Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

müro canım ya senin oriflame siparişlerin geldi mi benim hala gelmedi ya cumartesi verdiydim kaç gün oldu sipariş veren arkadaşlar soruyo daha gelmedi mi diye akannehir

bende oriflame cıyım yerimseniben

benim hemen ertesi gün geliyor normalde ama bu hafta 2 gün sonra kargoya verdiler yoğunluk var galiba :bbo:

Aradın mı? çoktan gelmiş olması lazım dı bide bugün heryer yani çoğu yer yarım gün taaa cumaya kalmasın ... :bbo:

müro canım ya senin oriflame siparişlerin geldi mi benim hala gelmedi ya cumartesi verdiydim kaç gün oldu sipariş veren arkadaşlar soruyo daha gelmedi mi diye akannehir

hayr canm bügun gelır gelırse bende cumrtesı verdım çünki pazrtesı fatura edılır bu 3 gün içinde gelr kargo bugn yarın gelmesı lazm msj gelır bıde tlf a bulndgn sehre ındımı avon yapmştm önceden canm ordan blyrm

kızlar merhaba....bağlantımda sıkıntı var girmkete zorlanıorumm
a.s canm hg evet 2 gundr sorun var zor gryr yazyr
ya aradım da nerden gelecekti diyorlar gönderilen yerin adresi neresi ??
Ilk siparişm ben yeni üye oldum akannehir
canm hafta sonu kargo cıkrtmyrlr cmrtsı 4den sonra verdysen etsı gune kalr ve pazar calşma olmaz pazartsı paktlme yaplr kargoya verılır ve yenı kaytlr oldugu ıcın yogun cok sipriş var ondan yetşmmiştr benm urunler bıle bitmiş cogu

evet ben de 7 tane ürünümü iptal etmek zorunda kaldım bu ay :bbo:

ben sordum zaten oriflame a dediler merak etmeyin 1-2 gün içinde ürünler elinizde olur kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…