merhaba canımmm!!! hoşgeldin nasılsın
hoşbuldum ama kimseyi bulamadım gitmişsinsz iyiyim çok şükür sen nasılsın :hulya:
hoş geldin canım semanın testi negatifmiş umutlar birdahaki aya kaldıselam kızlar nbrsiniz ben taşındım kaç gündür evle uğraşıyorum sizde ne var ne yok semaya noldu
buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
5 kasım 18.gün..............36,2
6 kasım 19,gün..............36,7
7 kasım 20,gün..............36,2
eeeeeeee nası benim ateş kaydirigubbakcemile2
canlarım ne zamana kadar ölcçektim
canım ya hayırlısı olsun bende ilk yapıyrum bende anlamıyorum baktım senikine benden iyi herhalde bakalım mürodan yorum bekliyoruzzz :kedi:livaza cım tablonu inceledim ama bende pek anlayamadıgım için pek bişi diyemeycem :kedi:
bende tablo yapıyorum ama mürom yorumluyopek annamiom ilk yapıyorum bende.
nasılsın bakalım?
tugbacım naber kuşum? yeni evin hayırlı olsun tekrardan. Şeniz
hb canım bugn brz daha ii hayrlısı pazrtsı 2.testımıde yaptrcam bakalm akmı karamı o zaman bellı olacak karnımda agrı var sureklıde tşkkr ettm merk ettgn ıcınmürooooooooo hoşgeldin nasılsın bebişle aran nasıl merak ettim seni opuyorumnanaktan
slm tubişim benm tablon nerdelivaza cım tablonu inceledim ama bende pek anlayamadıgım için pek bişi diyemeycem :kedi:
Bende tablo yapıyorum ama mürom yorumluyo :d pek annamiom ilk yapıyorum bende.
Nasılsın bakalım?
Tugbacım naber kuşum? Yeni evin hayırlı olsun tekrardan. şeniz
canım ya hayırlısı olsun bende ilk yapıyrum bende anlamıyorum baktım senikine benden iyi herhalde bakalım mürodan yorum bekliyoruzzz :kedi:
şey yani bugün mü çatlamış sagol canım biz bugünden itibaren her gün yapsak daha garanti olmazmı bide ne zamana kadar ölçcem bu ateşiopuyorumnanaktanVAY YAVRİİİ SEN YUMRTLMŞ GIBI GÖZÜKYRSUN CANM 7 KASIMDA CATLAMIŞ YUMRTAN HADI HAYRLISI CANM SEN CALŞMALARI IHMANL ETME DÜŞ ASIRIopuyorumnanaktan
saol tubişim nasısın canımmmmm
hb canım bugn brz daha ii hayrlısı pazrtsı 2.testımıde yaptrcam bakalm akmı karamı o zaman bellı olacak karnımda agrı var sureklıde tşkkr ettm merk ettgn ıcın
slm tubişim benm tablon nerde
hb canım bugn brz daha ii hayrlısı pazrtsı 2.testımıde yaptrcam bakalm akmı karamı o zaman bellı olacak karnımda agrı var sureklıde tşkkr ettm merk ettgn ıcın
inşallah iyisinizdir ufakık orda yaramazlık yapıyodurda ondandır agrın akıntının sebebi canım ne testi yapıyolar ultrasonda filan gözükmüyomu
canım bekle yarını hastalanmazsanda o 5 günü bekle derim ben 6. gün hemen yap daha garanti olur herhalde ben günümü şöyle bi 5 gün gecince filan yaparım herhalde çünkü çok düzensiz beni hep yanıltıyo CADIARZUkızlar ne zaman test yapayım ben? idrarda silik dahi olsa kanda baktırcam hemen.
yine düşük olmasın die hemen progestana başlicam ve full yaticam... korkuyorum bidaha düşük istemiyorum2 aydır 22 günde oluyorum. o zaman günüm yarın. ama normalse günüme 5 gün var.
ne zaman yapim test?
canım bekle yarını hastalanmazsanda o 5 günü bekle derim ben 6. gün hemen yap daha garanti olur herhalde ben günümü şöyle bi 5 gün gecince filan yaparım herhalde çünkü çok düzensiz beni hep yanıltıyo CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?