günaydın canlarım...umarım bgn çoookk güsel bigün geçirir ve çoook güzel haberler alırız...nedense bgn pek bi enerjikimhihoyyythihoyyyt
...[/B]
iyiyim canım bende. dün doktora gittim akşam canım sıkkındı biraz bugün iyiyim. geçen ay klomen kullanmıştım 3 tane yumurta oluşmuştu. sonra çatlatma iğnesi yapılmıştı. 2 tanesi çatlamış ama döllenme oluşmamış. bi tanesi de kiste dönüşmüş.
bu ay çalışmalara ara verdik yani.
2010 a kaldı artık bizim hayaller. hayırlısı napalım kısmet böyleymiş
Semacım iyiyim işte ne olsun ya...
Kız mürooo nbr len
kızzzzzzzzzzzzzz elekçi sen napıyosun
günaydın canlarım...umarım bgn çoookk güsel bigün geçirir ve çoook güzel haberler alırız...nedense bgn pek bi enerjikimhihoyyythihoyyyt
cosmom sen nasılsın canım...
iyiyim canım bende. dün doktora gittim akşam canım sıkkındı biraz bugün iyiyim. geçen ay klomen kullanmıştım 3 tane yumurta oluşmuştu. sonra çatlatma iğnesi yapılmıştı. 2 tanesi çatlamış ama döllenme oluşmamış. bi tanesi de kiste dönüşmüş.
inş gusel bır gun gecer canım opuyorumnanaktanbelli belli enerjik oldugun maşallah kaynağı ne kız kaydirigubbakcemile3
canım benim 2010 senin yılın olur umarım.rabbim sana önce sağlık sıhhat sonra da sen kadar gusel bı melek versin opuyorumnanaktan
canııımm üzülme yaaaa.....üzülmüon dimi...
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem...
canım benim 2010 senin yılın olur umarım.rabbim sana önce sağlık sıhhat sonra da sen kadar gusel bı melek versin opuyorumnanaktan
benden çok topiktesiniz bişeyden haberiniz yok heeeekaydirigubbakcemile3 geçmişte okumuştum ben de ordan biliyorum mirmirmirmir
Şimdi iyiysen bi sıkıntı yok ozman, bebiş nasıl olsa gelicek inş. Allahın izniyle :Saruboceq:
Sen kendne ii bak tatlım yerimseniben
dün ilk duyunca üzülmüştüm bugün iyiym canım kafaya taktıkça olmuyor bende bıraktım gitti gelirse gelir bebiş gelmezse de paşa gönlü bilir napiyim :hulya:
inşaallah canım dua ediyorum bol bol Rabbim sağlıklı versin en önemlisi bu :Saruboceq:
en azından ameliyat olmayacağım büyük olan myom yumurtalığa yapışıktı o ayrılmış bu da küçüldüğünü gösterir dedi doktor buna sevindim bizim için bu daha önemliydi.
he bacım doğru sölüon el kadar boklu bebenin bize çektirdiği şu sıkıntıya bak yaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he bacım doğru sölüon el kadar boklu bebenin bize çektirdiği şu sıkıntıya bak yaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yürüyün len kim tutar sizi be :roflol:
daha gelmeden bizi böyle kendine pervane ediyor gelince neler yapacak bakalım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bana bak Bolu lu Ninik sana bunun için para ödüyomuş sus dettt heyttt :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?