Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kayn valden haknda fkrmı sÖlymyrm canm bluz fln alrdm ben olsm hrlde kyft uzerı genlde alrm bızımde 17 ekımde eŞımle nıkah tarhımız bende dÜĞÜn tarhndmı hdye asm yoksa nıkahtamı dye karrszm suanda

HG DİLEK

BAKTIM HAYATM RESIMLERINE ALLH BASNZI BOZMASIN MUTLULGNZU DAİM ETSN CANM MAVİLİ OLAN SENDIN DIMI kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kısss seni yerimmm emi ben sen beni güldürdün ya allah ta daima senin yüzünü güldürsün göbişi doldursunnnnnn emiiii canımmm benimmm:1hug:

Kayn valden haknda fkrmı sÖlymyrm canm bluz fln alrdm ben olsm hrlde kyft uzerı genlde alrm bızımde 17 ekımde eŞİmle nİkah tarhımız bende dÜĞÜn tarhndmı hdye asm yoksa nıkahtamı dye karrszm suanda

İKİSİNİDE KUTLAYIN ANACIM...UFAKTA OLSA BİŞEYLER ALIRSIN..opuyorumnanaktan

kısss seni yerimmm emi ben sen beni güldürdün ya allah ta daima senin yüzünü güldürsün göbişi doldursunnnnnn emiiii canımmm benimmm:1hug:
BENDE SENİ YERİMM AYY AYY AY BİZE CAGRSAM GELIRMSIN BANA SOSİS YAPARMISIN kaydirigubbakcemile3 AMNN CANM AMN ALLHTA SANA VERSIN SENN YUZUNU HEP GÜLDÜRSÜN GÖBİŞİNİ DORDURSN BTANM

mürommm kuşum valla ben nikah diyebilirim çünkü ben o gün onunla bu yola başladım diye düşünüyorum diğeri sadece kutlama parti eğlence ne dersen de işte önemli olan o imzayı attığımız ve sonsuza kadar eş olmayı kabul ettiğimiz gün bence

kızçeler yaaa demiyim diyorum ama benim kasığım feci ya ben unutayım diye ağrımıyo ağrımıyo dedikçe o inadına daha bi fena batıyor sinir oldumm yaaaa bu da neyin nesi başıma musallat oldu bebek olsa anlıcamda eee oda kesin varmı yokmu belli değil hayyy tüküreyim ben böle b.ktan işe yaaaa yaw eğilsem ağrıyo dikilsem ağrıyo eeeee amaaa ne yapayım şaşırdım yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…