Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKıM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

********KASIM*********

as.semasu.as.:6 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NıNıK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBıLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGıHAN : 4 Aralık

Dark:6 Aralık

KAMYAS

ÇıÇEKÇıK

FOREVER_14

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

:mymeka: HADİİİİ LEYNNN

CANM ATEŞİN SABITLEMİŞ İNŞLLH BÖLEDE GİDECEK ARADA YÜKSLR DÜŞRDE STRES YAPMA OLRMU KAÇMAMSIN BEBkaydirigubbakcemile3İŞ

Başkası olsa oracıkta doğururdu :Saruboceq: Allah korumuş seniii :teselli:

Bişey yok dimi ? :1shok:

Herkescikler sakin olsun konuşa konuşa anlaşılır herşey :tomato::çok üzgünüm:

CANM ATEŞİN SABITLEMİŞ İNŞLLH BÖLEDE GİDECEK ARADA YÜKSLR DÜŞRDE STRES YAPMA OLRMU KAÇMAMSIN BEBkaydirigubbakcemile3İŞ

:bbo: pek anlamiom da ateş işinden
ama bikaç derece düşer yada yükselirse sorun yapmaycem elemi?
temam. bekliym bakalım. teşekkürler yorumladıgın için kuşum...
belirti umursamıyorum halen. yiter bugüne kadar çok umursamadım.
bebişin üstüne çok düşünce hemen bırakıyo beni. bu defa naz yapan ben olcem len :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anacım yok yürürken gördüm kırmızı bi ışık duvar dibinde yanıp sönüyodu CADIARZU
Allah allah diyom bu ne ışığı acaba? CADIARZU
Sonra kendi kendime bombadır yürü git len dedim
5-6 adım attım atmadım bommmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden
Ses bombasımı neymiş öle dediler ben hemen tabana kuvvet
Öle bi gidşim varki Şener şen misali ayaklarım kıçıma vura vura hihoyyyt
Başkası olsa oracıkta doğururdu :Saruboceq: Allah korumuş seniii :teselli:

Bişey yok dimi ? :1shok:

Herkescikler sakin olsun konuşa konuşa anlaşılır herşey :tomato::çok üzgünüm:

alkisalkisalkis EVET CANM 1DERECE FILN DÜŞER COKTA TAKMA O GERİ CIKR BEKLNMYEN REGL GELMICEK INSALLH

az yaklaş bakalım yanlarına yine güzel geliyormu sengözlerimebaksanab
iki üç şaplak indirsin mürüş kafana da gör :roflol:
naber kuşum???

kaydirigubbakcemile3 bunu bildiğim için ' :tomato: ' bunu koydum ya zemuszemus

Valla iyiyim işte sizinle vakit geçiriyorum bugün cuma haftanın son günü kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın :1hug::asigim:

ANAAAAAAAAAAAAAAA GECMİŞ OLSUN COK MERK EDIPTE ÖLE YAKLŞMA BI DAHA BISEYLERE BAK YIGENIME SAHAP CIK ONU SAHAPSIZ SANMA:mymeka:

laelaelaelaelae ay ne güzel anlattın öle kaydirigubbakcemile3 Allah korumuş bebişide seni de iyiki aklına gelmiş bomba olduğuda kaçmışsın yoksa meraklı hatunlar gibi olsaydın kafamçokkarıştı :dance:

kaydirigubbakcemile3 bunu bildiğim için ' :tomato: ' bunu koydum ya zemuszemus

Valla iyiyim işte sizinle vakit geçiriyorum bugün cuma haftanın son günü kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın :1hug::asigim:

iyiki aramızdasın kuşum kaydirigubbakcemile5
bende nasıl olim iyiym işte :)
bakınıyom öle boş boş...
yeni kalktım da kaydirigubbakcemile3
ev gadını olmak gadar gözel bişi yok biliyünnü kaydirigubbakcemile3

kızlar semasu dün akşam siteye girmiş ve arkadaşına şöyle bir mesaj yazmış,

---evenurcum benimde moralim çok bozuk
bu ayda olmadı oysa bu ay çok ümitliydik.her negatif testte üzülüyordum ağlıyordum da bugünkü üzüntü diğerlerinden daha çoktu. üstelik bugün eşimde ağladı.
hayırlısı olsun.---

:gitme:

Bende dÜn yogun bı akıntımla sefaf jÖle Şeklınde ıcınde lekelenme seklınde kahvrngı bı sey geldı bende dr sordum Önmlı olblrmı dıye evet Önmlı olablır dedı hemen test yaptrmmz lazm progstana baslmn lazm dedı kalktım gıttı teste ultrsyona baktı bebek duruyr ama dedı 2 gÜn sonra bı daha yaptralım dedı eger dÜŞÜyorsa tehlkelı eger yukselırse ıı canlı bı sorun yok demkktr dedı yorulmucan surklı srt ustu yatacan dnlencn araba seyhnda sık blnmcan dedı agr kaldrmcan dedı dedıde dedı... Prgstanada baslcaz dedı Ölelıkle geldım ıŞte

:teselli: kıyamam yaa senağlama Allah yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

Çok isterim bende ev kadını olmayı :gitme: ama hayat zor yaşamak içn çalışmak lazım

hımmm dün teste gıdecektı bak grmş aksm slm yazmş ama bısey demmiş

Seninde çok dikkat etmen lazım canııımm :1hug:

COSMO MERKIN GITTIMI ANLATTIM AMA SEN GENE YOKSUN CEKIP GITMIŞSUN:mymeka: DÜNDE ANLATTIM YORUM YAPMADIN KISIYRSUN BIDE SIMDIDE YOKSUN GENEÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…