hayırlı olsun çok tatlı olmuşşşYENİ TİCKERMI GÖRDUNUSMÜkaydirigubbakcemile3
gunaydın canm hg kötu bı durum yok dımı iyisingünayddınnnnnnnn kızlar nasılsınız 2 gündür yoktumm bugün geldim bilmem feark ettinizmi geçmişi gezdim ama beni anan bile olmamış mafoldumben
buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
yaa canım ben hiç anlamıyorum kızlar bana 11.günden sonra yumurtlarsın demişti kityde bana ateş tablosuyla ilgili bi yzı yollamıştı siklus hesabı filan vardı kendimce hesapladım 16 .gün yumurtlamam lazımmış neyse tatlım yumurlama günü şu bu önemlı degil benim için netice önemlii inşallah güzel bi sonuç alırım allahım en kısa zamanda versin bana ve tüm isteyenleegunaydın canm hg kötu bı durum yok dımı iyisin
iyiyim canım dün misafirlerim vardı pazarteside evde temizlik hazırlık filan vardı ondan giremedim artık burdyım
ates tablon canm sabıtlmşe benzyr ama sanrsam 11.gun yumrtlmşsın ama yukselşe geçmesi lazımdı gecmmş hayrlısı bakalım canm
teşekkürler canım ypıştırdım bakalım ne olmuşhttp://ticker.7910.org/as1csPs-O6k1230MDAwMTY2Nmx8MDAwMTY0NH N8QVNLSU1MQSBCRVJBQkVSTElNSVogVEFN.gif
güzel olmuş canım rengi profil resmime de uymuş çok olucam biliyorum seni hamile hamilede ugraştırıcam msj olarak aşkımla filan yazabilirsin bide 5 yılın üzerine kalp di çiçekdi böcekti belirsek iyi olmazmı hı kuşmTÜmÜnÜ kpyala canm sonra profılınde kılo ve takvmm yazan yer var oraya yapŞtr
güzel olmuş canım rengi profil resmime de uymuş çok olucam biliyorum seni hamile hamilede ugraştırıcam msj olarak aşkımla filan yazabilirsin bide 5 yılın üzerine kalp di çiçekdi böcekti belirsek iyi olmazmı hı kuşm
cok tatlı olmuş canım ellerine saglık bebeginin hayrını gör inşallahÖzel attm ordakı lınkı tam olarak kayıt ET bakalım CANM
Özel attm ordakı lınkı tam olarak kayıt ET bakalım CANM
rıca ederım canmcok tatlı olmuş canım ellerine saglık bebeginin hayrını gör inşallah
bılmm anlmm canım sadece takvım dye bılyrm bebegnn kaybtmyle alakası varmı blmyrm canm yukrda yazı yazılması hosuma gıttı ondan bunu sıteyı sectım yaptım ama inglzce yazdgı ıcınde sıte anlmdımmüro bişi dicem ama yanlış anlama. Bu yaptığın ticker ı memories bölümünden falan aldın değil mi? Bu ticker kaybettiğimiz bebekleri anmak için yapılan tickerlardan dikkat edersen 12 aylık süreç. Hamilelik için değil yani. Ben dün bakmıştım. Bence onu kaldırıp pregnancy kısmından yapsan daha iyi değil mi? Sadece fikir kuşum.
Tünaydın herkeseeeee
Sanada Mürüvvet opuyorumnanaktan özel olarak :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?