Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya kittycim dgelmiş ama görüşemedik ya...gündüzleri neden girmiyorsun kitty ya...özledim seni

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, muruvvet+, ninik+

mücümmm ne yapıyon sen orda sesssiz sedasız bakayım

kızlar selam. koyu kahve akıntım başladı :gitme:
ne bu böle yhaa... regl olduysam kahve olmaz ki benimki. pöfffff
tbsım sennkı yerlşme de olblr o lekelnme ama benmde gecen ay böle oldu adetım geldı senn gunune daha var ama blmyrm işte benmda 10 gu evel gelmştı ya böle kahverengı lekenme ile neyse inşallh:Saruboceq: hamşssndr beben senledr canm

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, muruvvet+, ninik+

mücümmm ne yapıyon sen orda sesssiz sedasız bakayım
gunaydn canm hg sende brktgm yerden gecmişi okyrdum canm benm

SELAM KIZLAR EN GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...KıTYYYYYYYYYYYY ÖZLEıMMMMMMMMMMMMM Şeniz

TUBıŞıM NBR CANIM...

KIZ MÜROOOO VARYA BEN B U AY PATLATÇAM BAK BOMBAYI BEN SENıN GıBı ÖLE HERGÜN GETıRMEM ATEŞ TABLOMU Bı 2-3 GÜN DAHA OLSUN YAZARIM...KUDURUKKKKKKK...KOP ALDA GEL BAKAYIM SN TABLONU KIZ

evet canım progestan kullandım ya bende. bende 5 gün önce oldum. gerçi tam regl gibi deil. hafif kırmızıya döndü ama regl agrılarım yok. birde çok az geliyor. kısmetten gerisi yalan. olmadı öteki ay çalışmalara devam opuyorumnanaktan

hoşbulumm bu arada Şeniz

selam kızlarr nasılsınız sabahtan beri bakıyorum kımseler yokk ben de size bişey söyleyecektimmkaydirigubbakcemile3

kıtyy cnm sende gelen gden yokmuş sanrm kan testi yaptrdınmı hiç canm 4 gün geçkmiş senn

canım benim herzamanki gecikmelerim gec yumurtladım galiba ondan bebekten degil yani Şenizopuyorumnanaktan

selammmm günaydın kızlarrr... keyifler nasıl bakalım?

a. selam tubişim gunaydın canım Şenizopuyorumnanaktan

test yaptım ikinci çizgi silik çıktıkaydirigubbakcemile3 çok silik ama acaba varmı kihihoyyyt

oooo ne güzel bir haber bu Şeniz
kan testi yaptır anlarsın canım... benim de full çift çizgi çıkı. ama sonuç? 5 gün erken regl kafamçokkarıştı
inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlımm kaydirigubbakcemile5

selam kızlarr nasılsınız sabahtan beri bakıyorum kımseler yokk ben de size bişey söyleyecektimmkaydirigubbakcemile3

gunaydın foreverım bidenem askitom canım bebişim opuyorumnanaktanŞeniz

gunaydın ninikim bende seni özledim bidenemŞenizopuyorumnanaktan

idrar testlerine guven olmuyo haklsın canım bugun eşime dedim öğleden sonra gıderız doktora dedi.ben de birde sistit var şimdi.napacam bılmiyorum ilaç da kullanamam eger bebiş varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…