Hadi söyleyin siz onu bilerek kıskandırır mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazen.. kucucukk bı kıskandırma :)

yapamıyorum ki terkedicek diyee korkumdan hep evdeyim diyorum dışarı cıksam bileeee allah için oda yapmıyooo yapsa temiz kalplimiyim neyim hemen anlıyorum dısarda oldugunu hep tam zamanında aramısımdır dısarda oldugu vakit

ben de yapmıyorum eşim de yapmaz.bana saçma gelir böyle şeyler.gerek yok böyle bir şeye :)

ilk baslarda yapmistim 1-2 kere artik yapmiyorum :1closedeyes:
ama arada bi yapmak hicde fena olmaz..

bazen twde güzel hatun yada yaguşuklu birini gördük mü, heyt be hatuna bak der, bende hemen kanal değiştirip heyt be yaguşukluya bak derim delirir eşim ben yaparım ama sen yapma der şaka Şeniz ama sadece bundan ibaret şakalaşırız kendi çapımızda delikafadulden

dişe dişşş kanaa kannn kaydirigubbakcemile3

yapmıyorum diyen ylan söylüyordur bence herkes bir sekilde inceden inceden yapıyordur.ben yapıyorum o da yapıyor ama dozunu kacırmamak sartıyla.

baktım ılıskımızde kavga yok canım sıkılır hemen onu kıskandırırım saka kızlar saka sımdı benım ıcın neler dusundunuz kım bılır ben sakın huzurlu hayatı severım ama tabıkı bılerek cok kıskandırmısımdır boyle kıskannınca trıplerıne bayılıyorum

yapmıyorum diyen ylan söylüyordur bence herkes bir sekilde inceden inceden yapıyordur.ben yapıyorum o da yapıyor ama dozunu kacırmamak sartıyla.

evet dozunu kacırmamak mühim şekerim,
agır kavgalara inandırıcı sonuclara mal olabılıyor :)
hihoyyyt

yapmayın öyle şeyler adamları psikopat yaparsınız

başka bir erkekle değilde ne biliyim güzel olduğumla iltifat aldığımla ilgili gıcık ederim mesela.
Kahretsin bugün çok güzelmişim falan diye
bu da onun kıskanması için yeterde artar bile

bilerek yapmama gerek yokki,cogu zaman kiskandigini hissettiriyo zaten(caktirmiyo aklinca amaa)bazen hos oluyoda,bazende deliriyorumlaelaelaelaelae

bilerek yapmama gerek yokki,cogu zaman kiskandigini hissettiriyo zaten(caktirmiyo aklinca amaa)bazen hos oluyoda,bazende deliriyorumlaelaelaelaelae

Yalan külliyen yalan ben şahidim kıskanıp napmıyo bunu enişte anca ortalarda sexsiyim diye kendini kandırıyo...

Ben hiç gerek duymadım bu tür şeylere bilmem ki...

Yalan külliyen yalan ben şahidim kıskanıp napmıyo bunu enişte anca ortalarda sexsiyim diye kendini kandırıyo...

Ben hiç gerek duymadım bu tür şeylere bilmem ki...
bende sanirdim beni bi tek esim kiskaniyo ,baskasida varmis demekki,şakkıdıseksi olmak basa bela anacim:dilcikar:

ben bi kere kıskandırdım ama intikamı kötü oldu siz siz olun koç erkeğinin damarına basmayın :1no2:

hımmm kendı kendıne kıskanıyor dıyorsunuz zaten...çk iyi.. hihoyyyt

bizde hiç yapmayız böle şeylerrr...
çok kızar bende kızarım o kzıdıgı için:=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…