Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

inşallah canım ya rabbim aratmasın inşallah...daha çok yeni kuzu merak etme olur..doktorlar 1 yıl içinde olmazsa gelin diyor

saol canım yani kitimin bugün günü. inşallah olmaz inşalllaaaaaah bebeği gelir :Saruboceq:

inşallah canım ya rabbim aratmasın inşallah...daha çok yeni kuzu merak etme olur..doktorlar 1 yıl içinde olmazsa gelin diyor

Allah senden razı olsun canım. Rabbim kimseyi hasretiyle yakmasın, isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizleri de onlardan ayırmasın inşallah.

sen ne zamandır bekliyorsun, bir problem yok inşallah ninikcim

canlarım ben kaçtım kursa gidiyorum gelmeye calısırım kurstan.
opuyorumnanaktan
çıtırrrlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BEN HEPıCıĞıNıZE DUA EDıYOM HEPıNZıN DÖRDÜZÜ OLUCAK delikafadulden SADECE NıNıK BEŞıZ DOĞURCAK :CüvCüv: O TORPıLLı BENDEN TARAF hihoyyyt

Olmaz akannehir
HAdi bide Aman allah korusun gib büyük bi laf ediverin de önümüdeki aya hamile kalın

yok yaw neden Allah korusun diyim. ben zaten bu ay hamile kalcam Allah ın izniyle de 4 çok geldi birden. olsun Rabbim neylerse güzel eyler. 4 ossun cosmocanım muuuck

canım geçen yıl ameliyat oldum bende çikolata kisti vardı ama rahimde ve kanallarda allaha şükür hiçbir hasar kalmadı ...açık ameliyat oldum...ameliyattan sonra 3-4 ay korunduk oluşmaması için tekrar..yani ciddi anlamda nisandan beri istiyoruz canım ..ama sürekli ddüzenli doktor kontrollerime gidiyorum ve hiçbir sorun olmadığını söylüyor..doğal yollarla hamile kalabileceğimi söylüyor bekliyoruz işte canım bizde napalım..hayırlısı

Ya varya ısterım aslında ÇoĞul gebelık ama nasıl bakıcam bÜyÜtÜcem onu ya...eĞer bır tane olursa yıne ÇalıŞma Şansımm olucak ama ıkız olursa evde oturmam lazım...bıde tek eŞımın ÇalıŞmasıyla nasıl Üstesınden gelebılırız bılmıyorum..zor yanı..ama maddı ımkanım olsa valla ısterım reabbım versın

Olmaz akannehir
HAdi bide Aman allah korusun gib büyük bi laf ediverin de önümüdeki aya hamile kalın

canım benim çok çok geçmiş olsun. neyse ki atlatmışsın Allah a şükür.

inşallah beklediğin son ay bu olur, bebeğin ya da cosmocan ın dediği gibi bebeklerin karnına konar :))))))))))))))))

Ses bır..kı ses...doooooooo do

cosmoooooooooooooooooooo nerdesın nan?allahoın delısı...

Amın canım ya hakkımızda hayırlısı olsun ınlŞallah...cÜmlemızın tabı...

inşallah niniğim amiiiin :)

cosmocan ne kadar bekledi?

ya soruyorum ama kusura bakmayın hani tanıma amaçlı turlar bunlar :roflol:

Onun daha Önce oldu canım dÜŞÜk yaptı...3-4 aydır falan beklıyordu dÜŞÜkten sonra

Oyyy ben çalışır yardım ederm kız sana ne demekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…