tbsım sennkı yerlşme de olblr o lekelnme ama benmde gecen ay böle oldu adetım geldı senn gunune daha var ama blmyrm işte benmda 10 gu evel gelmştı ya böle kahverengı lekenme ile neyse inşallh:Saruboceq: hamşssndr beben senledr canmkızlar selam. koyu kahve akıntım başladı :gitme:
ne bu böle yhaa... regl olduysam kahve olmaz ki benimki. pöfffff
gunaydn canm hg sende brktgm yerden gecmişi okyrdum canm benmKonuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, muruvvet+, ninik+
mücümmm ne yapıyon sen orda sesssiz sedasız bakayım
selammmm günaydın kızlarrr... keyifler nasıl bakalım?
tbsım sennkı yerlşme de olblr o lekelnme ama benmde gecen ay böle oldu adetım geldı senn gunune daha var ama blmyrm işte benmda 10 gu evel gelmştı ya böle kahverengı lekenme ile neyse inşallh:Saruboceq: hamşssndr beben senledr canm
gunaydn canm hg sende brktgm yerden gecmişi okyrdum canm benm
gunydn hosgldn
kıtyy cnm sende gelen gden yokmuş sanrm kan testi yaptrdınmı hiç canm 4 gün geçkmiş senn
selammmm günaydın kızlarrr... keyifler nasıl bakalım?
selam kızlarr nasılsınız sabahtan beri bakıyorum kımseler yokk ben de size bişey söyleyecektimmkaydirigubbakcemile3
günaydın foreverimmm...
ne sölücen kızzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden
test yaptım ikinci çizgi silik çıktıkaydirigubbakcemile3 çok silik ama acaba varmı kihihoyyyt
selam kızlarr nasılsınız sabahtan beri bakıyorum kımseler yokk ben de size bişey söyleyecektimmkaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLAR EN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...KİTYYYYYYYYYYYY ÖZLEİMMMMMMMMMMMMM Şeniz
TUBİŞİM NBR CANIM...
KIZ MÜROOOO VARYA BEN B U AY PATLATÇAM BAK BOMBAYI BEN SENİN GİBİ ÖLE HERGÜN GETİRMEM ATEŞ TABLOMU Bİ 2-3 GÜN DAHA OLSUN YAZARIM...KUDURUKKKKKKK...KOP ALDA GEL BAKAYIM SN TABLONU KIZ
test yaptım ikinci çizgi silik çıktıkaydirigubbakcemile3 çok silik ama acaba varmı kihihoyyyt
idrar testlerine guven olmuyo haklsın canım bugun eşime dedim öğleden sonra gıderız doktora dedi.ben de birde sistit var şimdi.napacam bılmiyorum ilaç da kullanamam eger bebiş varsa.oooo ne güzel bir haber bu Şeniz
kan testi yaptır anlarsın canım... benim de full çift çizgi çıkı. ama sonuç? 5 gün erken regl kafamçokkarıştı
inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlımm kaydirigubbakcemile5
gunaydın foreverım bidenem askitom canım bebişim opuyorumnanaktanŞeniz
sana da aşkıtom benim yirim seni ben hep akşam takılıyosun bakıyorum topiğee
gunaydın ninikim bende seni özledim bidenemŞenizopuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt EVETTTTTTTT GELYR FOREVRM BEBEŞİNN:Saruboceq: alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?