Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Onun daha Önce oldu canım dÜŞÜk yaptı...3-4 aydır falan beklİyordu dÜŞÜkten sonra

inşallah bu defa herşey yolunda gider, bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur cosmocan a :)

e önce TIFF, sonra ukla, sonra cosmocan ve en yeni de çiçeeeem. sırada bizler olalım artık inşallaaaaah :)

Haziran başında düşük yaptım canım
Ama hazirana kadar tam bi sene beklemiştik kısmet böleymiş

kısmet canım. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur bu defa cosmocan. tutunmuştur annesine sıkı sıkı eminim ben. ama annesi de kendine dikkat etsin tabi

ehehe ninik yaf çiçeeem le cosmocan buluştuklarında ne haltlar ettilerse ikisi de hamile biz de mi buluşsak naapsak anam yaaaa (sigarayı da bıraktım 3 gün oldu bari smiley olarak koyayım ahhh ahh :))

şu ticker ile ugrasyrm canm yaoamadım galıba
mail gitti yaptgm sey ama onu nasıl buraya alacagmı bulamyrm

Bebk valla bılmıyorum onlar o gÜn bence bı ıŞ pıŞırdıler

baksa bır kaÇ gÜn arayla ıkısıde kaldı buna kafam takılmadı deĞıl yanı

Bebk valla bİlmİyorum onlar o gÜn bence bİ İŞ pİŞİrdİler

baksa bİr kaÇ gÜn arayla İkİsİde kaldı buna kafam takılmadı deĞİl yanİ

ehehe valla ben de anlamadım artık bişiler yaptılar falan ama. hatta ninik minik bişiler de yazmışlar peçetelere kısss sıradaki de sensin bence eheheh :)

Kızlar benım ıŞım var bıraz bır ıkı saate gelırım...ÖptÜm hepınızı

O resımlerı ben her ıkısınede yedırecem zaten pıslıkler bensız buluŞtular..ah ettım ama tutmadı ya...ŞÖyle bı yaĞmur bastırsın ddım ama olmadı...

şu ticker ile ugrasyrm canm yaoamadım galıba
mail gitti yaptgm sey ama onu nasıl buraya alacagmı bulamyrm

MÜROOO UĞRAŞMA LEN SENİN BECEREBİLCEĞİN Bİ İŞ DEĞİL BU BAK SÖYEYİM...:roflol:

LEN SENDE Mİ HAMİLESİN YOKSA BU NE YAAA akannehir KIZIM BAK BELİRTİ MELİRTİ YAZIYORSU KIRICAM KAFANI EĞER KALMAZSAN BU AY...AYRICA BENİMDE BAŞIM DÖNÜYORDU BUGÜN ...

VALLA HAYIRLISI CANIM BE BEN OLSAMDA ıNANAMAM HERLADE ZOR YANı delikafadulden DOĞURANA KADAR ıNANMAZ MIŞIM delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…