Haberinin olmaması çok normal
Cahil
teşekkür ederimmmm tatlımmmm
kocişte felsefik biraz onun için bu kadar zor karar veriyorum aslında ne almsam beğenir de yine de karar veremedimmmm
aaa ben bir de 11. ayımızda (ne alakaysa işte 1 sene olmadan önce de hediye alasın gelmiş :)) çok eskilerden 11 tane yabancı parça bulup üstlerine kareoke yaparak bir cd yaptım. ama o kadar anlamlı şarkılardı ki... hepsinin türkçe sözlerini yazıp bir de kitapçık oluşturdum, her şarkı için bir fotoğrafımızı print ettim. 11 fotoğraf, 11 şarkı... işte atıyorum you're my destiny, can't take my eyes off you, you're my everything, you belong to me vs. vs. damar şarkılar :))))))))
bence hoş olmuştu. evlilik yıldönümü için hafif kalabilir belki ama çok güzel bir anı oldu bizim için. hala çalarız benim cırtlak sesim eşliğinde o romantik parçaları katledişime güleriz ahahaah
bENİM SESİME ÇOK GİDER O PARÇALAR
Bİ YAPSAM DENEMEYE Bİ KALKSAM
ARTIK AYLARCA KOPAR BANA GÜLMEKTEN
aaaabowwww sen biçim sidiklisin kız arkasına sıgınıyorsun ninikim koruyup kolla beni abla diyormuşsun hemide cahal diyorsun vay seni terbiyesizzzzzzzz:mymeka:
ALLAH KORUSUN BU BİR FELAKET OLURDU HERALDE...YAZIK YA BEN BU MURATA CİDDİ CİDDİ ACIMAYA BAŞLADIM BAK.İNAN...GARİBİM ERKEN YAŞTA EVLENMİŞ SANKİ EVDE KALMIŞ GİBİ...HA BİDE ÜSTÜNE ÜSTÜK SENİN GİBİ BİRİRNİN ELİNE DÜŞMÜŞALLAH YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİM BENİM YAA
bENİM SESİME ÇOK GİDER O PARÇALAR
Bİ YAPSAM DENEMEYE Bİ KALKSAM
ARTIK AYLARCA KOPAR BANA GÜLMEKTEN
Cosmoo hİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞt bebeĞe bakarmısın...İngİlİzce parÇalamıŞ yİne ya....artİs bu be...
BENM ESMDE GRCKTI CNM VAZGECTI TORPL ISLYR DYEBu mesleği seçmekte hata ettik kaydirigubbakcemile3Bende halkbankası sınavına girmek istiyorum kocam hayır diyor tabii yanında kimse kalmayacak senin paran yine elemana gidecek diyor offffffff........
EVET CANM FARKNDAYIM NE KADAR KIBR OLDGNNMÜrÜvvet hanımcıĞımmmmm...bak farkındaysan ne kadar zarİf ve kİbarım deĞİlmİ..?
EĞer İstemİyorsan hoŞlanmıyorsan cİdden sÖyle canım kullanmayalım lakap falan..gırgır yapıyoruz Şurda alt tarafı...ama raahatsızlık duyduĞun bİŞe yvarsa cİdden sÖlemeyİz yanİ..ayrıca gazİye mÜbarek dememİŞtİk bİz Şabana mÜbarek İsİm dedİk..
:roflol: SİMDIDEN BOLEYSE 9AY NE YAPACAK BU
OH BE BİZDE DEDİK BU KIZIN SESİ ÇIKMIYOR NE OLDU VARYA BURADA OLMAN GEREK MISIR PÜSKÜLÜ YANE SİDİKLİ ÇENE YARIŞI YAPIYOR BENİMLE....BU ARADA POPOSU BÜYÜMÜŞ YAPIŞMIŞ KALKAMIYORMUŞ YERİNDENlaelaelaelaelae
SEN ingilizce öğreniyon ya sositososito sana nispet yapıyo uyansana kızımmmmmm kötükedihüso
ALLAH KORUSUN BU BİR FELAKET OLURDU HERALDE...YAZIK YA BEN BU MURATA CİDDİ CİDDİ ACIMAYA BAŞLADIM BAK.İNAN...GARİBİM ERKEN YAŞTA EVLENMİŞ SANKİ EVDE KALMIŞ GİBİ...HA BİDE ÜSTÜNE ÜSTÜK SENİN GİBİ BİRİRNİN ELİNE DÜŞMÜŞALLAH YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİM BENİM YAA
Cosmoo hİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞt bebeĞe bakarmısın...İngİlİzce parÇalamıŞ yİne ya....artİs bu be...
SEN ingilizce öğreniyon ya sositososito sana nispet yapıyo uyansana kızımmmmmm kötükedihüso
BENM ESMDE GRCKTI CNM VAZGECTI TORPL ISLYR DYE
EVET CANM FARKNDAYIM NE KADAR KIBR OLDGNN
:roflol: SİMDIDEN BOLEYSE 9AY NE YAPACAK BU
slm milllettttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?