Hadi söyleyin siz onu bilerek kıskandırır mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Sevgililerinizi daha çok üzerinize düşsünler diye kıskandırır mısınız?
Kızlar sevgililerinize ara sıra şu erkek bana bakıyor şu bana geldi merhaaba dedi ya da şu görücüye gelecekmiş diye kıskandırır mısınız?

Veya sonradan yalan attım kandırdım demek üzere; bugün akşam dışarı çıkıcaz bir kaç erkekle gibi yoğun espiriler yapıp sonra hain kahkahalar atacak şekilde espiriler yapar mısınız? kaydirigubbakcemile3 Hadi söyleyin siz onu bilerek kıskandırır mısınız?

:icecream:

valla yaptım
bazende yaparım
ama o da yapar kalleşşşşşşş

biz yapmayız ikimizde..
cok kızar byle şeylere nefret eder.. erkek lafı etsem kıskançlıktan deliye döner.. ben de asla etmem..
o da etmezz :asigim:

böyle ufak tefek yapar sonra bende misilleme yaparım ufak yine=) öyle kıskandırmak için değilde şakalaşmak için daha fazlasına izin yok bizde:)

yapmadım değil hani:jeyyar:

Mannak mıyım ben?? Kuzuyu niye kurda çevirip başımı ağrıtayım :ecrin_bebek: Böyle iyi

Yapmıştım bir zamanlar. Çokta yapardım
Sinirlenmesi falan cok güzel oludou.

20 günde bir gittiğim bi doktorum vardı. Ona doktorcugum dediğim anda kıskanclık canları calıodu:lepi::lepi:

Bi gün yolda giderken doktorcum falan dedim bi baktım oda bana aynısını yapıodu
düşmesini istercesine iteledim:bbo: Keşke düşseydi laelaelaelaelae

niye yapayım ki böyle bir şey...
açık açık ilgilen benimle derim ilgi eksikliği hissediyorsam...
kendimi küçültmenin bir anlamı var mı?
dahası bu şekilde davrandığınız adam sizi sayar mı?

çocukça bence
zaten söylediğiniz anda bile niyetiniz anlaşılıyor
beni kıskan demek istediğiniz..

esprisine yaparız bazen ama küçük şeyler tabi ciddi ciddi bir şey yapmadım kıskandırmak için..ilişkiye renk katan küçük tutku oyunları bunlar hoş şeyler..

hic yapmadim simdiye kadar yapmayida düsünmüyorum gerekte yok zaten kiskancliklari yetiyorda artiyor :asigim: zaten baska erkek lafi gecse deliye döner ugrasamam valla :roflol:

Yok hiç yapmam böyle şeyler:1closedeyes:...Ondan sonra en ufacık şeyde bi sorun falan çıkarıcak neme lazım dertsiz başıma dert mi alıcam...

kendisi pişkin pişkin yapar ama ben yapıncada kıyameti koparır...Çok üzgünüm çoook çünkü o ERKEK ..kaydirigubbakcemiledelikafadulden

biz bazen arada yaparız ama kıskandırmak için değil k şakasına yaparız ama yani çok sık değil fazlasını bende istemem o da istemez:):)

yokk ben yapmam bunları.. yapamamda... içimden gelmez yani.. oda yapmaz yapmasında hazettigim bir durum degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…