evet canım dün sinirlenmişsin... neden sinirlenion yafriiimmm... bebiş mi yapio sanaaa opuyorumnanaktan
annesini sinirlendiriomuuuuu
gıdı gıdıııı lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
canım ben bekarken hep öle dıyordu doktor sıkısık gel ıdrara dıye rahım ve yumurtalıklara bakmak ıcın temızmı dıye
aman dikkat et nolur mürüvvet yat bol bol dinlen umarım tutunur bebeğin sana dualarımız seninle :Saruboceqpuyorumnanaktan
bugun benı korkuttu bu yıgenıniz sesi cıkmadı cıkmadı bugn doktra koşdurttu
3.5 haftalıktı bu pazertesı.acaba bırazcık buyudumu
bende dktrdn gldım cnm tubısım akıntım geldi yogun bı sekılde lekelnme verdı ıcınde seffaf bıseydı ama kocmndı cıgdem doktra gt dedı yada ara sor aradım önmlı olbılır tabı dedı hemn test ypmmz lazım beta dedı progestanada baslamn lazm dedı gttım hemn doktra verdım kanı acıl dedım1 saate aldım ultrsynada baktı ıı dedı kese kandda 49796 cıktı 2gün sonrada tekrr yaptrlm sonuca baklım eger düşüş varsa tehlıkelı düşük yapyrsın eger yukslrse ıı canlı cocuk dedi bol dınlenmn uzanman lazım dedım agr kldrma dedı
4haftayı gecmştr canm benmk4+6 iken daha küçük dıyordu doktr senn betan kaç cıktı degerin
sagol canm bılyrm hep yanmdasın sende unutma hep yanndayım bılmyrm işte önmsemmştım önce akıntıyı baya büyük bir seffaf akıntıydı ve ıcınde kahvrngı lekelnme doktru aradım oda önmlı tabıkı kanama vrsa hemen yaptrmlsn dedı testı korkuttu oda kostrdm hstneyetatlım canını sıkma
değerin çok güzel yükselmiş... ve düşmeyecek de... sen kendine çok dikkat etmelisin.
doktor ne diyorsa harfiyle yap. gerekirse işten ayrıl. çocuk daha önemli...
ama gebelikte böyle akıntı olabiliyor. sen herzaman tetikte olmalsın, yatmalısın, dinlenip ayaklarını havada tut. progestanını ihmal etme... aklına kötü şeyler getirme kuşum. herşey çok güzel olucak. bu ilk 3-4 ay her gebelikte zor geçiyor zaten...
herzaman yaındayız. bu günleri de atlatıcaz... dediğim gibi çok çok istirahat etmelisin.
bebişin işaret verio. anneeeeeeee yeter artık poponu biyere koy die kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?