Konu başlığına takıldım..hadise o zamanlar çok kiloluydu..
şu anda zayıf..ve yeni uyguladığı diyet çok farklı daha sıkı..
Neyse başarılar:)
canim birkac arkadas biraz canini siktilar galiba. sen onlari takma kafaya , güzel bir baslangic yaptin bence devam et. bazilari gercekten kilo vermek ve yardimlasmak icin burda, bazilarida saga sola satasmak , can sikmak icin burdalar. eger üyeligini kapatman bu sebebdense degmez bence yinede sen bilirsin...insan her ise bir adim attiginda, iyi elestirilerde alir, kötü elestirilerde. iyileri dikkate al git, kötülerin fazla üzerinde durma ...
yok öyle ciddi birsey degil. yumurtalik kisti ameliyati oldum . karnimda dikisim var o yüzden spor yapamam demistim ,birazcik toparlanayim yapacagim tabiki. tesekkür ederim ilgilendigin icin. ayrica üyeligini neden kapatiyorsun canim, ne güzel bir sayfa acmissin kendine. 4-5 kilo gibide fazlaligin varmis. 1 ay gibi bir sürede rahat rahat verirsin. motive olmak acisindan bence devam et yazmaya, eminimki destek veren arkadaslar olacaktir bende dahil. seni yakindan tanimak isterim eger sende istersen....
Hehe ne kadar relax ve neşeli bir insansın sevdim senisorulara verdiğin cevapları okumak keyifli.Sataşanlara da keyifle ağızlarının payını veriyorsun.Hadise diyeti burada hadise yaratıyor gibi ama arkasında senin gibi biri var Anladığım kadarıyla öğlenleri ızgara ve salata yiyoruz sadece.Sebze yemeği ya da başka türlü yemekler akşama kalıyor gibi.Doğru anlamışmıyım? Bir de öğlenle akşam arasında iki ara öğün var gibi.Ben ara öğün sevmeyen biriyim.Yemeğe kadar ancak acıkıyorum.O tost ya da sandviç cidden çok mu gerekli?Aslında sağlıklı olduğu konusunda haklısın.bizim alkali diyetle çok uyuşan yönleri var
beraber verelim biz bende bugün başladım ama benim tek sıkıntım kendime öğlen yemek hazırlamıyorum. bir çorba ,yulaflı yoğurt falan yiyorum o kadar bide öğlen güzel beslenmediği için akşam kendime hakim olamıyor tatlıya hayır diyemiyorum.ama bebeğim var 8 aylık onu emzirdiğim içinde tatlı ihtiyacımmm hat safhada..69 kiloyum ideal kilom 64 boyum 175 cm canım ama ben 62yi hedefledimmm ..senin nasıl gidiyor?
Liste banada cok saglikli geldi.emek verip bizimle paylasan arkadasa tesekkurler.ben bi sok diyet yapmaktansa bunu tercih ederim.sporumuda eksik etmiyorum.zumba ya yazildim haftanin 3 gunu zumba 3 gunu eliptik yapicam.saat 7 de en gec yemek vaktim.ama tek sorun hamur isi ve cikolataya karsi olan iradesizligim.sirf bu yuzden sanirim minimuma indirsemde tuketimi gram vermiyorum.
Liste banada cok saglikli geldi.emek verip bizimle paylasan arkadasa tesekkurler.ben bi sok diyet yapmaktansa bunu tercih ederim.sporumuda eksik etmiyorum.zumba ya yazildim haftanin 3 gunu zumba 3 gunu eliptik yapicam.saat 7 de en gec yemek vaktim.ama tek sorun hamur isi ve cikolataya karsi olan iradesizligim.sirf bu yuzden sanirim minimuma indirsemde tuketimi gram vermiyorum.
Hurmaya bayilirim zaten cnm.en kisa zamanda denicem.cok cok tesekkurederim.
merhaba kızlar bende kilo vermek istiyorum 65 kiloyum 55-53 olmak istiyorum ben bankacıyım spora zamanım yok :S bide sürekli masabaşı çalıştığım için vücudumda kilo almaya elverişli olduğu için kilo veremedim yaa bi türlü sabah 9 akşam 7 çalışıyorumben hangi arada ve ne tarz sporlar yapabilirim sizce kızlar
Dans dans dans :)) evde aç bir oynak müzik 20-30 dakika danset...daha çok zayıflamasını istediğin yerlerinle daha çok hareket yap. Ama öyle sallanmıycaksın,bayağı bayağı kan ter içinde kal :)) ben öyle yapıyorum...bak nasıl pıtır pıtır gidiyor o kilolar. Günde yarım saat o kadarcık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?