Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

MÜrÜcÜm fazla abarttın kımseye Özel haber verılmedı......nınık baŞkası degıl bu topıĞın adını beraber koyduk sen ac hadı dedı ben actım o lınkı yolladı ıŞım vardı benım...ıster ınan ıster ınanma..

Tatlım bu topıĞe gelmıcez artık benım anladıĞım o dıĞerını ekle ıstersen arada kalanları dıĞer topıĞe almak ıÇın gelıcez canım sende gel kadroyu tam ıstıyoruz kuŞummm anca kanca beraber hade gel datlummmmmm

Valla ben burda iyiyim giden gitsin saçma sapan bişey olmuş bu can sıkıldıkça topicmi açıcaz ne yani aylardır herkes burda biranda başka topic açılıyor çok gereksiz...

Bende anlamadımkı ben lınkı gÖrdÜm gıtıĞımde 5 mı 6 mı neydı sayfa
ya ne farkederkı ha orda ha burda bana hepsı uyar gÖnÜller bır olsun yeter ayrı gayrı olacaksa ÜzÜlÜrÜm sadece bende Özel ÇaĞrılmadım ama gocunmadımda Şu ÜÇ gÜnlÜk dÜnyada ne olur kı sankı hade kızlar bÖle yapmayın nevyasım mÜrommm kuŞummm gelın yaaa

KuŞum zaten ÇoĞunun haberı yok gÖren oraya gelır gÖrmeyen burda sız gelmezsenız olan bıze olacak bır orası bı burası arada kalacaz ama ben ıÇın sorun yok herkesın kendı bıleceĞı ıŞ ben sızede gelırım onlarada ÖpÜldÜn kuŞummmm

Mesele davet değilki bana gereksiz geliyor sadece ve bu topiğin kurucusu benim kendi topiğimi boş bırakıp gitmem çok saçma isteyen orda olur isteyen burda herkes kendi bilir canım

kızlar nabersiniz ne varneyok..Bugün yoğun bir gün geçirdim Geçmiş çok uzun okuyamayacağım Sizi seviyorum..

Kızlar güzelde peki hiç bebek mevzusunu konuşmadan o topicte yapabilecekmiyiz Bence hayır ama siz neredeyseniz ben ordayım İyi geceler ......

O topicte konuşulmayacakmış ama geçmişi okuduysan eğer valla herkeste gitmeye çok meraklıymış yorumsuz yani...

canım gitmek isteyeni zorla tutamayız ki
kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider
bunu sorun etmemek lazım
koskocamaaaannn site isteyen istediği topikte takılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…