HG DİLEK
BAKTIM HAYATM RESIMLERINE ALLH BASNZI BOZMASIN MUTLULGNZU DAİM ETSN CANM MAVİLİ OLAN SENDIN DIMI kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıss müro ben seni çoooooookkkkk seviyorum ya bak tatlım senin için album yaptımmm sırf senin hatıran olarakta kına resmimide koydummm tatlımmmmmm
nasılsın canım
hoşbuldum canım iyidir senden nbrDlek hoşgeldn bacım nbr?
hoşbuldum canımHG DİLEK
BAKTIM HAYATM RESIMLERINE ALLH BASNZI BOZMASIN MUTLULGNZU DAİM ETSN CANM MAVİLİ OLAN SENDIN DIMI kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HG DİLEK
Kayn valden haknda fkrmı sÖlymyrm canm bluz fln alrdm ben olsm hrlde kyft uzerı genlde alrm bızımde 17 ekımde eŞİmle nİkah tarhımız bende dÜĞÜn tarhndmı hdye asm yoksa nıkahtamı dye karrszm suanda
hoşbuldum canım hayır iş yok eve net bağlattık :)[ı]dİlekcİm hoŞgeldİn gÜzelİm İŞemİ baŞladın???[/ı]
BENDE SENİ YERİMM AYY AYY AY BİZE CAGRSAM GELIRMSIN BANA SOSİS YAPARMISIN kaydirigubbakcemile3 AMNN CANM AMN ALLHTA SANA VERSIN SENN YUZUNU HEP GÜLDÜRSÜN GÖBİŞİNİ DORDURSN BTANMkısss seni yerimmm emi ben sen beni güldürdün ya allah ta daima senin yüzünü güldürsün göbişi doldursunnnnnn emiiii canımmm benimmm:1hug:
hoşbuldum canım hayır iş yok eve net bağlattık :)
öyle yapıyom valla özlediğim hayata kavuştum ama bazen sıkıcı :)
OH NE GÜZEL CANIM....AMAN BOŞVER VE İŞİ ANACIM EVDE KEYFİNE BAKL NE GÜZEL BENDE EVDE OLSAM ŞİMDİKopuyorumnanaktan
iiym sen naslsın canm son drmn ne nasıl oldn iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?