Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım benım nasılsın.sana da kecmış olsun bebeyım yaaa.allah sabır ve guc versın:teselli:

amin canım
ben bişi anlayamadım ki canım varlığını öğrenmeden yokluğunu öğrenmiş oldum üzüldüm biraz ama hayırlısı inşallah gelecek ay güzel haberler veririz

şimdi nasılsın?

offff ya offfffff cok uzuldum kuşum yaaa.nerden anladın pekı?canım benım ınşallah ıyı olur sıkma canını tamam mı?senı coook sevıyorum.ben de hıc bısey yok.

tatlım çok moralsizdim. ama saolsun arkadaşlarımla yani sizinle konuşunca moralim düzeliyor... herşeyde bir hayır var demekten başka ne gelir elimizden?
dün akşam kahve rengi akıntım başladı. sabah bir agrı ve parça parça kanamam başladı. doktorumu aradım. büyk ihtimalle düşük dedi. kimyasalmış. vücut adetle atıyormuş...

semasucum da adet sanmış ama düşükmş onunkide

umutlarımız KASIM ayı... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah... :Saruboceq:

Kızlar aksırıp tıksırıp duruyom ateşimde var zannımca grip oluyom midemde fena
Kociş bi poşet abur cubur getrmiş onları da yedim midem hep coştu
Ballı limonlu ıhlamur içiyom ilaç içemem demi ben şimdi

iyiym canım sende durumlar nasıl kırmızılar geldimi tekrardan doktora git bu kadar gecikme inşallah bebiştir canım

canım benım ben doktora daha gıtmedım.cok dusunuyorum butun gunu.napıyım bılmıyorum gıtsem mı doktora?belkı gecıkmedır yıne?

afiyet olsun maşallah ğzın hiç boş durmuyo yane akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

söylememmmmmm lülülülülülü

aman sölemessen söleme :umursamaz:
ben daha güsel yaparım ama kaydirigubbakcemile3

Harikasın tuğbişim yaaa kaydirigubbakcemile3

sen daha bi harikası aşkitommmm...
ver bi alt dudduş bakem kaydirigubbakcemile3 (sevim-ulvi aşkından alıntı kaydirigubbakcemile3 )

tubişşşşş eline sağlık ya çok hoş oldu ticerim opuyorumnanaktan
gören hayran kalacak sositososito

canımcım kendi malın gibi tepe tepe kullan kaydirigubbakcemile3
Şeniz

Oya cım gitsen bi yığın ilaç vercek benm de en uyuz oldğm şeydir ilaç ama bi taraftan da bi sıkıntı varsa öğrenmiş olursun, git bence
canım benım ben doktora daha gıtmedım.cok dusunuyorum butun gunu.napıyım bılmıyorum gıtsem mı doktora?belkı gecıkmedır yıne?

Oya can nabresin tatlımmmmmmmmmmmmmm
ıyıyım canım sen nasılsın tatlım?Şeniz
amin canım
ben bişi anlayamadım ki canım varlığını öğrenmeden yokluğunu öğrenmiş oldum üzüldüm biraz ama hayırlısı inşallah gelecek ay güzel haberler veririz
inşallah tatlım inşallah canını sıkma senı cok sevıyorum.:1hug:

anladım tatlım canın sagolsun bebeyım senı de coook sevıyoruma.s.

git canım bence ihmal etme bende gecikme olunca önemsemedim sonra çok şiddetli ağrılı adetim başladı hatta çok tauhaftı hem renk olarak hem koyuluk olarak myomlardan mı ki dedim meğerse düşükmüş bu işler ihmale gelmiyor canım
olmazsa başka doktora git nolacakki

ohh hobidi gırtlak cokacimcoook
önce bal sonra bilimum abur cubur...
soonada miidem der durursun... nen az ye domuşuk olcan sonra kaydirigubbakcemile3
gerçi omuşuk olman kaçınılmazz bir duru. yesen de olcan yemesende :roflol:

tatlım sen yinede bi git derim. çok gecikti yhaa kafamçokkarıştı
14 gün olucak yarın... inşallah güzel hberlerle gelirsin kuşum kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun maşallah ğzın hiç boş durmuyo yane akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencede kaydirigubbakcemile3

Oya cım gitsen bi yığın ilaç vercek benm de en uyuz oldğm şeydir ilaç ama bi taraftan da bi sıkıntı varsa öğrenmiş olursun, git bence
evet canı ben de onun ıcın gıtmek ıstemıyorum.bıde bu aralar seye dusundum de 26sı evlılıyımızın 1senesı dolucakda.hedıye falan derken hamılelık durumunu dusunmemeye calışdımkaydirigubbakcemile3

tamam bebeyım ben yıne hayal kırıklıgına ugramakdan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…