Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

teşekkür ederimmmm tatlımmmm
kocişte felsefik biraz onun için bu kadar zor karar veriyorum aslında ne almsam beğenir de yine de karar veremedimmmm

aaa ben bir de 11. ayımızda (ne alakaysa işte 1 sene olmadan önce de hediye alasın gelmiş :)) çok eskilerden 11 tane yabancı parça bulup üstlerine kareoke yaparak bir cd yaptım. ama o kadar anlamlı şarkılardı ki... hepsinin türkçe sözlerini yazıp bir de kitapçık oluşturdum, her şarkı için bir fotoğrafımızı print ettim. 11 fotoğraf, 11 şarkı... işte atıyorum you're my destiny, can't take my eyes off you, you're my everything, you belong to me vs. vs. damar şarkılar :))))))))

bence hoş olmuştu. evlilik yıldönümü için hafif kalabilir belki ama çok güzel bir anı oldu bizim için. hala çalarız benim cırtlak sesim eşliğinde o romantik parçaları katledişime güleriz ahahaah

bENİM SESİME ÇOK GİDER O PARÇALAR
Bİ YAPSAM DENEMEYE Bİ KALKSAM
ARTIK AYLARCA KOPAR BANA GÜLMEKTEN

ALLAH KORUSUN BU BİR FELAKET OLURDU HERALDE...YAZIK YA BEN BU MURATA CİDDİ CİDDİ ACIMAYA BAŞLADIM BAK.İNAN...GARİBİM ERKEN YAŞTA EVLENMİŞ SANKİ EVDE KALMIŞ GİBİ...HA BİDE ÜSTÜNE ÜSTÜK SENİN GİBİ BİRİRNİN ELİNE DÜŞMÜŞ ALLAH YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİM BENİM YAA

kızçeler album yaptım bende beni merak eden varsa baksın ayolll kusur kalmayayım böle resimlerde görüp konuşmak daha bi gerçekçi oluyor sanki insan konuştuğu kişinin nassıl biri olduğunu biliyor en azındannn

Cosmoo hıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞt bebeĞe bakarmısın...ıngılızce parÇalamıŞ yıne ya....artıs bu be...

ŞİMDİ BENİ DAHA İYİ ANLARSIN OZAMAN kaydirigubbakcemile3
BENDE ZAMANINDAN BERİ YASİNE ACIRDIM :gitme:

still the one diye bir parça vardır hani bilirsiniz.. o şarkıyı en sonra koydum. ses yorulmuş zaten öncesinde 10 şarkı söylemişim kolay mı :))))))))))))) yurrrrr sitiiiil dı vaaaaaannnnn derken boğazlanmış gibi bir takım sesler çıkarmışım ki eşim korkmuştu onu hatırlıyroum.

kopma konusuna gelince canım arkadaşlar bize geldiğinde mutlaka o cd çıkarılır, dinlenilir bir kaç parça ve kopulur. alıştım ben artık :)))))))))))))))))

tabi ikimizin olan resimleri yükleyemedim boyutları çok büyük beceremedim küçültmeyi offff kocişe söyleyimde bide o el atsın belkim olurda eklerimmm

Bu mesleği seçmekte hata ettik kaydirigubbakcemile3Bende halkbankası sınavına girmek istiyorum kocam hayır diyor tabii yanında kimse kalmayacak senin paran yine elemana gidecek diyor offffffff........
BENM ESMDE GRCKTI CNM VAZGECTI TORPL ISLYR DYE

EVET CANM FARKNDAYIM NE KADAR KIBR OLDGNN
:roflol: SİMDIDEN BOLEYSE 9AY NE YAPACAK BU

SEN ingilizce öğreniyon ya sositososito sana nispet yapıyo uyansana kızımmmmmm kötükedihüso

süprizzzzz VAYYYY ANASININI BEEEEEEE...HACI DOĞRU SÖYLÜYORSUN YA...O ZAMAN GANKANA BİRAZ DESTEK ÇIK...SEN İYİ BİİLİRSİN İNGİİZCEYİ HADİ CORÇ KONUŞ ŞUAN GÖSTER GÜNÜNÜ...ONA DEKİ SENİN SAÇINI BAŞINI YOLARIM...BİZ DAHA O KUNULARA GELMEDİK:kedi: PO YÜZDEN BEN KONUŞAMIYORUM :1rolleyes:

di mi yaaa. bir de gencecik yaşta baba oluyor çocukcağız. inanmıyorum. baba olduğuna inanamıyorum :roflol:

Cosmoo hİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞt bebeĞe bakarmısın...İngİlİzce parÇalamıŞ yİne ya....artİs bu be...

dua et seni parçalamadım ayol delikafadulden

SEN ingilizce öğreniyon ya sositososito sana nispet yapıyo uyansana kızımmmmmm kötükedihüso

kıss çaktırma nan sözlüğü açıp bakıp yazıyorum buraya yoksam bi .ok bildiğim yok misis bravn teyze :)))))))))))

Vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyy vayınızzzzzzzzzz sayın syeırcılerr az sonra burda kan gÖvdeyı gÖtÜrÜcek...vay anaını seyırcıler...

Cosmo bu lafın altında kalmıcaksın herelde dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…