Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar ben çıkıyorum gusel haberlerle gelirim inşallah kendınıze ıyı bakın öptümopuyorumnanaktan

canlarım napıosunuz ben bgn çok girmecm maalesef..ama bi girip selam verim dedim..
hepinizi öpüorumm

müro kuşummmm çok halsizim bugünnnnn sabah kalkamadım dükkana geldim aşağıda çekyatta uyuya kalmışım halada gözlerim yapışıyor uykusuzummmmmmm yaaaaaaaaaa

yawww şu temizlikçi hatuna nasıl ulaşırız yaaa şu topiği temizlesin tepemize inecek ağırlıktan çok yavaşşşşşladııı yaa

kızlar aşırı derecede parçalı vede ağrılı kanamam başladı :gitme:
doktorumu aradım.düşük yapıyor olabilirsin dedi
ultrasonda minik bişey görmüştü ama kanda çıkmamıştı. idrarda çıkmıştı.
çoğu kadın ay içersind hamile kalıp ay sonunda adet kanamasıyla bebegi düşürüyormuş.
bir nevi kimyasal gebelik.ama herkez bunu anlayamıyormuş tabii...
düşük veya değil. napalım kısmet... kanamam oldu ya. umutlar öteki aya kaldı. inanıyorum kasımda minik incim gelicek senağlama

canım benim yaa çok geçmiş olsunn a.s.kendıne dıkkat et ayaklarını ve belini üşütmemeye çalış bunda da vardır bı hayır canım.sağlıklı olsun da bı sonrakı ay gelsin meleğinopuyorumnanaktan

Kimse yok mu millet?
Hemşirem hayırlı haberlerle gel inşallah

ben geldim de topikte kımse yok aaaaaaaaaa
pazartesiye kadar yokum ben de ona göre :jeyyar:
sonucumu merak edersiniz sonraakaydirigubbakcemile3
kızlar değerim 122 çıktı doktor biraz düşük takip edelim dedi çok sevinemedim ya bu sefer meleğim beni bırakmaz inşallah .akşam da kendi doktoruma gidicem sistit için.

Son düzenleme:

canımmm üzüldüm senin adına
benimde bu ay öyle oldu
doktorum galiba düşük yapmışsın dedi doktora geç gittiğim için belirtilerden anladı ama emin olamadı. hayırlısı canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

pardon ya tubiloşa yazdığım mesajı sana yazmışım
inşallah küçük meleğin seninle kalır seni bırakmaz inşaallah canım
güzel haberlerini bekliyorumm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımmm üzüldüm senin adına
benimde bu ay öyle oldu
doktorum galiba düşük yapmışsın dedi doktora geç gittiğim için belirtilerden anladı ama emin olamadı. hayırlısı canım. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amanınnnnnnnnn kuşum tebriklerrr :sm_cool:
büyüük bir zevkle üst kata aliciim seni opuyorumnanaktan
güzl dilekleri için eşekkür ederim...
meleklerimiz birdaha bizi üzmicek inşllah :Saruboceq:

canım benim güzel duaların için allah razı olsun :Saruboceq: böyle şeyler yaşat
rabbim hiçbirimize birdaha böyle şeyler yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
şok oldum ama.. parça felan mafoldumben

canım benim güzel duaların için allah razı olsun :Saruboceq: böyle şeyler yaşat
rabbim hiçbirimize birdaha böyle şeyler yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
şok oldum ama.. parça felan mafoldumben

bende çok kötü olmuştum canım üstelik eczaneden aldığım testlerin negatif çıkması yanılttı beni, gerçi 2 tanesinde silik çizgi vardı ben önemsemedm. varlığını öğrenemeden yokluğunu öğrenmiş oldum
hayırlısı kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…