Ve ÇalıŞtıĞı İÇİnde hafta 1 kez fİkfİk yapıyolarmıŞ oda hafta sonları oda yengesİnİn ısrarıyla test yapmıŞ yanİ bana dİyorkİ korunmayı geÇ bıraktıĞım İÇİn hİÇ tahmİn edemedİm dİyor hatta bayaĞı gÜldÜkte hamİle olduĞunu korunmayı bıraktıktan 17 gÜn sonra ÖĞrenmİŞ dr 4+3 gebesİnİz demİŞ koptum yaaa aslında 2 haftalık kafada buldum kız kİmden nan bu Çocuk dİye oda gÜlÜyor olaya bakarmısınız ya fİlm gİbİ haaa kızancıĞım hala Şokta
başlarda evet canım. eheheh aklıma geldi hatta 3. ayımızdı ben de demiştim ki 1 sene evli kalayım en azından 3. ayda boşanırsam annemler etrafa ne der. tabi ben bunları derken evi terk etmiştim ama kocamın haberi yoktu :)))))))))))) eve döndüm gayet sakin sonra bişi olmamış gibi devam :)))))))))))))))))
başlarda evet canım. eheheh aklıma geldi hatta 3. ayımızdı ben de demiştim ki 1 sene evli kalayım en azından 3. ayda boşanırsam annemler etrafa ne der. tabi ben bunları derken evi terk etmiştim ama kocamın haberi yoktu :)))))))))))) eve döndüm gayet sakin sonra bişi olmamış gibi devam :)))))))))))))))))
Ya valla yaşadıklarımın aynını yazmışsın işte sadeece kocaya saldırmak aynen...
Sen bu işin piri olmuşsun kartları göstermeden oynamak lazım sanırım
Kaynana halbuki oğluna nasıl yaklaşıyo aman oğlum canım oğlum falan diye
haliyle biz ailesini istemeyen kadın koınumuna giriveriyoz
hosbuldum canımcııımm.
iyiyimde yoruldum birazcııık. üleen bıraktıgımda kaynana muhabbetindeydiniz geldim gene aynı muhabbet kaydirigubbakcemile3
anlatmainn üleen kötü örnek oluyonuzz kaydirigubbakcemile3
Deli manyak kaydirigubbakcemile3
ay canım ağlama yaa :gitme:koyarlar ne bicim insanlar varya sinir oluyorum! aslında kocişine söylemeseydin bence, cunku tamam onlarda kızıyorlar ediyorlar ama biz kızdıkmı bize afra tafra.. biliyıorum bende cok yasadım.. ah su kaynana ve görümceler yookmu hepsi aynı yaklava:
sende yeni evlisin sanırım benim gibi. benimde kasımda 1senem olucak..
takma kafana bırak ne derseler desinler sen kocanla kapını kapat oturr konussun dursunlar..
hosbuldum canımcııımm.
iyiyimde yoruldum birazcııık. üleen bıraktıgımda kaynana muhabbetindeydiniz geldim gene aynı muhabbet kaydirigubbakcemile3
Ve ÇalıŞtıĞı İÇİnde hafta 1 kez fİkfİk yapıyolarmıŞ oda hafta sonları oda yengesİnİn ısrarıyla test yapmıŞ yanİ bana dİyorkİ korunmayı geÇ bıraktıĞım İÇİn hİÇ tahmİn edemedİm dİyor hatta bayaĞı gÜldÜkte hamİle olduĞunu korunmayı bıraktıktan 17 gÜn sonra ÖĞrenmİŞ dr 4+3 gebesİnİz demİŞ koptum yaaa aslında 2 haftalık kafada buldum kız kİmden nan bu Çocuk dİye oda gÜlÜyor olaya bakarmısınız ya fİlm gİbİ haaa kızancıĞım hala Şokta
ehehe ufaklık sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma taaam mııııııııııı :))))))
ehehe normal olduğumu söölemedim ben zaten kontaklık var bende :)))))))))))
aynen öyle canım. bal oğlum şeker oğlum der, aman canım gelinim bidenem der sarılırken sana arkadan görürsün sen der. tabi öyle olmaz da anladın sen demek istediğimi. kötü değiller elbet onlar da aslanlar gibi evlatlar büyütmüş bizlere koca etmişler. Allah razı olsun. ama kıskançlık yapmasınlar yaaa.
