:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok saolunnnnn sizi öçok seviyommm
dün hep dua ettim herbiriniz içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizlerinde gelicek en yakın zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

gunaydın bebişler ve melek tasıyıcıları opuyorumnanaktanŞeniz

hoşbulduk fındıkımm
Bende iyiyim çok şükür
Sen işe başlamadınmı hemşirem be? Bu kadar sık girmezdin eskiden?
pazartesi başlıcam tatlım gebelik varmı yokmu bilmediğim için riskli günler çalışmıyorum malum işimden dolayı.oyuzden evdeyim şimdi gireyim kırmızı kartı yersem çok sıkı çalışmam lazım haftayakaydirigubbakcemile3
afiyet olsunbuarada yarasın annemize bebişine
gunaydın bebişler ve melek tasıyıcıları opuyorumnanaktanŞeniz
günaydın bebeeeeeeeem hosgeldinn zemuszemusopuyorumnanaktan
Kızlar ben kaçıyorummmmmmmmmmm rahatsızım (öksürük var))

gulegule cifcifim opuyorumnanaktan

kittymmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

civciv geçmiş olsunn yaa bende hala kütür kütür öksürüyommmmm

Hatırlıyormusun dediğimi belki abinin eşine verince sana uğurlu gelir şans getirir iyi niyetin demiştim :kedi:
Şükürler olsun gerçekleşti hayalin haydi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey:

KİTYYY GÜNAYDIN CANIM opuyorumnanaktan

gunaydın ninikim opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:naber canım ?Şenizopuyorumnanaktan

kittymmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

civciv geçmiş olsunn yaa bende hala kütür kütür öksürüyommmmm

gunaydın cicegim opuyorumnanaktan:1hug:Şenizsanada gecmiş olsun bidenemmmm :1hug: kocişin haberi alınca ne yaptı?

cosmosssssssss aynı soru senin icinde gecerli bidenem?:1hugpuyorumnanaktan

Hatırlıyormusun dediğimi belki abinin eşine verince sana uğurlu gelir şans getirir iyi niyetin demiştim :kedi:
Şükürler olsun gerçekleşti hayalin haydi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy hep aklımdaa biliyormusun kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallahh sıra sizlerdeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

benim kociş yanımdaydı anbe ann yanii çok çok sevindi ama sürpriz yapma gibi bi durumum olmadıııı kuşummmm kaydirigubbakcemile3

bilmyrm canm öle olmuş farknda deglm 11ınde yumrtlmşssn dyrlr calşmada yapmşm o zamnlr inşallh tutr bu arada ne zamn adet olcm tarh bellı olurmu bılmyrm
evet canım yumurtladıgın cok acık bir sekilde belli opuyorumnanaktan11+14=25 yapıyor inşallah gelmicek kırmızılar bebiş gelecek :Saruboceq:
iyiyim canım ne olsun aynı :tomato:Mutlu olmana çok sevindim :lepi:

walla kızlardan guzel haber geldikce gribimde iyileşti :roflol:

size en buyuk sürizi bebişiniz yaptı naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance::teytey::1hug:delikafaduldenŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…