Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

veeeeeeeeeeeeeee işte benm ateş tablomm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1
6. 2 ekim Erken 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim Erken 36,0.
8. 4 ekim 36,2 * uzayan yapişkan akıntı
9. 5 ekim 36,3 ov Silik ama 2 czgı sekil belli
10. 6 ekim 36,3* ov ikinci Çizgi cok yakın .uzayan akntı
11. 7 ekim 36,2 ikinci çizgi çok yakn
12. 8 ekim 36,4 * ov dünden birz daha slik ok az akntı
13. 9 ekim 36,4
14. 10 ekim 36,6* ov daha slik
15. 11 ekim 36,5 ov daha slik ılaca başladm.
16. 12 ekim 36,6* ov daha daha slik.
17. 13 ekim 36,6 karnm davl gbı baş dönmesi uyku
18. 14 ekim 36.8* 15 dk geç uyndm

Yaw mahcup ediyosun beni hemşirem ya bak utandırıyosun

Günaydın ceylancım nasılsın?
İyiyim canım aysonunu bekliyorum ve bu topicten gelebilecek güzel umud haberlerini..

bende merakediyorum ceylanım CADIARZUŞenizopuyorumnanaktan

hosbuldum foreverım nasılsın bebişim?:1hugpuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
2 kişi vr canm teste 2 czgıyı goren tahll yaptrp glrlrse 2 tane daha cıkcak hamişşş

aaaaaaa kim onlar aboo

kityy cim hoşgeldin canım...

bebek bende ateş ölçüyorum da daha 2 gün oldu oyüzden..bundN ÖNCE bir kez daha yapmıştım ovülasyon tetsi falan kullanmıyourm canım..

müroooo burda eksikler var ama

kızım o akşam ne yedin ,gazlı bişey içtinmi,hava nasıldı,yaçta yattın bunlarda çok önemli bunlarıda ekle ki yanına işimiz kolaylaşsın dimi kitttyy?delikafadulden

Harikaydı bak bu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızım o akşam ne yedin ,gazlı bişey içtinmi,hava nasıldı,yaçta yattın bunlarda çok önemli bunlarıda ekle ki yanına işimiz kolaylaşsın dimi kitttyy?delikafadulden

olum bu sadeleştrlmiş şeklı delikafadulden çiçek kısdı yorum yapamyrm sadelştr dye en sade halı sen şükret yani öncekı halını grmedın:roflol:

müro yanlız bişey söyleyimmi...ateşinin bu şeklde gitmesi ok güzel inşallagh düşmez ya...

ya şu yeni ahaberler ne biri sölesin yani hamileler mi var oya ve burcuda mı hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…