Hadsiz insanlar…

macbethlady

“Fa” da olur ama “do” gibi olmaz
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
434
615
23
Merhaba

2-3 ay hiç görüşüp haberleşmediğim biri,bi ricada bulunmak için arıyor nasılsın faslından sonra “eeee sen doğurmuyor musun? Neyse geçiştirerek bi cevap verdim ama sonra kendimi yedim neden onun gerçeklerini yüzüne vurmadım diye…
Çünkü kendisi planlı isteyerek falan bi çocuk sahibi olmadı tek gecelik ilişkiden hamile kalıp zoraki evlilik yapıp bi sene dolmadan da ayrıldı. Çocuğuna da annesi baktı o bekar hayatına devam etti ( bu ayrıntıya kızabilirsiniz ama gerçek bu) ben onu bunlarla hiç bizaman yargılamadım hiç sormadım şu nasıl oldu niye yaptın demedim çünkü benim de başıma gelebilirdi aynı şey yargılayamam
insanlar ne cevap alabileceklerini düşünmeden nasıl böyle konuşabiliyorlar ben buna kızıyorum
Aynı şekilde biri daha var o da eşim için aaa iki senede yaşlandırmışsın adamı dedi ona ağzının payını verdim sen kendi kocana bak saçı sakalı ağarmış dedim süngüsü düştü
İlla böyle yumuşak karnından mı vuralım ben anlamadım ben kimsenin orasını burasını inceleyip yersiz eleştirmiyorum
Karşılaştık mı biyerde hoşgeldin beşgittin iyi misin bitti bu kadar
Herşeye burnunu sokup kendi gözündeki çöpü asla görmeyen insanları sevmiyorum
Siz böyle insanlara nasıl davranıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz?

Eklentiler

• 7BC40804-1506-41C9-80F6-D725E51698FA.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Bu nasıl bir soru ya ee dogurmuyor musun hala.Sanki tavşan gibi üremek şart kadınlıgımızı dogurganlığımızı kanıtlamak zorundayız ben böyle insanları bozmaya bayılıyorum
Evet daha multi versiyonları var bide bunların 17 yaşında kocaya kaçıp ilk gece hamile kalanlar da çocuk soruyor çok sinir bozucu miletimizin bu huyu

Aynı kişi birdaha derse aynen ağzımı açıcam olmasada olur bi insan zaten hayatımda

Azarlamaktanda anlamıyor ki çoğu geçen bir arkadaşımın annesi çaya gelin dedi yok müsait değiliz dedim niye dedi misafir gelecek dedim misafir kim diyor sanane kardeşim kimse kim ben de misafir işte dedim yoksa görücü mü geliyor diyor ya cidden bazı insanlara ben de tahammül edemiyorum bu yakın zamanda yaşadığım bir de bunun sosyal medyadan eski eş ile fotolarımı kaldırdığımda belki yıllar önce konusup ettiğim bir kaç arkadaşımın hayırdır boşandın mı sen falan tabirleri vardı insanlar çok patavatsız ve hadsiz gerçekten

Evet daha multi versiyonları var bide bunların 17 yaşında kocaya kaçıp ilk gece hamile kalanlar da çocuk soruyor çok sinir bozucu miletimizin bu huyu
Ayy bendede vardı evlendim hadi çocuk yap yap sanki onlar bakacak sonra bebeğim oldu bu sefer başladılar tüp bebekmj diye tüp bebek yada normal yoldan bebek ne farkeder doğurdum işte dedim (normal yolla hamile kaldım) ya insanlar bu hadsizligj bizden yüz bularak yapıyor neden çünkü yumuşak yüzlüyuz kimse üzülmesin kırılmasın diye ses çıkarmadıgimiz için

valla böleleri karşıma çıkmasin diye dua ediyorum..
hadsizleri hiç tahammül edemem...
hatta hiç de görüşmem..
benden uzak Allaha yakın olsun boşver.

