Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

selam kızlar nbrsiniz ben taşındım kaç gündür evle uğraşıyorum sizde ne var ne yok semaya noldu
hoş geldin canım semanın testi negatifmiş umutlar birdahaki aya kaldı
sana çok kolay gelsin zordur şimdi o günlerce yerleştir allah yardımcın olsun:hulya:

kızlar günaydıııııııınnnnnnnn
ne var ne yok bakalım??
bugünki ateşima bakceenizmi??

19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 16.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 17.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 18.gün --- 36.5 ---
06 Kasım -- 19.gün --- 36.5 --- ***
07 Kasım -- 20.gün --- 36.6 --- akıntı fazla

mürooooooooo hoşgeldin nasılsın bebişle aran nasıl merak ettim seni opuyorumnanaktan

ay bayağı kolayladık artık ben zaten pek bişey yapamıyorum annemler saolsun valla yerleştiriyoruz işte
üzüldüm semama ama böyle işte herşey Allahtan veren de O alan da elbet hepimize nasip edecektir biz dua etmekten başka hiçbir şey yapamayız Rabbim aratmadan tez zamanda nasip etsin tüm isteyenlere inş

livaza cım tablonu inceledim ama bende pek anlayamadıgım için pek bişi diyemeycem :kedi:
bende tablo yapıyorum ama mürom yorumluyo pek annamiom ilk yapıyorum bende.
nasılsın bakalım?
tugbacım naber kuşum? yeni evin hayırlı olsun tekrardan. Şeniz

VAY YAVRİİİ SEN YUMRTLMŞ GIBI GÖZÜKYRSUN CANM 7 KASIMDA CATLAMIŞ YUMRTAN HADI HAYRLISI CANM SEN CALŞMALARI IHMANL ETME DÜŞ ASIRIopuyorumnanaktan

canım ya hayırlısı olsun bende ilk yapıyrum bende anlamıyorum baktım senikine benden iyi herhalde bakalım mürodan yorum bekliyoruzzz :kedi:

mürooooooooo hoşgeldin nasılsın bebişle aran nasıl merak ettim seni opuyorumnanaktan
hb canım bugn brz daha ii hayrlısı pazrtsı 2.testımıde yaptrcam bakalm akmı karamı o zaman bellı olacak karnımda agrı var sureklıde tşkkr ettm merk ettgn ıcın
slm tubişim benm tablon nerde

canım ya hayırlısı olsun bende ilk yapıyrum bende anlamıyorum baktım senikine benden iyi herhalde bakalım mürodan yorum bekliyoruzzz :kedi:

akannehir adet olacagım sanki bugün :1shok:
tam adet olucam gibi hissediyorum...
bide okadar akıntım var ki sürekli wc ye gidiyorum adetmi die.
bakalım nolcak bu ay CADIARZU

VAY YAVRİİİ SEN YUMRTLMŞ GIBI GÖZÜKYRSUN CANM 7 KASIMDA CATLAMIŞ YUMRTAN HADI HAYRLISI CANM SEN CALŞMALARI IHMANL ETME DÜŞ ASIRIopuyorumnanaktan
şey yani bugün mü çatlamış sagol canım biz bugünden itibaren her gün yapsak daha garanti olmazmı bide ne zamana kadar ölçcem bu ateşiopuyorumnanaktan

saol tubişim nasısın canımmmmm

iyiyim kuşum nolsun bildiğin gibi. hayat işte. bir oraya bir buraya...
özlemiştik seni Şeniz

hb canım bugn brz daha ii hayrlısı pazrtsı 2.testımıde yaptrcam bakalm akmı karamı o zaman bellı olacak karnımda agrı var sureklıde tşkkr ettm merk ettgn ıcın

slm tubişim benm tablon nerde

yafrim eklemiştim ama yine ekliyrum bak bakalım...

20 Ekim --- 2.gün ---
20 Ekim --- 2.gün ---
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 16.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 17.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 18.gün --- 36.5 ---
06 Kasım -- 19.gün --- 36.5 --- ***
07 Kasım -- 20.gün --- 36.6 --- akıntı fazla

bende sizi özledim yauvvvv
mürocum inş bişey çıkmaz canım böyle şeyler olabiliyo ben hastaneye yattığımda vardı öyle daha ne kanamalarla yatıyordu onlar ama bebeklerinde bişey yoktu iyileşip taburcu oldular senin de geçer canım inş bebeğin sağlıklıdır zaten önemli olan o sağlıklıysa kanama bile mühim deil sakın stres olma çok hareket etme dinlenemiyorsun bari dikkatli ol canım

kızlar ne zaman test yapayım ben? idrarda silik dahi olsa kanda baktırcam hemen.
yine düşük olmasın die hemen progestana başlicam ve full yaticam... korkuyorum bidaha düşük istemiyorum 2 aydır 22 günde oluyorum. o zaman günüm yarın. ama normalse günüme 5 gün var.
ne zaman yapim test?

canım bekle yarını hastalanmazsanda o 5 günü bekle derim ben 6. gün hemen yap daha garanti olur herhalde ben günümü şöyle bi 5 gün gecince filan yaparım herhalde çünkü çok düzensiz beni hep yanıltıyo CADIARZU

tamam canım öle yapim ben o zaman :)
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…