hg cnm nerlrdesnkızlarrr slmmmmm bende gelebildim en sonunda
allh yardmcısı olsn canmkızlar forever yine düşük yapıyormuşsize haber verememiş. kendisi için dua etmenizi istedi...
evde dinleniyormuş kanaması çokmuş
rabbim sabır versin. sabır versin inşallah...
kimseye birdaha yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
kızlar forever yine düşük yapıyormuşsize haber verememiş. kendisi için dua etmenizi istedi...
selam millet....
müro bebeğim ya akşam yazmışsın ama ben diziyi izlerken uçuşa geçmişim dizi beni izledi ...sonra yazsin geldi 10 buçukta o gördü yazdığını hayatım kusura bakma olur mu...
bu arada adet oldum..20 gün oldu daha ya deliricem bu ne böle
gunydn semcmgünaydın kızlar opuyorumnanaktan
gunaydın nınıkım önmlı degl canm bılyrdum dızı ızldgnı ....hadi yaaa saglık olsun canm ya benm gıbı gecen ayda20 gun gördum adetı bu ay bak hamıle kaldım sende öle olursun ınsallh hap fılan kullndıysan ondandır canm yada su kısslrın emzlndı ya ondandır gelecek aya temz greceksın canm kesın bak senide yanımıza alacaz geleck ay ben öle hıssedyrm canmŞeniz üsülme tammselam millet....
müro bebeğim ya akşam yazmışsın ama ben diziyi izlerken uçuşa geçmişim dizi beni izledi ...sonra yazsin geldi 10 buçukta o gördü yazdığını hayatım kusura bakma olur mu...
selam millet....
gunaydın kabadayımısın sen len benm basıma:mymeka: o ne giriş topiğe ölegünaydııııııın huleeeyyyyynnnnnnnnnnn
herkes burda mı bakıyım
sennıde cebine şekerler dolsunkaydirigubbakcemile3 gunaydn hg sen naslsınSabahı şerifleriniz hayr olsun millet
İyisiniz dir inşallah......
kızlar forever yine düşük yapıyormuşsize haber verememiş. kendisi için dua etmenizi istedi...
günaydııııııın huleeeyyyyynnnnnnnnnnn
herkes burda mı bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?