Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Onunla da görüşüyom selamı var deerrrrmişimmmmm :lepi:
Sen de hasetinden buraya gelrmşsinnn :roflol:
Ayy Çok Özledİm onu ya
akŞamları aÇamıyorum ya ondangÖrÜŞemİyorum onunla...len Şu ÇÖm tub anerde onun kafasını kırıcam...eŞŞek kaal ıya İnsan bİ haber verİr yanİİ...

BEn kim usluluk kim :sm_cool: len deli
Senin bebeği de düşünemiyom ben canım
Oğlum da olsa kızım da olssa emin ol gün gelicek ucu sana dokunacak
Ya kızını ya oğlunu alırım sölimm
QUOTE=ninik;9971423]TIKANMADIM KIZIM NİYE TIKANAYIM...KUZU SENİN KİMYAN BOZULDU FARKINDAMMISIN...HAMİLELİK SENİ HANIM HANIMCIK BİŞEY YAPTI LENdelikafadulden HANİ BEN USLU DURAYIM ÇOCUĞUMDA ÖLE BİŞEY OLSUN DİYORSAN EĞR TUTMAZ BAK SÖLEYİM...SENİN GENİNDE KANINDA VAR YARAMAZLIK NE KADAR USLU DURURSAN DUR ÇEKECEK ....PUHAHAHAAAAA delikafadulden YANLIZ SANA BİŞEY SÖLEYİMMİ..SENİN KIZIN OLUCAK SANKİM
ŞUAN İÇİMDEN ÖLE GEÇTİ[/QUOTE]

YÜRÜ GıT LEN
BENDE SANA VERıLECEK EVLAT YOKKKKKKKKKKKKKKK delikafadulden ŞAKA LEN.VALLA ıSTERıM KIZ ASLINDA AMA ÇOK DDıDıŞıRıZ LEN SSENLE DÜNÜR OLARAKTAN..HAHAHA delikafadulden

Bende kışlıkları yıkayıp ütülicem
Herşey kokuyo gibi geldğnden nevresimleri yııkıcam yine 5 gun olmadı daha ama =((
Heryer silinip süpürülecek
Amannnnnnnnnnnnnnnnnnn öffffffff beee
Ayyyyyyyyyyyyy bu ardaa bugÜn salonun perdelerİ yıkanıcak ÜtÜlenİcek...pancereler sİlİncek yandım kızım ben ya..anam aĞlıycak yİne

Ne hoş olurdu kaynanam gibi kurulurduk birer köşe koltuğuna :roflol::roflol:
El el, bacak bacak üstünde
Omuzlarda örgü şallar, gözlerde dereceli gözlük, dudaklar kırmızı rujlu saçlar kabarıık fön :roflol::roflol:

YÜRÜ GİT LEN
BENDE SANA VERİLECEK EVLAT YOKKKKKKKKKKKKKKK delikafadulden ŞAKA LEN.VALLA İSTERİM KIZ ASLINDA AMA ÇOK DDİDİŞİRİZ LEN SSENLE DÜNÜR OLARAKTAN..HAHAHA delikafadulden

SELAMLAR SıNCAP SEN NERDEN TANIYORSUN BıZı BE...NAMIMIZ DıĞER TOPıKLEREDE Mı SIÇRADI YKSA delikafadulden

COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOO RÖFLEYİ UNUTTUN LEN delikafadulden AMA UHU TUBA KIVAMIN DAdelikafadulden delikafadulden :roflol:

İi tatlım zeytin kadar olduk şimdilerde, fena değil şimdilik ii bakalım
Darısı sizlere inşalah..

ayyyy yerim ben o zeytini beee sositososito hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik süreci geçirirsin inşallah!
inşallaaah en kısa zamanda bize de yaşatır Allah'ımmmmm :Saruboceq:

Yapma ya...vallamı be sıncap...adın neydı canım ya ben burdakılerı genelde burdakı adlarına gÖre kaydettıĞımden bılemıyorum senı canımadını bı sÖylesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…