Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tubiş kocişime saat aldım bak güzelmi
:lepi:

Eklentiler

• $hediye.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $hediye2.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 26
güzel elbiseler, ceketler, gömlekler aldım. en pahalısı 3,5 tl kaydirigubbakcemile3
açık artırmayı bekleyene kadar canım çıktı ama haa :sinifsinif:

ayyy tatlım saat çok şık. çok begenicek bence eşin.
bide güzel yemege gidin ohhh süper olur opuyorumnanaktan
cicilen bicilen.
biz ilk yıldönümümüzde gaayet resmii giyinip çok kokoş bir halde üsküdara restauranta gittik
ikinci yılımızda sporları çekip cevahire gidip eglendik.
üçüncü yıldönümümüzde sabahtan akşama kadar dışardaydık. gezdik tozduk başbaşa opuyorumnanaktan
bakalım 4 yılda netcez... gerçi bişi kalmadı hepsini yapmışız kaydirigubbakcemile3

ilk yıldönümü olunca daha bi heyecanlı oluyor insan opuyorumnanaktan
inşaallah güzel geçer :Saruboceq:
Rabbim size de bir ömür boyu mutluluk versin canımmmm

Ya kaynanamın körü körüne sadece kendi egosunu tatmin etmek için yaptığı bidurumdur bu
Her perşembe eltime gidilir
Her c.tesi gecesi kaynanama gidilir. 7 aydır burdayım bu hiç bizaman değişmedi aradaistisnalar hariç.,
C.tesi akşamları kimseye söz veremem kaynanamagideceğmiziçin
eltim zavallı kimseyi çağıramaz kimseye gdiemz perş. günleri orda olduğumuz için.
Dedimki bidaha gitmeyelim bırak insanlar müsait olduklarnda çağrsnlar ozman gdlm hayır dedi ozaman ben bidaha gelmem dedim başladık işte sonrası malum

Yani napıcam nasıl değişecem bu anayasayı bilmiyom çok sinirlerim bozuldu ya herc.tesi perşembe aynı gergnlik.
Benm bi c.tesi gecem var uzun uzadıya oturablmem için hafta içi iş oldğu için bi cacık yapılmıyo zaten
Ama her c.tesi kaynanama niye gdeym ya?
Niye ille herperşembe eltmdeym?
Offffffffffffff

aman işin içinde elti-kaynana-görümce varsa zaten sonu güzel bitmezzz bilirimmmm bilirimmmmm ahhh ahhhhh klava: klava: klava:

Ama bu böytle devam etmemeli kız yeni doğum yaptı müsait olmayabalr uykusuz yorgun olablr
Gitmek istemyorum zorla mı yaaaaaaaaaaaa

Ama bu böytle devam etmemeli kız yeni doğum yaptı müsait olmayabalr uykusuz yorgun olablr
Gitmek istemyorum zorla mı yaaaaaaaaaaaa

mecburen gitmekte hoş değil ki canım yani ben anlam veremedim neden illaki o gün orda toplanılacak ki
isteyen istediği zaman gider yada müsait olunca davet ederler

Kaynanamlar eltimin pazar alışverişini yaparlar her perş pazardan
O yüzden her perş ordalar ama bize noluyo yani
Kız her gttğmde dert yanıyo bugün abim çağırdı gidemedm bugün bilmem ne oldu yapamadım diye
Ve ben geriliyorum haliyle
mecburen gitmekte hoş değil ki canım yani ben anlam veremedim neden illaki o gün orda toplanılacak ki
isteyen istediği zaman gider yada müsait olunca davet ederler

cosmi benim çıkmm lazım canım kusura bakma
takma kafana canım boşver herkesi sen sadece meleğini düşün en önemlisi o
opuyorumnanaktan

Okudumda canım çok ilginç gerçekten belliki kaynanan bi oterite sağlamaya çalışıyor ama bence bu hiç hoş değil ve boyun eğmemelisin insan istediği zaman gitmek yada misafir çağırmak ister ya o ne öyle.Valla canım gaza getirmek istemem beni yanlışta anlama ama tepkini koy eşin bir iki gün kızsada sonunda vazgeçecektir.

Bu böyle bir ömür sürmezki böyle giderse salı akşamlarıda sende toplanırlar yarın bir gün valla zararın neresinden dönersen kardır demişler sende bu yoldan ne kadar çabuk dönüp döndürürsen o kadar karlı olursun bence.

Ah deryacım bu aynı konu yüzünden kaçıncı tartışmamız annesi aynı dediğin gibi otorite kurmaya çalışıyo gerizekalı boş slak bi durum yani
kendnden soğutmaktan başka bi bok yedği yok aslında
Eşime hastaym desem hemen kalkarız 2 dk oturup der yine de götürür bilmiyom ne b..k yicem çok gerldm bu koınudan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…