Hadise'nin kıyafeti olay oldu

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.174
38.361
598
35
Hafta sonu Kıbrıs’taki Rocks Hotel’de sahneye çıkan Hadise’nin kıyafetleri olay oldu.

İlk gece, siyah deri ve dantel işlemeli seksi bir kıyafeti tercih eden Hadise, ikinci gece renkli bir elbise giydi.

Hadise, “Sahnede enerjik görünmem için tüy gibi hafif olmam lazım. Bu nedenle üzerimde kıyafet fazlalığı istemiyorum” dedi

Stil danışmanlığını kardeşi Derya Açıkgöz’ün yaptığı ünlü şarkıcı, otelde iki gün sahneye çıktı.

İlk gece, siyah deri ve dantel işlemeli seksi bir kıyafeti tercih eden Hadise, ikinci gece renkli bir elbise giydi.

"ÜZERİMDE KIYAFET FAZLALIĞI İSTEMİYORUM"
Sanatçı konserlerinde giydiği mini kıyafetleri ise "Sahnede enerjik görünmem ve dansçılarıma ayak uydurman için tüy gibi hafif olmam lazım. Bu nedenle de üzerimde kıyafet fazlalığı istemiyorum. Rahat edemiyorum" sözleriyle açıkladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renkli olanini begendim tamam sahne kiyafeti diyebilirim ama siyah olani baya gecelik gibi yaa..
Cirkin buldum ben onu hele o boynundaki detayi hic begenmedim deri detaylarini da ayri begenmedim, daha guzel bise olabilirmis.

geçen bir konserinde kadınlık organı görünüyordu şaka gibi :)
şoke olmuştum valla

Hadise seksi değil de sevimli bence.
Ne bileyim bana hiç seksi, kadınsı gelmiyor ki ben zayıfları da hiç seksi bulmam. Bacaklara bakınca aklıma yeğenimin bacakları geldi tombis tombis

Fantezi bir iç çamaşır gibi olabilir ama kıyafet elbise olamaz sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…