gercekten meraktan soruyorum, daha once de iki kere diyet yapmissiniz. uzun vadede alip birden vermektense birkac kilo arttiginizda neden kilonuzu kontrol altina almak yerine almaya devam ediyorsunuz?
yahu hadise euovisionda dana gibiydi :) maşallahı vardı bıngıl bıngıl.
diyetini yazarsan daha iyi olurr.bende diyetteyim ama kendi kafama göre yapıyrm.uygun bi diet bulsam hemen uygulucam
İyi uğraşın böyle, çok zekice...
sizi tebrik ederim cok saglikli bir diyet bencede. denemeye deger. benim yapmayi düsündügüm diyette hemen hemen böyle. kati kuralli diyetlerde bana uymuyor, kendimi kasmayi bende sevmiyorum, daha dogrusu meyve ysak, ekmek yasak gibi diyetler beni daha cok yemeye sevkeder, zaten bu asimiza kadar bir cok denemeden sonra hangi diyet saglikli hangisi sagliksiz daha iyi anlayabiliyor insan. bu uzun vadede ise yarayabilecek bir diyet . kisa sürede kilo verip, aninda fazlasiyla almaktansa yavas ama kalici vermek daha iyi bana göre. bol motivasyonlu bir diyet diliyorum. umarim istedigin kiloya rahatca inersin....
Konu başlığına takıldım..hadise o zamanlar çok kiloluydu..
şu anda zayıf..ve yeni uyguladığı diyet çok farklı daha sıkı..
Neyse başarılar:)
ne demek canim benim birbirimize destek icin burdayiz, ( köstek icin degil ) bu diyete birde spor eklersek cok daha etkili olur. ben gecen hafta ameliyat oldugum icin sporu bir müddet yapamam , ama sonrasinda mutlaka yapmaya calisacagim. birde aksam yemegini en gec 6-6,30 gibi yaparsak basarili olmamak icin hic bir sebeb yok. ben sevgi-liebe nin günlügüne aziyorum. ordada cok sicak arkadasliklarimiz oluyor. orayada bekleriz. ama ben seni burdanda takip edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?