mürüşüm tablomu yorumlamışsın, çok teşekkür ederim...
Sabitlenmeye başlamış ama yükselmesi lazım ölemi?
Kısmet bakalım. Inşallah herşey iyi olur...
Oyacım tebrik ederim opuyorumnanaktan bu arada kimse yok bugün siteye küstüler galiba mafoldumben
ben varım ya :mymeka:
1.78 lik beni göremiosan daa ne diyim :1closedeyes:
şaka bi yana naber kuşummmm...
bekar aplammm :roflol:
sinir etme ustasıyım dimi :tomato:
Şeniz
Şeniz
Şeniz
canım benım ateşımı olcmeme gerek varmı?
inşllh kısmtse sende bebgn tutacak ve senle klck cnmmürüşüm tablomu yorumlamışsın, çok teşekkür ederim...
sabitlenmeye başlamış ama yükselmesi lazım ölemi?
kısmet bakalım. inşallah herşey iyi olur...
hb kusum Şenizhoşgeldin kuşuuuuummmmmmmm Şeniz
BIDE BEN INSALLah doktora gıdıcem ya bebeyımı ultrosonda gormeye doktor dedıkı ıdrara sıkısık gel.ama anlamadım nıye oyle dedı
BIDE BEN INSALLah doktora gıdıcem ya bebeyımı ultrosonda gormeye doktor dedıkı ıdrara sıkısık gel.ama anlamadım nıye oyle dedı
laelaelaelaelae valla sinir olmadım hatta güldüm sabahtan beri somurtuyordumiyi geldi a.s.
evet hala bekarım ve bugün kavga ettim umarım barışırız yoksa hep bekar kalıcam
sen nasılsııınn opuyorumnanaktan
anladım kusum.ınsallah ıyı olur.:Saruboceq:yok kuşum ya opuyorumnanaktan
ben yumurtlama dönemimi takip için ölçüyorum. birde ateşin düşmemesi lazım o zaman gebelik yok demek. hamile kalmamda sorun yok da, bebişin durmasında sorun var,
kendi kendime enn baştan başladım şutarafagitti
ovulasyon takibi, ateş takibi, folic asit, aspirin takviyesi...
inşallah bu defa herşey daha güzle olur... :Saruboceq:
inşllh kısmtse sende bebgn tutacak ve senle klck cnm
hb kusum Şeniz
ben bekrken öle derdı doktr ıdrara sıkısık gel dye yumrtlra rhme baktı temzmı dye
kuşum benim yaa neden kavga ettiniz ki :1shok:
seni üzücek bişi mi yaptı enişte beylmaz:
canım kese daha iyi görünür idrara sıkışıkken.
ben hep sıkışık gidiodum.
eger sıkışık gitmezsen su içip bekliosun sıkışana kadar...
tamam ben de oyle yaparım.kecen sefer doktora gıtmışdım ya doktor ultasonda bebeyımı gormedı.acaba cok mu kucuk kı??kac hartalıgında gozukmesı lazım
kuşum benim yaa neden kavga ettiniz ki :1shok:
seni üzücek bişi mi yaptı enişte beylmaz:
ben hiç hamile kalmadım ama çocuk gelişimi mezunuyum biliyorum az çok sıkışık olmalısın ki rahmin de net görüntü olsun yoksa pürüzlü oluyor görüntü memnun kalmazsın
dunde kımse yoktu olnda cvp vrmyrdu sınırlndım cıkmştm topiğden
canım ben bekarken hep öle dıyordu doktor sıkısık gel ıdrara dıye rahım ve yumurtalıklara bakmak ıcın temızmı dıyeanladım kusum.ınsallah ıyı olur.:Saruboceq:
anlamadım canım
bende dktrdn gldım cnm tubısım akıntım geldi yogun bı sekılde lekelnme verdı ıcınde seffaf bıseydı ama kocmndı cıgdem doktra gt dedı yada ara sor aradım önmlı olbılır tabı dedı hemn test ypmmz lazım beta dedı progestanada baslamn lazm dedı gttım hemn doktra verdım kanı acıl dedım1 saate aldım ultrsynada baktı ıı dedı kese kandda 49796 cıktı 2gün sonrada tekrr yaptrlm sonuca baklım eger düşüş varsa tehlıkelı düşük yapyrsın eger yukslrse ıı canlı cocuk dedi bol dınlenmn uzanman lazım dedım agr kldrma dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?