canım benım nasılsın.sana da kecmış olsun bebeyım yaaa.allah sabır ve guc versın:teselli:
şimdi nasılsın?
offff ya offfffff cok uzuldum kuşum yaaa.nerden anladın pekı?canım benım ınşallah ıyı olur sıkma canını tamam mı?senı coook sevıyorum.ben de hıc bısey yok.
iyiym canım sende durumlar nasıl kırmızılar geldimi tekrardan doktora git bu kadar gecikme inşallah bebiştir canım
Kızlar aksırıp tıksırıp duruyom ateşimde var zannımca grip oluyom midemde fena
Kociş bi poşet abur cubur getrmiş onları da yedim midem hep coştu
Ballı limonlu ıhlamur içiyom ilaç içemem demi ben şimdi
söylememmmmmm lülülülülülü
Harikasın tuğbişim yaaa kaydirigubbakcemile3
tubişşşşş eline sağlık ya çok hoş oldu ticerim opuyorumnanaktan
gören hayran kalacak sositososito
canım benım ben doktora daha gıtmedım.cok dusunuyorum butun gunu.napıyım bılmıyorum gıtsem mı doktora?belkı gecıkmedır yıne?
ıyıyım canım sen nasılsın tatlım?ŞenizOya can nabresin tatlımmmmmmmmmmmmmm
inşallah tatlım inşallah canını sıkma senı cok sevıyorum.:1hug:amin canım
ben bişi anlayamadım ki canım varlığını öğrenmeden yokluğunu öğrenmiş oldum üzüldüm biraz ama hayırlısı inşallah gelecek ay güzel haberler veririz
tatlım çok moralsizdim. ama saolsun arkadaşlarımla yani sizinle konuşunca moralim düzeliyor... herşeyde bir hayır var demekten başka ne gelir elimizden?
dün akşam kahve rengi akıntım başladı. sabah bir agrı ve parça parça kanamam başladı. doktorumu aradım. büyk ihtimalle düşük dedi. kimyasalmış. vücut adetle atıyormuş...
semasucum da adet sanmış ama düşükmş onunkide
umutlarımız KASIM ayı... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah... :Saruboceq:
canım benım ben doktora daha gıtmedım.cok dusunuyorum butun gunu.napıyım bılmıyorum gıtsem mı doktora?belkı gecıkmedır yıne?
Kızlar aksırıp tıksırıp duruyom ateşimde var zannımca grip oluyom midemde fena
Kociş bi poşet abur cubur getrmiş onları da yedim midem hep coştu
Ballı limonlu ıhlamur içiyom ilaç içemem demi ben şimdi
afiyet olsun maşallah ğzın hiç boş durmuyo yane akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canı ben de onun ıcın gıtmek ıstemıyorum.bıde bu aralar seye dusundum de 26sı evlılıyımızın 1senesı dolucakda.hedıye falan derken hamılelık durumunu dusunmemeye calışdımkaydirigubbakcemile3Oya cım gitsen bi yığın ilaç vercek benm de en uyuz oldğm şeydir ilaç ama bi taraftan da bi sıkıntı varsa öğrenmiş olursun, git bence
git canım bence ihmal etme bende gecikme olunca önemsemedim sonra çok şiddetli ağrılı adetim başladı hatta çok tauhaftı hem renk olarak hem koyuluk olarak myomlardan mı ki dedim meğerse düşükmüş bu işler ihmale gelmiyor canım
olmazsa başka doktora git nolacakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?