inşallah canım Allah gönlüne göre versin.inşşalah meleğin seninledirrr:))))
selam kızlar oy oy oy nekadar çok hamiş var mış burda cosmocum bitek seni biliodum yaww herkesi tebrik ediorum maşallah ya
benim listem ugur getiriyor ondandır :roflol:
rabbim senin bebişini de sağ salim kucagına almanı nasip etsin inşallah tatlım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım ay ne güzel ya çok uzun zamandır girememedim bi bakayım dedim hönk :1shok:kaldım yanii darısı isteyen herkesin başına.:CüvCüv::Saruboceq:
canım benimmm çok saolllllllKızlar çiçemmmm hamişmiş yaaa çok sevindimmm
bir haberde benden size dün akşam test yaptımmmm silik ama çok silik 2.çizgiyi gördüm yok dedim bana öle geliyor eşime gösterdim dedim burda ne görüyon biri tam diğeri varla yok arası bi çizgi daha dedi. Ama adet günüme daha 3-4 gün var ayın 3,ünde yumurtladım ve 17 sinde regli olmam lazım dr umu aradım dediki 2 gün sonra tekrar yap çizgi daha belirgin olursa gel vajinal ultrasonla takip edelim kimyasal gebelikte erkenden pozitif çıkıp sonra regli gününde düşük olabiliyormuş.şimdi sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
ama test yapmamın tek sebebi kasığımdaki ani hareketlerimde yani merdiven inip çıkarkenki ağrı böle nasıl deyimmm adet sancısı desem değil benziyo ama bu farklı normalde bişiy yok sadece ani hareketlerde oluyor kızlar dua edinde 2 gün sonraki testte koyulaşsın bebişim bana gelmiş olsunnnnn
,selam kızlar oy oy oy nekadar çok hamiş var mış burda cosmocum bitek seni biliodum yaww herkesi tebrik ediorum maşallah ya
rabbim senin bebişini de sağ salim kucagına almanı nasip etsin inşallah tatlım opuyorumnanaktan
evet tubişimmm sen uğur getirdin kuşum banaaaa inşallah bende sana uğur getiriirm kuşlum dualarımdasın tatlımmmmmm opuyorumnanaktan
tatlım benim saolasınnn... inşallah meleğim gelmiştir bu ay :Saruboceq:
sennen kırkımız karışsın nen kaydirigubbakcemile3
Kız dedİm ya san anÖbetİ sen devraldın dİye okumadın mı
ayyyyyyyyyy inşallahhh ama dualarımız hep başından öyleydi kuşumm karışcak bak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?