Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ahan ÇalŞtıgmz bı arkdsta Şıdı grptı dmz grıbı olblrsın dedılr ona sımdı oda cıkıp hastanye gıdecek benm ızın almm dahada zorlaŞtı

Ahan ÇalŞtıgmz bİ arkdsta Şİdİ grptı dmz grıbı olblrsın dedılr ona sİmdİ oda cıkıp hastanye gıdecek benm ızın almm dahada zorlaŞtı

offf kötü olmuş yha :gitme:
keşke çıkabilseydin...
ama ben sana dedim işe ara ver die. nan öteki dünyaya mı götürcen parayııı...
istirahat etmen gereken bir zaman. ki dr un da sana araca binmeyi yasaklamış.
progestana başlamışmıydın? günde kaçtane atiosun?

len ne parsaı yenı evlndık daha taksıtler btmedıkı düğünn öle olmasa clşrmıydım aılesınden destek yoktu o dugunu esylrı cekti benm aldgmla evi döndryok .su pazrtesi testi bı yaptrymda kesınlşrse rapr alacam kesın zaten bugun basladım sabh aksm demşti

arkadaşlar tekrardan meraba bağlantı koptu yazamadım
test yaptırdık dün negatif çıktı sonuç dün çok kötüydüm yazamadım
çok üzüldüm ağladım. eşimde ağladı
bu ay çok ümitliydik. doktor bile şok oldu. negatif teste inanamadı. o daha çok ümitliydi
bizde tedaviye ara verme kararı aldık. dün konuştuk doktorla 2-3 ay ara verelim dedik. belki ara verince olur,belki olmaz bilmiyorum. artık bebek konusu düşünmek istemiyorum. aslında bu iş beyinde bitiyor, biz rahat olsak kafaya bu kadar takmasak belki olur. hayırlısı olsun
Rabbim hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize de

saglık olsun canm sıkma canını vaktı gelınce olacak elbet oda demkkı daha zamnı varmış saglgın yerınde ya ona şükredelim evet dedıgın gıbı beyınde bıtyrmuş düşünmemeye clş dınlen keyfını cıkr ınn hamıle kalınca bıle rahtlmyrsun bile bıraz daha cıkr rahtlgının tadını olurmu üsme kendını burayada arada gelıp gıt bırkma bısleri olrmu

haklısın kuşum. hiçbirşey kolay olmuyor.
şu teste kadar bir bekleyelim bakalım... güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:
ayrıca düşük tehlikesi olanlar günde 6 tane atıyorlarmış akannehir
doktorunu arayıp tekrardan leke geldiğini söyledinmi?
belki dozajı arttırabilir...

tatlım benim bak sende çözmüşsün olayı. en önemlisi kafaya takmamak.
stresli sıkıntılı olursan vücut ona göre hormon salgılıyor ve hamile kalmak zorlaşıyor. bu bilimsel bir gerçek. herşey rahat olmaktan geçiyor...
vakti zamanı gelince rabbim isteyen herkeze vericek.
napıcakmışıııııııızzzzz kafamızaaa takmıcakmışııızzzz Şeniz
bu arada sakın ağlayıp üzülmeyin. bunada şükür diyin bence. aylarca karnında taşıyıp sonra allah korusun kötü haberi alan nice insanlar var...
eşinle birbirinize destek olun. hiçbirzaman üzülmeyinnnn...

Hayr canm sÖlemedı dr hatta ben Önce kulnyrdum demŞtım ya kullnmmaya devm et yada etme derken teredÜt ettı kullnma demıŞtı sonra kanamayı sÖlyınce dun baslayalm hemn dedı hapa cok Önrmıyorum progestanı ama sen basla genede bakalm dedı o yuzden dozu hakkında sormadım baska bısey

canımmmm çok teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan
ama ben bi yere gitmiyorum burdayım yine, sadece bebek konusunda uğraşmak istemiyorum bi süre askıya aldım yanikaydirigubbakcemile3
sen nasılsın

teşekkür ederim tatlışımmmmmm kaydirigubbakcemile5
iyiki varsınız kızlar siz olmasanız napardım ben öpüyorum hepinizi de Şeniz

Canıııııııııım çok merak ettim seniii :teselli::1hug:
ne olur üzülme artık olur mu :gitme:
şimdi biraz ara iyi gelecek eşine de sanada :teselli: hem biraz zaman geçsin sen güç topla kendine bak meyve ye sebze ye cokacimcoook
daha dinç bir şekilde çalışmalara devam delikafaduldenhihoyyyt

canımmmm çok teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan
ama ben bi yere gitmiyorum burdayım yine, sadece bebek konusunda uğraşmak istemiyorum bi süre askıya aldım yanikaydirigubbakcemile3
sen nasılsın

BELKI BEBEK KONUSU DUYMAK ISTEMYRUM DIYE GIDER MIDERSIN DIYE kaydirigubbakcemile3DEDIM GIDERSIN BISI BIRKMA DIYE BENMDE HALA KARNMDA AGRIM VAR ÖGLNDE GENE AKINTI ILE BIRLIKTE HAFF LEKE VARDI kafamçokkarıştı

çoook teşekkür ederim canımmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dün kötüydüm de bugün daha iyyim hayırlısı artık, oluruna bıraktık

müro ya sen doktorunla konuşsanda bir haftalık rapor filan alsan
evde dinlensen daha iyi olur aslında ama yinede sen bilirsin
biz seni ve bebişi çok sevdiğimiz için böyle yorumlar yapıyoruz ama senin kırılmanıda istemem.
inşaallah bi sorun olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…