Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben senin gibi görgüsüz müyüm len..allahın delisi hele bi 8-9 gün olsun öyle ...görmemeişim tablosu olmuş tutmuş sayfayı koparmış işte o sennnnnnnnnnnnn süprizzzzz

deget be kaç gunluktu ben koydugumda ulanen az10gun ıyıkı adet btr btmez yapmşm baksana ben erkn yumrtlyrmsum gecen ayda öle olmuş

Kızım varya ben burda olmasam gÖrÜrÜm senın halını...dua et benım prestıjım yÜzÜnden konuŞuyorlar senle yoksa kıımse yÜzÜnwe bakmaz be

Hayatım zaten en gÜzelı o Şekılde yapmak...adteının ılk gÜnÜ baŞlıcaksın ssonra devam edıcen...ama senın normal..zaten doktorum mesela bana hep dıyorkı..10.gÜn ve 20.arası ÇalıŞın...herekesın bÜnyesıne gÖre deĞıŞır bu Çatlama olayı...

Sana ŞÖyle sÖyleyeyım...her zaman yumurtan Çatladıktan 14 gÜn sonra adet gÖrÜceksın dıye bıŞe yok bu yanlızca bır genelleme..normalı standartı ama herkesınb Ünyesı farklı ıŞtekuzu

Cosmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo aŞkından ne hallere dÜŞtÜm be

iyiyim tatlım senden naber anam 2 aydır test yapmayı özlemiştim anamdan dönerken bi test alıverdim :roflol: tek çizgiyle olan aşkımı depreştirdim :sm_cool:

kızım varya ben burda olmasam görürüm senin halini...dua et benim prestijim yüzünden konuşuyorlar senle yoksa kiimse yüzünwe bakmaz be
allh allh bana ne demk ıstyn yanı

len gayet normal senin yumurtlaman şaban 11-12 gün normal..adet silkün kaç gün len senin
kısım ben siklusum 30,31 di gecen ay bır ayda ıkı adet gördum adet bıtımı 15gun sonra ondan dedım erkn ymrtlym dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…