Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

elover kaç derece tatlım sizin orası...bizim burası bayadır serin ben yaklaşık 2 haftadır hatta daha fazla hırka ve boğazlı kazakla dolanıyorum ama bugün izmir güneşli güzel bir havası var serin değil...

ninoşum bu sabah 14-15 derece. aslında ne zamandır sabahları hep soğuk olup öğleden sonra ısınıyordu baya. ama dün de kapalıydı hep bugün de öyle... eee kış geliyor tatlım...

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, eLover+, livaza+, muruvvet+, ninik+
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

canım üzülme ben de ölçtüm sabah sol koldan 35.2 bide sagdan ölçüyüm dedim 35,6 o dijitallerde yanılıoyo bence lmaz:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, eLover+, livaza+, muruvvet+, ninik+
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günaydııııııııııınnnnnnnnnn kuşum hoşgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktan

kız livaza dil altından ölç dedim ya sanaa....koltuk altı zaten yanıldır indsanı dil altından ölç

Kızalr ben kaÇıyorum yua ınternet acayıp aĞırlaŞtı forumda bı sorun var heralde sayfalar takılıp duruyor
gÜn ıÇınde gelırım yıne

kız livaza dil altından ölç dedim ya sanaa....koltuk altı zaten yanıldır indsanı dil altından ölç
ne zaman dedin yaaaa ben şimdi kaç gündür yanlışmı ölcüyommm nolcak kolumun altından ölçdüğüm ölçerle dil altımı yapcammmmmmmm mafoldumben

günaydın şeker nasılsın opuyorumnanaktan

gunaydın semosum iyiyim bidenem sen ansılsın?Şenizopuyorumnanaktan
günaydııııııııııınnnnnnnnnn kuşum hoşgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktan

canım üzülme ben de ölçtüm sabah sol koldan 35.2 bide sagdan ölçüyüm dedim 35,6 o dijitallerde yanılıoyo bence lmaz:

gunaydın canım opuyorumnanaktanŞeniz ates ölcumunu dilaltından yapman gerekiyor saglıklı bir sonuc alabilmen icin opuyorumnanaktan:1hug:

kittty kendinede mi günaydın çekiyorsun....delikafadulden

günaydın şekerim

gunaydın bidenemŞenizopuyorumnanaktan gunaydınım havada kalırsa kendi kendime gunaydın derim fenamı :roflol:

canımcımlar ben bugün yokumm bi arkadaşıma ev görmeye gidicem yarın görüşürüz artıkınnnnopuyorumnanaktan

Neden Dil Altından Ölçüm Yapmalıyız ?
09-09-2009, saat 11:35 kittycat tarafından paylaşılmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------
Ciddi durumlarda vücudun iç ısısının çok hassas ölçülmesi gerekebilir. Bu durumda termometrenin yerleştirileceği iki yer vardır. Ağzımızda dilin altı ve rektum. Böyle pek de pratik olmayan yerlerden ölçüm alınmasının nedeni buraların vücudun hakiki iç ısısının en doğruya yakın ölçülebileceği yerler olmalarındandır. Koltuk altlan nispeten havaya açıktırlar ve buradan yapılan ölçüm hakiki iç ısıya göre daha düşük değer verir.

Ağızdan alınan ölçümlerde termometre dilin üstüne değil de altına konulur çünkü ölçümden az önce alınmış bir içecek dilin üstünde olması gerekenden daha farklı bir değer görülmesine sebep olabilir; bütün öğrencilerin bildiği tebeşir tozu yutma numarası gibi.

Ancak termometreyi dilin altına koyunca iş değişir. Bu bölgede ve rektumda kan damarları çok olduğundan dış etkenler ölçüm sonucunu etkileyemezler. Buralardan vücut iç ısısı hem çok süratli hem de en sağlıklı şekilde ölçülebilir.

Ayrıca dilin üstünün çok hassas olması, bu bölgenin solunum ve yeme kanallarına açık olması buraya konulan termometrenin insanda rahatsızlık hissi yaratmasına sebep olur

uykusuzum biraz uyuyamadım gece, onun dışında da iyi sayılırım. iş yoğun gidiyor iki gündür , çalışmakta zor be :sinifsinif:
sen neler yapıyorsun canım

benimde dişim tuttu dun gece onun agrısından epey gec uyudum canım erkende kalkınca sersem gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…