Hadi söyleyin siz onu bilerek kıskandırır mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne o beni kıskandırsın isterim , ne ben kıskandırmaya çalışırım...

Kıskandırmama gerek yok ki, zaten bi dışarı çıksam garibim kıskançlıktan ölür kaydirigubbakcemile3

daha azönce yaptı bana kım kız anlamıyorum

napıysn dıye msj atyrm annemle otutuyrm dıyor ardından bı msj daha

bıde banuyla konuscam
banu kım

iş arkadasım işle ilgılı konuscam

ee bana neden soyluyorsun

izin almak için

sınırden şuan delırıyorum senın bu yaptgın dalga gecmek dedım

yaa allah askına ne ılgısı var dıye msj atmıs

yarın hıcbı sekılde onunla konusmıcam anlasın hatasını

Kıskandırmam çünkü aynı şeyi bana yapmasını istemem.

ayy benm kı bugun bana yaptı bunu uyuyamıyrm sınırımden hırsımı alamadım

msj lara bı bakıp yorum yaparmısınız lutfen yardım

ben: askım napıyon

annemle oturuyrm

ıkıncı msj ardından

bıde bırazdan banuyla konusacam

banu?? ne konusacan (bu arada banu iş arkadası bankadan)

işle ilgili

bana neden söyluyorsun bunu

izin almak için

bende sacmalama bunun ıcın ızın mı alınır dedım

oyle bı an deyıverım dedı

ama bn sonra nasıl bı mantık bu yaa resmen dalga gecıyorsun dıye msj cektım

o da yok canım allah askına ne ılgısı var demıs

arayıp gönlumu almadı bıle

napayım ben sımdı yarın ararsa acmıcam telefonunu

bu resmen acık acık aklıma kurt dusurmeye calısıyor dımı nasıl davranayım ben sımdı bunaaa

yarın konusmak bıle ıstemıyrm ben onunlaaaaaa cok uzuldum bu neemek sımdı yaaa neden yaptı bunu aglıcam sınırımden

bosu bosuna kıskandırmak kadar sacma bıse olamazzzzz yaa bu nasıl bı mantık ego tatmını falan mı ben kıskanmıyorum ıste zorlamı boyle yapılınca soguyorum ben iyimi oldu sımdı yapmayın kızlar sevgılınıze vallaa bn sımdı ondan sogudum bı andaaa cok ıtıcı geldı baana bu davranısı suan sesını bıle duymak ıstemıyorum

ben olsam asla umursamazdım..eğer umursayıp küsersen zevkten dört köşe olur.sende üzüldüğünle kalırsın..hiç bişey olmamış gibi yaparsan planının tutmadığını anlar bi daha yapmaz böyle şeyler..kaç yaşında bilmiyorum ama çok çocukça geldi bana yaptığı..

sanmıyorum gene yapar umursamasamda ona guzel bı ders verıcem yarınn

bu konuyu da hıc acmıcam ama aklını basına alacak bu nee sacmalıga bak! sankı cocuguz

kıskandırmakmıssssss çok ıtıcı bı davranıs hele bunu karsı taraf anlıyorsaa sakın kızlar kendınızı kucuk dusurmeyın benden sıze tavsııyeeee dık durun kendınıze saygınız olsun dıkkat cekın zaten bu yeterınce kıskanılmak ıcın gecerlı bı sebebp bunu böyle dıle getrmek sadce degerınızden götuurur

bence hiç kıskanmıyor gibi yap o delirsin.. sende deseydin ya görüş canım sorun değil die.. bak öyle bu beni kıskanmıo die dona kalırdı

bence hiç kıskanmıyor gibi yap o delirsin.. sende deseydin ya görüş canım sorun değil die.. bak öyle bu beni kıskanmıo die dona kalırdı

dunden berı sınırımden aglıyrm ama yaaaa ınsan bu saat oldu arar bakmazmı ne haldeyım dun bunu yaptım bu kız nasıl dıyee aklım dıyor ara canını oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…