Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canııımm üzülme yaaaa.....üzülmüon dimi...
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem...

İyiyim valla Tatlım hamdolsun
İyi dileklerine katılıyorum, enerjin bitmez umarım gün sonuna dek kuzum
günaydın canlarım...umarım bgn çoookk güsel bigün geçirir ve çoook güzel haberler alırız...nedense bgn pek bi enerjikimhihoyyythihoyyyt

cosmom sen nasılsın canım...

günaydın canlarım...umarım bgn çoookk güsel bigün geçirir ve çoook güzel haberler alırız...nedense bgn pek bi enerjikimhihoyyythihoyyyt

inş gusel bır gun gecer canım opuyorumnanaktanbelli belli enerjik oldugun maşallah kaynağı ne kız kaydirigubbakcemile3

canım benim 2010 senin yılın olur umarım.rabbim sana önce sağlık sıhhat sonra da sen kadar gusel bı melek versin opuyorumnanaktan

bgn bende kuaföre gidicem...
aylık bakımımı yaptırım bakım....
adetti falandı derken iice ağdalık olmuşumki sormayın.....

sırnaşık şey

kaynagını ne????CADIARZUCADIARZUCADIARZU
değişken ruh halim desem ...
şuan elimde bi çikolata var inanın okadar mutlu edioki şu durum beni...
fazlasında gözüm yok yaaaaa....

Şimdi iyiysen bi sıkıntı yok ozman, bebiş nasıl olsa gelicek inş. Allahın izniyle :Saruboceq:
Sen kendne ii bak tatlım yerimseniben

Şimdi iyiysen bi sıkıntı yok ozman, bebiş nasıl olsa gelicek inş. Allahın izniyle :Saruboceq:
Sen kendne ii bak tatlım yerimseniben

inşaallah canım dua ediyorum bol bol Rabbim sağlıklı versin en önemlisi bu :Saruboceq:
en azından ameliyat olmayacağım büyük olan myom yumurtalığa yapışıktı o ayrılmış bu da küçüldüğünü gösterir dedi doktor buna sevindim bizim için bu daha önemliydi.

dün ilk duyunca üzülmüştüm bugün iyiym canım kafaya taktıkça olmuyor bende bıraktım gitti gelirse gelir bebiş gelmezse de paşa gönlü bilir napiyim :hulya:

he bacım doğru sölüon el kadar boklu bebenin bize çektirdiği şu sıkıntıya bak yaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen bak her şerde ki hayr bu oluyo işte demekki :lepi:

he bacım doğru sölüon el kadar boklu bebenin bize çektirdiği şu sıkıntıya bak yaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha gelmeden bizi böyle kendine pervane ediyor gelince neler yapacak bakalım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Öfff Çok boŞ konuŞuyorsunuz ne yazayım yanı...mÜroyu beklıyorum ateŞ tablosuyla

cosmosum kım kızdırdı len senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…