günaydın kızlar ben geldim salı günü hastaneye yattım cuma çıktım bulantı kusma çok oldu yediğimi çıkardım o yüzden neler oldu bakim yokluğumda
benim bu ayda fiyasko kızlar çok üzgünümsistit olmuşum 1 hafta antibiyotik tedavisi ve yine aynı 1 hafta ilişkiyi yasakladı doktor . ve tahmin edin bu hafta ne haftası? evettt yumurtlama haftam... gitti 1 ay daha ...
kısmet artık canım yaaKuzum geçmiş olsun sistit bende de vardı tedavini ol kuzum
Senin sağlığın daha önemli illede yumurtlama günü diye takıntı yapma bak ben yumurtlama günümü bile bilmiyodum
Hesaplamaya görede yumurtlama günü hamiel kalmamışım zaten
fenaymış valla anım çok sağol sen nasılsın bakalımDİleĞİm Çok geÇmİŞ olsun canım ya...Öff Çok fena bİŞey o yaa...
hakatten kityy yardım çünkü ben hiç anlamıyorum canım ateş mevzundanÖfff bendede ateŞ yÜkseltİ bugÜn ya...normalde 36,6 36,7 seyredİyordu İkİ kez ÖlÇtÜm 36,9 Çıktı Şİmfdİ ben o zaman geÇen gÜnlerde yumurtlamıŞ mı oluyorum...ateŞİm yÜkseldİ ya dÜŞmesİ gerekmİyor muydu..kİttttttttttyyyyyyyyyyyyyyy yardım
kısmet artık canım yaa
tatlım sende nasıl belirtileri vardı sistitin. soruyorum çünkü hafta sonu istanbuldaydım orda başladı ağrım doktora gittim ama geri döneceğim için tahlil yapmadılar sonuca yetişemiycem diye tahlilsiz tanı koydu tahlil bugün burada yaptırıcam sende ne belirti vardı
Öfff bendede ateŞ yÜkseltİ bugÜn ya...normalde 36,6 36,7 seyredİyordu İkİ kez ÖlÇtÜm 36,9 Çıktı Şİmfdİ ben o zaman geÇen gÜnlerde yumurtlamıŞ mı oluyorum...ateŞİm yÜkseldİ ya dÜŞmesİ gerekmİyor muydu..kİttttttttttyyyyyyyyyyyyyyy yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?