Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

nasip işte kızlar ya millet haftada 1 fikfikler hamile kalır biz hergün fikfikleriz olmaz yıne de.Allah analı babalı buyutsun canım darıısı başımıza.

anlatmainn üleen kötü örnek oluyonuzz kaydirigubbakcemile3

Deli manyak kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım. bal oğlum şeker oğlum der, aman canım gelinim bidenem der sarılırken sana arkadan görürsün sen der. tabi öyle olmaz da anladın sen demek istediğimi. kötü değiller elbet onlar da aslanlar gibi evlatlar büyütmüş bizlere koca etmişler. Allah razı olsun. ama kıskançlık yapmasınlar yaaa.

ben senin anlattıklarına çok benzer şeyler ben de yaşadım ayy yaşamayan var mı sanki. bunların aynılarını yaptım ben yapmadım sanma. adama ailesi için daha doğrusu annesi için demediğimi bırakmadım. tabi o da altta kalır mı yeter beee dedi bir gün sen benim anama bu kadar laf edemezsin. boşanalım o zaman atamam ya anamı dedi. ben tutuştum tabi. bir arkadaşım var benden 7 yaş büyük 10 senelik evli. hep ona danıştım ben bunları. ondan öğrendim uyguladım. ha sorun olmuyor mu hala oluyor tabiki ama en azından bu kadar büyümüyor artık akıl akıldan üstündür böyle durumlarda canım. birbirimize destek olursak kötü sonuçlardan kaçınmış oluruz işte :1hug:

hosbuldum canımcııımm.
iyiyimde yoruldum birazcııık. üleen bıraktıgımda kaynana muhabbetindeydiniz geldim gene aynı muhabbet kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canım buranın kaynana görümce elti muhabbeti bıraksan gunlerce surer he herkesınbı olayı oluyo mutlakakaydirigubbakcemile3

canım pazar günü birinci yılımız doluyor ben süpriz hazırlıklarıyla uğraşırken böyle bişi olmasına çok üzüldüm
bunaldım iyice ya. bıktım görümcelerden. kaynanamdan çekmiyorum da görümceler yetiyor canıma, kocamda maşallah ablalarına toz kondurmuyor haksız olsalar bile bir savunuyor ki sinir oluyorum aman işte mübarek gün canımız sıkıldı mafoldumben

hosbuldum canımcııımm.
iyiyimde yoruldum birazcııık. üleen bıraktıgımda kaynana muhabbetindeydiniz geldim gene aynı muhabbet kaydirigubbakcemile3

oooo öyle kolay biter mi bu konu kısssss :)))))

balerina cif gibisin hijyen perim benim :1hug:

Darısı başınıza hadi bakalım
Allah tamamına erdrsn inş.

ehehe ufaklık sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma taaam mııııııııııı :))))))

ehehe normal olduğumu söölemedim ben zaten kontaklık var bende :)))))))))))

ehehhee yaptım bileenemm bendee... kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3evi terketmiştim bende anneme gitmiştim bana denmicek bi laf demiştiii :gitme:
haketmedigim bir laftı yani. bide 3 gun aynı evin icinde konusmadık düşün. o inat ben inat.. suclu olmasına ragmen özür dilememişti hadi ben konusmuodum oda konusmuodu. bende basıp anneme gitmiştim. msj atmıstım ayrılmak istiyorum diye. hemen yusufyusufffffffffffffff geldiii şebeklikler yaptıı neyseki kandırdı kaydirigubbakcemile3
ama kaybetme korkusu oldu o gunden sonra bi kerelik yaptınmı iyi oluo ablacıııkkk tırsıyooolar delikafadulden

Benm bi arkadaşda hep öle derdi yüzüme gül arkamdan anamı bilmem neyap işte çok özür dilerim .
Öyle olmak gerek ki kaynana senden yakındığnda koca seni savunsun yani.
Benim eşim senin için ne düşünüyo sen eşime ne diyosun ... gibi
Valla iyiki gemişsin anacım topiğe
gerçi bizim ninikde böle düşünür bi ara bunlara benzer bişeyler o da sölemişti açık oynama falan gibileirnden
İyikide gelmişsin çok şey var senden öğrenceğmz çooookkk

kızlar ben hollanda vatandaşıyım ve pasaportumun uzatma zamanı geldi.
beyoğlunda konsolosluk varmış ve pazrtesi günü uzatmaya gidicez.
uluslar arası evlilik sertifikası da lazımmış. bu evlilik cüzdanı olabilirmi?? anlamadım gitti CADIARZU

oooo öyle kolay biter mi bu konu kısssss :)))))

balerina cif gibisin hijyen perim benim :1hug:

bitmezz vallaa ..
benimkini iyi melek gibi hiç laf söyletmez bize ama bazen dusunmeden pat diye konusur oda insanı acaip kırar. neyseki bunu söyledim yüzüne haklısın dedi.
hahahhahahhahahahahahahaha balerina cif, hijyen perin yesin seni tmmmıı kuşuum!! hihoyyyt

Bak sen bizim miniğe bak bak akannehir
seni gidi cadı seni kaydirigubbakcemile3

KızÇeler ben az Çıkıcam yıne gelıcem bı Çay yada kahve neyım yapam kendıme aĞzım kurudu yahu bıde wc yı zıyaret edeyımmm geleyımmmm

Aynen canım evlilik cüzdanı bence

:))))) canım benim yaaa. seni bırakabilir mi o hiç. sen onun hayattaki piyangosusun be akıllı olsuuuuuuuunnnnnn :))))

canım benim iyi ki gelmişim sizleri tanıdım süpppeeer oldu :))))))))))))

ya hayatım benim de sizden öğreneceğim neler neler var. hepimiz birbirimizin aklına muhtacız. benim şimdi vukuat yok bu kadar rahat akıl yürütebiliyorum. bir başka gün ben senin durumunda gelicem sen, ninik, ayçam ve diğer arkadaşlar bana akıl verecek. çünkü o sinir ve hırsla düşünemiyor insan. bu yüzden iyi ki varsın KK nan :enbuyukkk: ahahaha

kızlar 19 ekim evlenme yıldönümüz için kocişime aldığım hediye
sabah sabah biraz üzdü beni ama işte yine de seviyorum ben kocişimi
:asigim: :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…