burasıda çok soğuk kızlar ya(
elover kaç derece tatlım sizin orası...bizim burası bayadır serin ben yaklaşık 2 haftadır hatta daha fazla hırka ve boğazlı kazakla dolanıyorum ama bugün izmir güneşli güzel bir havası var serin değil...
günaydııııııııııınnnnnnnnnn kuşum hoşgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktanKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, eLover+, livaza+, muruvvet+, ninik+
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sen nerdesin semoşum ?
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, eLover+, livaza+, muruvvet+, ninik+
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
ne zaman dedin yaaaa ben şimdi kaç gündür yanlışmı ölcüyommm nolcak kolumun altından ölçdüğüm ölçerle dil altımı yapcammmmmmmm mafoldumbenkız livaza dil altından ölç dedim ya sanaa....koltuk altı zaten yanıldır indsanı dil altından ölç
günaydın şeker nasılsın opuyorumnanaktan
günaydııııııııııınnnnnnnnnn kuşum hoşgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktan
canım üzülme ben de ölçtüm sabah sol koldan 35.2 bide sagdan ölçüyüm dedim 35,6 o dijitallerde yanılıoyo bencelmaz:
kittty kendinede mi günaydın çekiyorsun....delikafadulden
günaydın şekerim
uykusuzum biraz uyuyamadım gece, onun dışında da iyi sayılırım. iş yoğun gidiyor iki gündür , çalışmakta zor be :sinifsinif:gunaydın semosum iyiyim bidenem sen nsılsın?Şenizopuyorumnanaktan
uykusuzum biraz uyuyamadım gece, onun dışında da iyi sayılırım. iş yoğun gidiyor iki gündür , çalışmakta zor be :sinifsinif:
sen neler yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?