Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Len ne davt edyrsun senmısın sahbı benı dvt etmmŞ bıle habrm yok brdayım sabhtan bellı maŞllh 2 sayfa ılrlmŞssnz bıle cosmo bıle topkte yokkne habrı olmŞta gtmŞ oraya

Ya mÜro bırak vıcdan yapmayı...

DıĞer topık tamamen gırgır yerımız olucak dert sıkıntı hele helel bebek mevzusus geÇmıcek... BÖle bıŞeyey bence ıhtıyaÇ vardı

Yok devt edlmmŞm acan tarfndan kbl edemm 2 sayfa ılrmmŞ bıle konu ben brda gelecklr dye beklyrm olmayanların bıle habrı olmuŞ oraya gtmıŞ bıle neden ben dvt edlmyr

Len ne davt edyrsun senmısın sahbı benı dvt etmmŞ bıle habrm yok brdayım sabhtan bellİ maŞllh 2 sayfa ılrlmŞssnz bıle cosmo bıle topkte yokkne habrı olmŞta gtmŞ oraya

kaydirigubbakcemile MÜRÜCÜM HAYATIM BİDANEM HADE GEL TOPİĞE DAVET EDİYORUM ALINGAN KUZUM BENİM...

Len mÜro bak sınır etme benı ya...

Kızım kımseyı Özel davet etmedıkkı...bebek oleverda budan gÖrÜp geldı ayıp ama ne aınganlıĞı bu ya...olayı hemen kıŞııselleŞtırdın yanı pess

müro kuşum diğer topiğe niye gelmeyosun kuşummmm hade gel kısss orada çömlerde var azıcık kafayı dağıtırız malzeme var ayolll gellll kıssss

müro kuşum diğer topiğe niye gelmeyosun kuşummmm hade gel kısss orada çömlerde var azıcık kafayı dağıtırız malzeme var ayolll gellll kıssss

yok kusm topk aclmş baskası lınk atıp cgryr oraya ve2 sayfa bıle ılrmemş benm habrm bıle yok bu topkte olmayanlr bıde ordaydı habr vermşkı ordsnz

Neyse takmayın benı sız takıln kafnza gÖre canlrım ok beklrım ben gene eskısı gbı bu topıĞı (tek basma olsada)

Mürocummmmmmmmmm benim gittğmde 6. sayfadalardı napalım boşver alınganlığı biliyosunki hepimiz birbirimizi seviyorum kuzum hadi gelllll çekcem kulağnı bak gazi derim sana he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…