Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bende iyiyim tubişim aynen ya soğuk çok soğukkk salonun peteklerini açtım sadece kapı devamlı kapalı heryeri yaksam şimdiden faturayla hiç baş edemem biraz böyle idare edicem bakalım ama benimde kanım düşük o yüzden elim ayağım buz gibi devamlı..

günaydın mıllt tükkanı ben açtım bu seferde eee gün ıcınde yazmk fırsat olmyr barı ben acıyım sabhları dedım

ıyi diyelim ii olsun canım
Müro be senin bulantın falan yokmu gayet iyisin sanırım maşallah
Ama doğru senin daha minik yaa pardon pardon

Elover hoşgeldin kuzummmmmmm, nasılsın ben dün kötüydüm midemden eve kendmi zor attım
Az daha otobusten inicektim yolda O DERECE FENAYDIM
birde patron toplantı yaptı sağolsun bastı fırçayı dün akşam
Bakalım bugün nasıl geçer

ahhh kuzum kıyamam sana. minik fasulye annesine ben burdayım aklından çıkarma beni nan mı demiş yani :))))))))))) az daha sabret cicim 3. ayın sonunda tak diye kesiliyormuş bulantılar kime sorsam aynısını diyor accık daha sıkcan dişini kuzuuuum.

patronlar zaten hep aynı, fırçalamadan patron olunmaz sanıyorlar herhalde. salla gitsin kuzum yaaa :1hug:

ayy canım benim o günler de gelecek inşallah az daha sık dişini kuzuuum.

benim mideme gelince zaten gastritten ve reflüden dolayı her daim bulantılıyımdır. hamile kalınca bulantım olursa -ki olacağından çok eminim- bu benim için yeni bir deneyim olmayacak yani:)))))))))

İyi diyelim ii olsun canım
Müro be senin bulantın falan yokmu gayet iyisin sanırım maşallah
Ama doğru senin daha minik yaa pardon pardon

EVET CANM YA BULANTIM YOK DAHA HERKESDE SORYR AMA DAHA BULNTIM BAŞLAMADI SADECE BEL AGRIM ERKEN BASLAMIŞ 9 AY BOYUNCA COK AGRICAKMI BELIM BU KÖTÜ BI HABERMİŞ:çok üzgünüm: BIZIM MINIK 5+2 OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…