Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninikim bidenem cosmosdan bir tane daha geliyor işin iş walla senin :roflol:

cicekçik tebrık ederım canım allahım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Sorma kıtty ya..baŞıamın belası bır ken ıkı olucak kız belkıde ÇÖĞul gebelık olur...deĞerı yÜksektı bunun baksana

]

evet canım yumurtladıgın cok acık bir sekilde belli opuyorumnanaktan11+14=25 yapıyor inşallah gelmicek kırmızılar bebiş gelecek :saruboceq:

Walla kızlardan guzel haber geldikce gribimde iyileşti :roflol:
hımm yanı canım 25.günmü reglım gelmesı lazım o zamn 22 ekime denk gelyr güselm dogrmu anladım

BENM TAHMİNEME GÖRE 26 EKIMDI (30 GÜNÜ DENK ALRSAM ) AMA INTERNET 23 EKIM REGL TARHN DYRDU OZAMN DOGRU SENN DEDIGEN GÖRE 22 EKIME GELIRSE BENM RGLM 22-23 EKİM OHHH 3-4 GÜN KARDAYIM :sm_coolpuyorumnanaktan

Mürüvvet ben seni yumurtlatcam bak bu gidişle hiç şüphen olmasın
ıstersen bi düello daha yapalım he ne dersn?

Yok kuzum hiç ama hiçbişey yapmadım
Düğün telaşı aile görme heycanı gezme tozma derken takip etmedm bişey
Hatta aman nasıl olsa hamile kalamıyom diye bi yığın temzlk bilmem ne yaptım yani
cosmocum sen bu ay hıc kür fılan yaptınmı canım veya farklı bırsey

BENM TAHMİNEME GÖRE 26 EKIMDI (30 GÜNÜ DENK ALRSAM ) AMA INTERNET 23 EKIM REGL TARHN DYRDU OZAMN DOGRU SENN DEDIGEN GÖRE 22 EKIME GELIRSE BENM RGLM 22-23 EKİM OHHH 3-4 GÜN KARDAYIM :sm_coolpuyorumnanaktan

inşallah guzel haberini alırız bu sefer bidenemmmmm :Saruboceq:

selam kızlar herkeze gunaydınlar

gunaydın canım hosgeldin :1hugpuyorumnanaktan
Sorma kİtty ya..baŞıamın belası bİr ken İkİ olucak kız belkİde ÇÖĞul gebelİk olur...deĞerİ yÜksektİ bunun baksana

göbüşünde tek bebiş vardı ninikim ben gördüm bebişimizi opuyorumnanaktan:1hug:

]

hımm yanı canım 25.günmü reglım gelmesı lazım o zamn 22 ekime denk gelyr güselm dogrmu anladım

genelde öyle oluyor canım :1hug:

günaydın fıstıklarımmmmmmmmmm nassınız bakem??

günaydın tubişim naber bidenemmmm opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:

Valla demi Kityy ne şanslı kız şu ninik vesselam

birde ona sor bunu istersen cosmosum :roflol::roflol:

ıyıyım cok sukur hatta turp gıbıyım canım heray boyle bır gunluk bı depresyon gecırıyorum ıste kırmızılar gelınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…