Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Oyacım tebrik ederim opuyorumnanaktan bu arada kimse yok bugün siteye küstüler galiba mafoldumben

ben varım ya :mymeka:
1.78 lik beni göremiosan daa ne diyim :1closedeyes:
şaka bi yana naber kuşummmm...
bekar aplammm :roflol:
sinir etme ustasıyım dimi :tomato:

Şeniz
Şeniz
Şeniz

BIDE BEN INSALLah doktora gıdıcem ya bebeyımı ultrosonda gormeye doktor dedıkı ıdrara sıkısık gel.ama anlamadım nıye oyle dedı

ben varım ya :mymeka:
1.78 lik beni göremiosan daa ne diyim :1closedeyes:
şaka bi yana naber kuşummmm...
bekar aplammm :roflol:
sinir etme ustasıyım dimi :tomato:

Şeniz
Şeniz
Şeniz

laelaelaelaelae valla sinir olmadım hatta güldüm sabahtan beri somurtuyordum iyi geldi a.s.
evet hala bekarım ve bugün kavga ettim umarım barışırız yoksa hep bekar kalıcam

sen nasılsııınn opuyorumnanaktan

canım benım ateşımı olcmeme gerek varmı?

yok kuşum ya opuyorumnanaktan
ben yumurtlama dönemimi takip için ölçüyorum. birde ateşin düşmemesi lazım o zaman gebelik yok demek. hamile kalmamda sorun yok da, bebişin durmasında sorun var,
kendi kendime enn baştan başladım şutarafagitti
ovulasyon takibi, ateş takibi, folic asit, aspirin takviyesi...
inşallah bu defa herşey daha güzle olur... :Saruboceq:

mürüşüm tablomu yorumlamışsın, çok teşekkür ederim...
sabitlenmeye başlamış ama yükselmesi lazım ölemi?
kısmet bakalım. inşallah herşey iyi olur...
inşllh kısmtse sende bebgn tutacak ve senle klck cnm
hoşgeldin kuşuuuuummmmmmmm Şeniz
hb kusum Şeniz

BIDE BEN INSALLah doktora gıdıcem ya bebeyımı ultrosonda gormeye doktor dedıkı ıdrara sıkısık gel.ama anlamadım nıye oyle dedı

ben bekrken öle derdı doktr ıdrara sıkısık gel dye yumrtlra rhme baktı temzmı dye

canım kese daha iyi görünür idrara sıkışıkken.
ben hep sıkışık gidiodum.
eger sıkışık gitmezsen su içip bekliosun sıkışana kadar...

kuşum benim yaa neden kavga ettiniz ki :1shok:
seni üzücek bişi mi yaptı enişte bey lmaz:

ben hiç hamile kalmadım ama çocuk gelişimi mezunuyum biliyorum az çok sıkışık olmalısın ki rahmin de net görüntü olsun yoksa pürüzlü oluyor görüntü memnun kalmazsın

anladım kusum.ınsallah ıyı olur.:Saruboceq:
inşllh kısmtse sende bebgn tutacak ve senle klck cnm
hb kusum Şeniz

ben bekrken öle derdı doktr ıdrara sıkısık gel dye yumrtlra rhme baktı temzmı dye

anlamadım canım

bende dktrdn gldım cnm tubısım akıntım geldi yogun bı sekılde lekelnme verdı ıcınde seffaf bıseydı ama kocmndı cıgdem doktra gt dedı yada ara sor aradım önmlı olbılır tabı dedı hemn test ypmmz lazım beta dedı progestanada baslamn lazm dedı gttım hemn doktra verdım kanı acıl dedım1 saate aldım ultrsynada baktı ıı dedı kese kandda 49796 cıktı 2gün sonrada tekrr yaptrlm sonuca baklım eger düşüş varsa tehlıkelı düşük yapyrsın eger yukslrse ıı canlı cocuk dedi bol dınlenmn uzanman lazım dedım agr kldrma dedı

ben hiç hamile kalmadım ama çocuk gelişimi mezunuyum biliyorum az çok sıkışık olmalısın ki rahmin de net görüntü olsun yoksa pürüzlü oluyor görüntü memnun kalmazsın

ıcımı rahatlada tşk eerım canım

dunde kımse yoktu olnda cvp vrmyrdu sınırlndım cıkmştm topiğden

evet canım dün sinirlenmişsin... neden sinirlenion yafriiimmm... bebiş mi yapio sanaaa opuyorumnanaktan
annesini sinirlendiriomuuuuu
gıdı gıdıııı lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

aman dikkat et nolur mürüvvet yat bol bol dinlen umarım tutunur bebeğin sana dualarımız seninle :Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…