Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayyy günaydın çok mutlu oldum ya....foreverım tebrik ederim canım benim...allah taömamına erdirsin inşallah....

günaydın kızlar ben geldim salı günü hastaneye yattım cuma çıktım bulantı kusma çok oldu yediğimi çıkardım o yüzden neler oldu bakim yokluğumda

Günaydın arkadaşlar
Foreverım hayırlı uğurlu olsun kuzum :sm_cool: :teytey: :dance: a.s.
Allahım tamamına erdrsn inşallah hihoyyyt

Tubacım geçmiş olsun merak ettik seni canım ya Şeniz
Şimdi nasılsın iyimisin? :CüvCüv:
BEnde de başladı o salak bulantılar kafamçokkarıştı çok fenayım dünden beri şuan daha kahvaltı yapmadım korkuma :çok üzgünüm:
Çünkü ne yesem hemne geri iade :çok üzgünüm:
günaydın kızlar ben geldim salı günü hastaneye yattım cuma çıktım bulantı kusma çok oldu yediğimi çıkardım o yüzden neler oldu bakim yokluğumda

benim bu ayda fiyasko kızlar çok üzgünüm sistit olmuşum 1 hafta antibiyotik tedavisi ve yine aynı 1 hafta ilişkiyi yasakladı doktor . ve tahmin edin bu hafta ne haftası? evettt yumurtlama haftam... gitti 1 ay daha ...

TuĞba canımm nbr ya Çok merak ettım ben senı...ıyımısın Şımdı hayatım

Kuzum geçmiş olsun sistit bende de vardı tedavini ol kuzum
Senin sağlığın daha önemli illede yumurtlama günü diye takıntı yapma bak ben yumurtlama günümü bile bilmiyodum
Hesaplamaya görede yumurtlama günü hamiel kalmamışım zaten
benim bu ayda fiyasko kızlar çok üzgünüm sistit olmuşum 1 hafta antibiyotik tedavisi ve yine aynı 1 hafta ilişkiyi yasakladı doktor . ve tahmin edin bu hafta ne haftası? evettt yumurtlama haftam... gitti 1 ay daha ...

kısmet artık canım yaa
tatlım sende nasıl belirtileri vardı sistitin. soruyorum çünkü hafta sonu istanbuldaydım orda başladı ağrım doktora gittim ama geri döneceğim için tahlil yapmadılar sonuca yetişemiycem diye tahlilsiz tanı koydu tahlil bugün burada yaptırıcam sende ne belirti vardı

Öfff bendede ateŞ yÜkseltı bugÜn ya...normalde 36,6 36,7 seyredıyordu ıkı kez ÖlÇtÜm 36,9 Çıktı Şımfdı ben o zaman geÇen gÜnlerde yumurtlamıŞ mı oluyorum...ateŞım yÜkseldı ya dÜŞmesı gerekmıyor muydu..kıttttttttttyyyyyyyyyyyyyyy yardım

hakatten kityy yardım çünkü ben hiç anlamıyorum canım ateş mevzundan

Kuzum kasık ağrısı yapıyo
Habire wc isteği ama wc ye gidiyosun yanma var ve idrar falan yok
Sonra ateş yapar tabi bunalrı hepsi bi araya gelince sinir yapar=))
Canım Doktor antiibiyotik verip yollar seni
al önüne şişe şişe su zorla kendni iç
Bide maydonoz suyunu tavsiye ederm (idrar söktürür kendisi)
Çünkü o mikrobu ancak sık sık wc ye gidiceksin ki idrarla atıcaksın dışarı

tablonu tam olarak koy bakayım ninikim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…