Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Burcu canım artık önümüzdeki aya geldiğindede ben hamile kalmış olurum ha..

Cosmo len onu adı zaten müro ...

Ben kaçar kızlar hazırlanıp çıkaıcam öptüm hepinizi teker teker...oyacım senle görüşemedik canım yarın konuşuruz artık öptüm senide

Kızlar çiçemmmm hamişmiş yaaa çok sevindimmm
bir haberde benden size dün akşam test yaptımmmm silik ama çok silik 2.çizgiyi gördüm yok dedim bana öle geliyor eşime gösterdim dedim burda ne görüyon biri tam diğeri varla yok arası bi çizgi daha dedi. Ama adet günüme daha 3-4 gün var ayın 3,ünde yumurtladım ve 17 sinde regli olmam lazım dr umu aradım dediki 2 gün sonra tekrar yap çizgi daha belirgin olursa gel vajinal ultrasonla takip edelim kimyasal gebelikte erkenden pozitif çıkıp sonra regli gününde düşük olabiliyormuş.şimdi sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
ama test yapmamın tek sebebi kasığımdaki ani hareketlerimde yani merdiven inip çıkarkenki ağrı böle nasıl deyimmm adet sancısı desem değil benziyo ama bu farklı normalde bişiy yok sadece ani hareketlerde oluyor kızlar dua edinde 2 gün sonraki testte koyulaşsın bebişim bana gelmiş olsunnnnn

Bıde kıtty den haberı olan varmı onun gÜnÜ geÇtı ınŞŞ.. Gelen gıden yoktur merak ettımm onu yaaa

oyaaaaa
fstoneeeeeeee

kızlar sizde silik çizgi görenlerdensiniz he delikafadulden
bende de aynı.inşallah çizgilerimiz koyulaşır kızlar...
2-3 güne tekrar yapın bakalım. benim daha 8 günüm var. inşallah bu ay üst kata çok kişi çıkıceeeeeeeeekkk...

gülgüzelinin de günü geçmişti kızlar
haber varmı

selam kızlar oy oy oy nekadar çok hamiş var mış burda cosmocum bitek seni biliodum yaww herkesi tebrik ediorum maşallah ya

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

********EKıM*********

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

NeVYas: 15 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

BebekElover
:---

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NAGıHAN : 4 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

NıNıK : 9 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus :dance:

selam kızlar oy oy oy nekadar çok hamiş var mış burda cosmocum bitek seni biliodum yaww herkesi tebrik ediorum maşallah ya

benim listem ugur getiriyor ondandır :roflol:
rabbim senin bebişini de sağ salim kucagına almanı nasip etsin inşallah tatlım opuyorumnanaktan

rabbim senin bebişini de sağ salim kucagına almanı nasip etsin inşallah tatlım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ay ne güzel ya çok uzun zamandır girememedim bi bakayım dedim hönk :1shok:kaldım yanii darısı isteyen herkesin başına.:CüvCüv::Saruboceq:

canım benimmm çok saolllllll

ya inşallah sende hamişsindirr kuşum yaaa inşallahhhh delikafadulden

,

saol canım benim yaa darısı sizleirn isteyenlerin başına inşallahhh opuyorumnanaktan

evet tubişimmm sen uğur getirdin kuşum banaaaa inşallah bende sana uğur getiriirm kuşlum dualarımdasın tatlımmmmmm opuyorumnanaktan

evet tubişimmm sen uğur getirdin kuşum banaaaa inşallah bende sana uğur getiriirm kuşlum dualarımdasın tatlımmmmmm opuyorumnanaktan

tatlım benim saolasınnn... inşallah meleğim gelmiştir bu ay :Saruboceq:
sennen kırkımız karışsın nen kaydirigubbakcemile3

tatlım benim saolasınnn... inşallah meleğim gelmiştir bu ay :Saruboceq:
sennen kırkımız karışsın nen kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyy inşallahhh ama dualarımız hep başından öyleydi kuşumm karışcak bak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Kız dedİm ya san anÖbetİ sen devraldın dİye okumadın mı

ninoşum takılıyorum sana yaffrum opuyorumnanaktan

inşallah bana da uğur getirecek tubishimmmmm muuuuuck

ayyyyyyyyyy inşallahhh ama dualarımız hep başından öyleydi kuşumm karışcak bak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

kıssss çiçeeem bacım benim ben de karışcam nan kırkınıza Allah ın izniylen :Saruboceq:

:asigim: tatlım iyi misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…