ben senin anlattıklarına çok benzer şeyler ben de yaşadım ayy yaşamayan var mı sanki. bunların aynılarını yaptım ben yapmadım sanma. adama ailesi için daha doğrusu annesi için demediğimi bırakmadım. tabi o da altta kalır mı yeter beee dedi bir gün sen benim anama bu kadar laf edemezsin. boşanalım o zaman atamam ya anamı dedi. ben tutuştum tabi. bir arkadaşım var benden 7 yaş büyük 10 senelik evli. hep ona danıştım ben bunları. ondan öğrendim uyguladım. ha sorun olmuyor mu hala oluyor tabiki ama en azından bu kadar büyümüyor artıkakıl akıldan üstündür böyle durumlarda canım. birbirimize destek olursak kötü sonuçlardan kaçınmış oluruz işte :1hug:
oooo öyle kolay biter mi bu konu kısssss :)))))
balerina cif gibisin hijyen perim benim :1hug:
ehehhee yaptım bileenemm bendee... kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3evi terketmiştim bende anneme gitmiştim bana denmicek bi laf demiştiii :gitme:
haketmedigim bir laftı yani. bide 3 gun aynı evin icinde konusmadık düşün. o inat ben inat.. suclu olmasına ragmen özür dilememişti hadi ben konusmuodum oda konusmuodu. bende basıp anneme gitmiştim. msj atmıstım ayrılmak istiyorum diye. hemen yusufyusufffffffffffffff geldiii şebeklikler yaptıı neyseki kandırdı kaydirigubbakcemile3
ama kaybetme korkusu oldu o gunden sonra bi kerelik yaptınmı iyi oluo ablacıııkkk tırsıyooolar delikafadulden
kızlar ben hollanda vatandaşıyım ve pasaportumun uzatma zamanı geldi.
beyoğlunda konsolosluk varmış ve pazrtesi günü uzatmaya gidicez.
uluslar arası evlilik sertifikası da lazımmış. bu evlilik cüzdanı olabilirmi?? anlamadım gitti CADIARZU
ehehhee yaptım bileenemm bendee... kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3evi terketmiştim bende anneme gitmiştim bana denmicek bi laf demiştiii :gitme:
haketmedigim bir laftı yani. bide 3 gun aynı evin icinde konusmadık düşün. o inat ben inat.. suclu olmasına ragmen özür dilememişti hadi ben konusmuodum oda konusmuodu. bende basıp anneme gitmiştim. msj atmıstım ayrılmak istiyorum diye. hemen yusufyusufffffffffffffff geldiii şebeklikler yaptıı neyseki kandırdı kaydirigubbakcemile3
ama kaybetme korkusu oldu o gunden sonra bi kerelik yaptınmı iyi oluo ablacıııkkk tırsıyooolar delikafadulden
Benm bi arkadaşda hep öle derdi yüzüme gül arkamdan anamı bilmem neyap işte çok özür dilerim .
Öyle olmak gerek ki kaynana senden yakındığnda koca seni savunsun yani.
Benim eşim senin için ne düşünüyo sen eşime ne diyosun ... gibi
Valla iyiki gemişsin anacım topiğe
gerçi bizim ninikde böle düşünür bi ara bunlara benzer bişeyler o da sölemişti açık oynama falan gibileirnden
İyikide gelmişsin çok şey var senden öğrenceğmz çooookkk
Aynen canım evlilik cüzdanı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?