Böyle insanların sayısı çok fazla bazen benim de çevrem de oluyor. Ama ben bu tür hadsizlere acımasız davranırım. Gerekirse zayıf yerinden kusurundan vurur canını yakarım

Böyle insanlar her yerde. Bana mesafem ve sınırımdan kaynaklı pek yaklasamiyorlar artik ama eskiden de cemkirmeden, sinirlendigimi belli etmeden veriyodum cevaplarını.
Bi kere biri, ee seni ne zaman evlendiriyoruz yok mu biri dedi, var ama özel hayatımı en yakınlarım dışında paylaşmıyorum dedim Mal gibi kalmıştı, ehe ehe diye.

Kendinden emin, sınırları belirgin, relax olduğunda pek bulasmiyolar bence.
Bazen de şakaya vurarak bozmak lazim.

Bi kere de biri şey demişti, evlilik çocuk çok güzel, bence sen de düşün, evlen artık.. hatta bunu kaç kez yaptı ama bozuldu, alındı vs diye dusunmesin diye nasip kısmet diye gecistirdim hep, hadsizlige sinirlenip tepki versen, o saniyo ki kocası yok diye sinirli Boyle sanki ben eksik biriyim de bana aciyo gibi haller, en son yine yaptı, sakince bakıp hafif sırıtarak dedim ki, bunu sen mi öneriyosun Kaldi mal gibi tabii. Kemkum, herkes sorunlar yaşıyor falan filan. Uslanmadi, en son tekrar ayni seyi diyecek oldu, senin hayat zannedip oynadigin mutluluk oyununu ben kendime layık görmem dedim, hayata küstü Kendi benim tadimi kacirirken sorun yoktu hiç. Şansını zorlayan her lafi duymayi göze almali bence.

Başka biri, atanmanin nimetlerini anlatip ozel sektörü yerden yere vuracaktı yanimda, kizin biri dedi ki, valla hiçbir zaman atanma isteğim ve düşüncem olmadi, karşıdakinin agzinda kaldi lafi, havasini da atamadi gariban

Kayitsiz, rahat ve ozguvenli olmak lazim bence. O zaman bu hadsizlige, ego tatminine cesaret edemiyorlar.

Ben de lafımı esirgemeyen biriyim ama bu konuda acemi kaldım yaklaşık 3 yıl oldu evleneli şimdi tecrübe kazanıyorum bunlar sayesinde
Ya ergenken yaşıtlarıma göre çok zayıftım sen hiç yemek yemiyomusun annen sana yemek vermiyomu diyolardı bi gün evet vermiyolar ben güneş enerjisiyle besleniyorum dedim iki dk sonra anladı ne demek istediğimi yani kilolu olanlara da çok kilo almışsın muhabbeti oluyor zorbalık hiç bitmiyor
Bi çocuk doğursam e arası fazla olmasın bitane daha yap birlikte büyür derler
Yani derler de derler

Evet en güzel cevap bu sanane:) ama işte insanlık edip muhattap alıyoruz

Geçen bergüzar korelin bi röportajını okudum onunda çocuğuna yok kafası mı yamuk baya uzun kafa yapısı bilmemne ya her kesimde de var çok ayıp ya

Misafir eben gelcek diceksin kalcak öyle

Bu tip insanlar bitmiyor maalesef...Ben şahsen bir kere olsun insanlara evlilik ne zaman, çocuk ne zaman ,2. Ne zaman falan diye sormuş insan değilim.bazilari da olmadığını bile bile kasıtlı sorarlar resmen kötü kalplilikten başka birsey değil.
2 cocugum var 3.yu soruyorlar cok istiyorsan sen doğur sen mi bakacaksın diyip geçiyorum mis gibi.

Mutsuz insanların klasik hastalıklı soruları işte. Hiç şaşmaz. Kendileri o çukurdan çıkamadıkları için başkalarını da içine çekmeye çalışırlar. Akli dengesi olan biri böyle sorular sormaz. Bazen bir şeyi merak edersin onu bile '' ayıp olur ya şimdi sorulmaz '' dersin. Ama bunu bilerek yapıyolar. Bende akrabalarımda çok şahit oldum birbirlerine şaka ayağına öyle laflar söylüyorlar ki nasıl ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyorlar hiç anlamıyorum ben bile o korkunç ortamdan uzaklaştım. Lafını kim olursa olsun vereceksen küsen küssün zira konuşmaması daha hayırlıdır. Bana mesela kimse kolay kolay soru soramaz artık çekinir oldular benden çünkü zamanında güzel ayar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…