ehehhehe.. gelen senden gellsin taş hatunuum beniimmm yolabilirsin izin veriyoruum ahanda durdum önündee yoool beniiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
geliiyooom duuu tebrikler bu arada kırmızıyı sonunda cıkartmıssın kaydirigubbakcemile3 bosa stres ettin kendine yok gec yımırtlıcam fln fıstık diyee ahhh ahhklava:
birlikte yaşayıp, birlikte yaşlanmak istediğim canım 'a
yazdım kırmızı kalpli bi karta
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
AYYY sen bu kadar şirinlik yaparsan ben seni nasıl yolcam naaan :))))
evet kuşum kızarttım elmayı da bakalım hayırlısı inşallah inşallah inşallah :Saruboceq: :)
kızlar az işim var sonra görüşürz öptüm hepinizi
HIMM GÜSEL ZAMNLA ILGILI BSEYLR BULRSAN ONU DA SIKISTR YAPBLRSEN
DARK SENDEMİ MESLEKTAŞSSIN KISSS:içelim:
ablaaaaaaaacıııııııııııııııııııııııııııkk
senin taktiki uyguladııım aahahha.. az önce akıl veriyordun ya onu şaapptıım kaydirigubbakcemile3 yolamayacagını bana dayanamayacagını biliyooruuum cunkuuuummm oyy yirim seni yirriim yaaa canıımm beniimm!! :1hug:
inşallah ablacıım cook dua ettim sana
ben burayım nan adamdan saymıyor musunuz beni beeeeeeeeeeeee. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah kalitemi bozdurdunuz yine bana beeee kalitemle döverim sizi ben beeeeeee aaaaaaaahhhhhh
Tamam leynnnnnn bağırma bak çocuğu korkuttun (dark) delikafadulden
leyyyn boynuz kulağı geçiyormuş gerçekten vayyy beee a.s
çocuuukk deeeillllllllll çıtırrrrrrrrrrr çıtırrrrrrrrrrrrrr kartlarrrrrrrrr siziiii kaydirigubbakcemile3Tamam leynnnnnn bağırma bak çocuğu korkuttun (dark) delikafadulden
ya ben pc resetleyim çok ağır bu salak
çocuuukk deeeillllllllll çıtırrrrrrrrrrr çıtırrrrrrrrrrrrrr kartlarrrrrrrrr siziiii kaydirigubbakcemile3
bendede cok yavas sanırım forumdan kaynaklanan bir sorun var :S
Sana dedi Bebekimm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?