müro canım ya senin oriflame siparişlerin geldi mi benim hala gelmedi ya cumartesi verdiydim kaç gün oldu sipariş veren arkadaşlar soruyo daha gelmedi mi diye akannehir
kızlar merhaba....bağlantımda sıkıntı var girmkete zorlanıorumm
bende oriflame cıyım yerimseniben
benim hemen ertesi gün geliyor normalde ama bu hafta 2 gün sonra kargoya verdiler yoğunluk var galiba :bbo:
Aradın mı? çoktan gelmiş olması lazım dı bide bugün heryer yani çoğu yer yarım gün taaa cumaya kalmasın ... :bbo:
müro canım ya senin oriflame siparişlerin geldi mi benim hala gelmedi ya cumartesi verdiydim kaç gün oldu sipariş veren arkadaşlar soruyo daha gelmedi mi diye akannehir
ya aradım da nerden gelecekti diyorlar gönderilen yerin adresi neresi ??
ilk siparişm ben yeni üye oldum akannehir
a.s canm hg evet 2 gundr sorun var zor gryr yazyrkızlar merhaba....bağlantımda sıkıntı var girmkete zorlanıorumm
canm hafta sonu kargo cıkrtmyrlr cmrtsı 4den sonra verdysen etsı gune kalr ve pazar calşma olmaz pazartsı paktlme yaplr kargoya verılır ve yenı kaytlr oldugu ıcın yogun cok sipriş var ondan yetşmmiştr benm urunler bıle bitmiş coguya aradım da nerden gelecekti diyorlar gönderilen yerin adresi neresi ??
Ilk siparişm ben yeni üye oldum akannehir
canm hafta sonu kargo cıkrtmyrlr cmrtsı 4den sonra verdysen etsı gune kalr ve pazar calşma olmaz pazartsı paktlme yaplr kargoya verılır ve yenı kaytlr oldugu ıcın yogun cok sipriş var ondan yetşmmiştr benm urunler bıle bitmiş cogu
opuyorumnanaktan canıııımm
nerede oturuyorsun sen canım ona göre söyleyeceğim nereden geleceğini :uhm:
aycha05 ordasınmı aloo aloooo cevap bekliyorum senden CADIARZU
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?